Политически тумори разяждат снагата на държавата


Политически тумори разяждат снагата на държавата
Връщане назад няма
29 Ноември 2014, Събота


Ще бъде спасена от новия национален хирург, наречен Патриотичен фронт на България

Автор: Стефан Солаков

През последните дни срещу Патриотичния фронт, най-свежото политическо присъствие в 43-то Народно събрание, се води истинска пропагандна война. Мобилизирани са внушителни екипи от продажни журналисти, менте анализатори и най-вече – голяма група обществени мижитурки, бродещи из публичното пространство и заработващи мизерните си хонорари чрез поръчково оплюване на всички родолюбиви идеи.

Световната глобализация, която напоследък се задъхва в усилията си да претопи националните държави и да ги превърне в послушни роботи, постепенно губи предишния си устрем и все по-често търпи контраударите на съпротивляващите се народи.
На европейско равнище патриотизмът се превръща в могъщо идеологическо течение, привличащо с всеки изминал ден все по-големи потоци от активни съратници и обикновени симпатизанти.

Само у нас, в уж европейска България, този родолюбив възход се посреща с подозрение и неприкрита неприязън. Причините са много, но главната от тях е страхът от промяна на 25-годишното статукво. През този четвърт век основните политически сили, управлявали и съсипали тотално икономиката и обществените ценности на българската нация, успяха да отгледат и дресират внушителна прослойка от платени клакьори, готови да действат като на пожар при всяка възникнала заплаха срещу господарите на Големия застой и на моралната разруха в нашето постсоциалистическо общество.

Партиите, които се сменяха на държавното кормило през последните десетилетия, умело си прехвърляха топката при ограбването на народните богатства и чрез добре режисирани взаимни обвинения внушаваха на нашите сънародници вярата в неизбежното възмездие след появата на новите управници.
Уви! Толкова много лъжи, скандално повтарящи се през изминалите години, и толкова наивни избиратели едва ли ще бъдат открити и в най-затънтените географски ширини на планетата.

Когато в човешкото тяло един вътрешен дразнител се повтаря многократно, клетките постепенно се израждат и в крайна сметка се превръщат в смъртоносни тумори, застрашаващи живота на целия организъм.
В днешно време, когато отбелязваме 25 години от т. нар. демократични промени, трябва с прискърбие да алармираме българската общественост, че стабилната някога държава, макар и лишена тогава от изконните придобивки на световната демокрация, днес се е превърнала в немощна старица, едва кретаща под тежестта на политическите и социални тумори, насилствено инкорпорирани в изстрадалата й снага.

И ето – с гръм и трясък в най-новия български парламент се появиха родолюбците от Патриотичния фронт! Усетили появата на единствения хирург, способен да отстрани раковите клетки на досегашната политическа система, застрашените рушители на нашата държава се надигнаха на бунт срещу очертаващата се радикална промяна на четвъртвековното статукво.
С най-голяма ярост срещу патриотите се нахвърлиха турските агенти от ДПС. Наблюдаваме фантастичен цирк от политически лупинги, изпълнявани от клоуните на потурнашката партия, начело с главния шут Лютви Местан.

Старите доносници на ДС, съсипали живота на хиляди свои съселяни и днешни техни симпатизанти, изреваха на умряло, когато Патриотичният фронт обяви своята политическа доктрина Game over (Играта свърши!).
Играта, с която „петата колона“ на Анкара рушеше отвътре националната сигурност и суверенитета на българската държава, вече е поставена на дръвника на историята.
Онзи дръвник, на който са рязали непокорните глави на нашите храбри прадеди, в най-скоро време трябва да се превърне и в лобното място на анадолското коварство и османския реваншизъм, които разнасят своята отвратителна смрад в публичното пространство на България.

Онзи ден премиерът Борисов се уплаши от разумните доводи на патриотите и отказа да се освободи от турската агентура, пробутана му от Реформаторския блок, продал т. нар. „синя идея“ срещу щедрите финикийски рушвети, отпуснати от Високата порта чрез посредничеството на Исмаиловите башибозуци, работещи отдавна срещу националната сигурност на страната.
С недопустима за един министър-председател липса на държавническа прозорливост, бате Бойко обясни своите налудничави действия като стремеж за опазване на етническия модел в България.

Чак сега разбираме, че гениалният пожарникар от Банкя, доктор на не знам какви науки, разбира под етнически модел да подвиваш опашка пред провокациите на диктатора Ердоган и на неговите солташаци у нас, загнездили се в почти всички възлови позиции на държавната власт.
Българският народ винаги е ненавиждал родните бабаити със заешки сърца, които лицемерно се представят за бащи на нацията, а на практика подло предават свещените принципи и вековните интереси на храброто ни Отечество.

На новите национални „хирурзи“, обречени да извършат най-опасната и в същото време – най-животоспасяваща операция за отстраняване на политическите тумори от снагата на майка България, ще препоръчаме да не се стряскат от злобната кампания срещу тяхното благородно дело.
Рано или късно благодарният български народ ще възнагради себеотрицанието и готовността за саможертва пред олтара на Отечеството.

Нека като моряците на Одисей си запушат ушите за злобните сирени на протурската пропаганда и да изведат окончателно кораба на националното възраждане от блатото на провалената четвъртвековна политика, погубила и най-светлите чувства на един народ страдалец и на неговата разпиляна по широкия свят младеж.
Мисията на патриотите е историческа и затова е трудна и изпълнена с коварни препятствия. Връщане назад няма, пред нас е каменистият друм към истинската демокрация, който трябва да извървим заедно с целокупната нация на европейска България.


В категории: Коментари , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
zad kulisite na kapitana pe
02.12.2014 11:12:53
0
0
ako poshnat da se tarsjat prishini zashto sme na posledno mjasto v evropeiskia sajus i nata to prishinite sa moshe bi v istorisheskite sabitia koito e imala balgaria i malko ili poveshe vav vseki balgarin i nebalgarin kojto ima otnoshenie kam balgaria .ne vseki doktor moshe da postavi pravilni diagnosi na pazientite si
no za uspeshno lekuvane sa neobhodimi toshni diagnosi i toshni rezepti .
az naprimer kato vidja she neshto ne varvi v lisheb plan si postavjam samodiagnosi i diagnosi i si tarsja rezepti za bilki .lekartsva i vsishko koeto moshe da lekuva i izlekuva na parvo vreme dushata mi,duha mi i sled tova
astralnoto i vsjaka kletka na fisisheskoto mi tjalo .
i se usha ot naj dobrite doktori i leshiteli ot drevni vremena do sega
i tova moga da preporasham i na prosvetenite mi i na neprosvetenite mi bratja i sestri po zjal svjat
1
Колчо
30.11.2014 15:30:01
0
0
Народът е мачкан и от вън и от вътре. Трябва спешно да се сложи край на това потисничество! Мачкането е върху всички страни на живота. Народът ви загива бе, управляващи!Но кого служите?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки