Доверието към Националния фронт расте


Доверието към Националния фронт расте
Областният координатор за Русе Тодор Койнов (правият), отговори на въпросите на хората от Сваленик за каузите, които защитава Патриотичният фронт в парламента
28 Ноември 2014, Петък


В русенското село Сваленик бе учредена нова структура на патриотите

Автор: Десант

Многобройни са членовете и симпатизантите на най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“ в Русенска област. Още преди месеци те заявиха желание да продължат с партийното развитие в региона. Доказателство за растящия интерес към НФСБ е учредяването на структура на родолюбивата формация и в русенското село Сваленик.

Събранието се състоя на 22 ноември в местното читалище „Светлина“, а гост на форума бе областният координатор за Русе Тодор Койнов. Той отговори и на въпросите на присъстващите за каузите, които защитава парламентарната група на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Народното събрание.

Хората бяха единодушни, че в името на  спасението на България от сегашната финансова и политическа криза, подкрепата за кабинета на Бойко Борисов е нужна, но в същото време трябва твърдо да се отстояват и принципите на НФСБ. Затова те застават категорично зад позицията на ръководството на формацията срещу назначението на Орхан Исмаилов от протурската партия НПСД за заместник-министър на отбраната.
Начело на патриотите в Сваленик застана млад и амбициозен екип. За председател на структурата бе избран студентът по право Траян Игнатов.

„НФСБ и телевизия СКАТ направиха много, за да изобличат демагогията и престъпленията на самозабравилите се управници и олигарси. Затова аз вярвам, че като парламентарна сила НФСБ ще продължи да отстоява каузата за възраждането на Родината, както и да се противопоставя решително на корупцията и назначенията във висшите ешелони на емисарите на ислямистка Турция“, заяви Игнатов. Дясна ръка на новоизбрания председател ще бъде Деян Александров, който стана секретар на родолюбците в русенското село. Той определи като първа цел на местните патриоти набирането на нови симпатизанти и привличането на младите хора към патриотичната кауза.

След избора на ръководство се проведе открита дискусия, в която жителите на Сваленик споделиха най-големите си тревоги. Това са циганската престъпност, която от години тормози тукашното население, безработицата и липсата на европейски субсидии за фермерите от региона.
Държавата не помага на местните дребни и средни производители, следствие на което през последните години те са изправени пред фалит. Присъстващите изразиха своята надежда, че в Народното събрание Патриотичният фронт ще предложи мерки за спешно възстановяване на българското селско стопанство.

„Доволен съм от високия патриотичен дух на хората, които бяха на учредителното събрание. В Сваленик живеят истински родолюбци, които са наясно, че без общи усилия няма да успеем да спасим България от ръцете на олигархията и антиконституционната ДПС“, обобщи в края на учредителното събрание Тодор Койнов.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки