Седмичен хороскоп


28 Ноември 2014, Петък


28 ноември - 4 декември 2014 г.


Овен Предстоят ви интересни разговори и новини, от които вие можете да извлечете опит. Имате много възможности, свързани с работата. Налага се да прецените обективно всички дадености и да изберете хората, на които действително можете да разчитате. Ако не искате да получите отказ, трябва да се аргументирате добре.   Колкото по-коректни и лоялни сте, толкова по-добре. Текущите задачи може да ви погълнат изцяло.

Телец Не трябва да се карате с хората, които са около вас. Не мислите еднакво, но това не е повод за лоши отношения. Всичко може да се оправи, независимо от бързането ви. Проектите ви се нуждаят от някои корекции. Колкото по-бързо ги направите, толкова по-добре. Решителните действия са силната ви страна. Конфликтните ситуации може да ви мотивират и заредят с ярост по отношение на неправдите.

Близнаци Звездите ви изпращат голямо красноречие. Можете да убедите околните да направят онова, което искате или поне да ви подкрепят в действията ви. Използвайте този благоприятен момент да стартирате нова идея. Една среща може да разпали кръвта ви. Тя е пламенна и перспективна за отношенията ви. Заради нея може да се откажете от нещо актуално и желано, но няма да съжалявате. Това е период за духовни промени и нови дела.

Рак През тези дни звездите ви закрилят. Навлизате в период на стабилизация. Въпреки това ви е противопоказен рискът, авантюрите, необмислените постъпки. По-малко общувайте с хора, за да не се стигне до сблъсъци. Избягвайте шумните и многолюдни места. Трябва да се концентрирате в себе си, да помислите за делата, които имате да вършите. Не се препоръчва да спорите. Свършете работата, която имате, и си починете.

Лъв Следващите няколко дни може да сте човек, който е постигнал душевна хармония. Получавате възможност да реализирате някои свои намерения. Обществото вижда във вас респектиращ, внушаващ доверие човек. От вас се излъчва енергия, оптимизъм и великодушие. Даже и ако обстоятелствата предизвикват безпокойство, пак може да намерите с какво да зарадвате душата си.

Дева Заредете се с търпение, в работата ви чакат неприятни изненади. Финансовите грижи също няма да ви подминат. Мислете разумно. Решителните действия са силната ви страна. Слабата може да се окажат децата ви. Заради тях сте склонни да направите компромиси, които не се налагат особено. Не бъдете мекушави. Възможно е да имате конфликтна ситуация. Мъжете от зодията може да влязат в спор и няма да отстъпят за нищо на света.

Везни Тегли ви към високи цели, към облаците, в които летите на крилата на любовта. Материални придобивки също радват Везните. Даже и да останете съвсем без пари, не се ядосвайте. Може да ви е много трудно, но в края на краищата постигате своето и сте горди заради качествата, които сте показали на останалите. Един човек може да разбере най-после, че не трябва да ви подценява.

Скорпион Вашата фантазия може да разбуди желание да направите нещо необичайно. Добре е ако подкрепите партньора си в неговите инициативи. Това може да доведе до укрепване на връзката и до нови съвместни проекти. Запазвате вътрешното си равновесие каквото и да ви струва това. Вашата стабилност впечатлява околните, а умението ви да действате в сложни ситуации ви носи дивиденти.

Стрелец Настроението ви е противоречиво. Много страсти и емоции бушуват във вас, жестът на един човек може да ви трогне. И все пак има нещо, което ви влияе и не можете да се отпуснете напълно. Това се нарича максимализъм. Има опасност да сгрешите в преценките си. Затова можете временно да се отдръпнете настрани и да дадете път на друг знак да довърши започнатото от вас. Не си мислете, че някой друг може да заеме мястото ви, то си е ваше и сигурно. 

Козирог Ако си търсите нова работа, сега е период за намиране на такава. Не се изказвайте неподготвени, особено ако никой не ви иска мнението. Пречки в работата може да провалят продължителните ви усилия за сплотяване на колегите. Бъдете коректни и добронамерени, даже и да не усещате същото от страна на някои хора. В личен план може да имате неразбирателства с близки и роднини.

Водолей Ситуацията се развива неочаквано. Налага се да действате, да не чакате добрия случай. Може да ви помогне човек от огнена зодия – Лъв или Стрелец. Съдбата ви дава възможност да разберете истинската същност на един човек или група от хора. Анализирайте внимателно ставащото, не бързайте с изводите, защото от тях зависи развитието на дългосрочен проект. Трябва да се откажете от всякакви илюзорни връзки.

Риби Възможно е да сте изненадани от действията на един човек. Не си правете прибързани заключения, може си има причина за това. Опитайте се да погледнете на нещата от друг ъгъл. Иска ви се периодът да е по-дълъг заради хубавите преживявания, които имате. Рибите жадуват да преобразят света, да го направят по-хубав, но това, разбира се е илюзия. Избягвайте лъжите. Нямате нужда от тях, бъдете откровени и може да спечелите повече.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки