Анадолски диверсанти проникват в сърцето на държавата


Анадолски диверсанти проникват в сърцето на държавата
Сюлейман Гьокче (вторият от ляво надясно) дейно участва в предизборната кампания на ДПС
22 Ноември 2014, Събота


Правителството на Борисов се издънва пред депесарското нашествие

Автор: Стефан Солаков

Турското посолство в София се включи активно в битката „на живот и смърт“ за спасяване на потурнашката ДПС от всенародния гняв на българите. В безсрамно интервю по БНТ посланик Сюлейман Гьокче заяви, че в управлението на България участват националистически формации с ксенофобска ориентация.

Това скандално изявление бе арогантна намеса във вътрешните работи на нашата страна. И ако във Външното ни министерство все още мърдат някакви съпротивителни сили срещу подобно нахалство, отдавна определен заместник-министър трябваше да привика турския амбасадор и да му покаже среден пръст, т. е. протестна нота и предупреждение за обявяване на този анадолски дърводелец за „персона нон грата“ - изгонване от прекалено толерантната ни държава.

Посланик Гьокче напоследък често се изявява не като дипломат, а по-скоро като обикновен ментърджия от битпазарите на Капалъ Чаршъ. Използва умело невежеството на нашите журналисти и на медиите, които го канят благодарение на щедрите рушвети, раздавани от ДПС.
Два пъти вече телевизия „Бългериа он еър“ (страшно българско звучи, нали?) дава думата на анадолския лъжец, за да баламосва зрителите относно „братските чувства“, които Турция изпитвала към нашата страна.

На фона на постоянните провокации по югоизточната ни граница и на диверсионните операции на турските специални служби, насочени към „насищане“ територията на България с хиляди ислямски нашественици от Ориента, твърденията за добросъседство и взаимноизгодно сътрудничество звучат като обръщение към малоумни деца.
Опитен коментатор като Веселин Дремджиев би трябвало да се замисли дали си струва да се излага като кифладжия и да се прехласва пред лъжовните слова на анкарската Шехерезада.

Ася Методиева е млада репортерка с претенции да разбира от политическа журналистика, щом често кани в сутрешния блок на БНТ известни партийни величия от отбора на „говорещите глави“, препускащи всекидневно из националния ефир.
Непростима издънка е да не репликираш чужд дипломат, който си позволява манипулативен анализ на политическата обстановка в България. Още повече, че самият той предварително заявява, че няма това право. Да не говорим за това, че когато каниш представител на чужда държава, трябва предварително да си научил някои елементарни факти от актуалните събития в нея.

Ако Ася Методиева беше спазила задължителните условия на журналистиката, то тя трябваше да знае, че в самата Турция, представлявана у нас от господин Гьокче, повече от 10 години управлява една крайно националистическа и ксенофобска партия, върнала съседната страна в мрачните векове на ислямския феодализъм. Нейният вожд се изживява като прероден султан и харчи милиарди за луксозни сараи, докато половин Турция тъне в мизерия и невежество, а нейната младеж редовно е пребивана и разстрелвана по площадите на тази размирна държава.

Анадолският посланик великолепно е информиран за избиването на десетки кюрди в югоизточните райони на Турция, но за него тези действия на анкарското правителство най-вероятно са продиктувани от любов към етническите малцинства в страната.
Новият падишах Ердоган поощри клането на жени и деца в пограничното селище Кобани и на практика подкрепя главорезите на „Ислямска държава“, които тероризират населението на Сирия и Ирак от няколко месеца насам.

Със 100 млрд. долара са обеднели турските семейства през миналата година в резултат на неудачната икономическа политика и нечуваната корупция, създадена от малка група турски деребеи от обкръжението на президента Ердоган. В същото време посланик Гьокче сипе измамнически обещания за щедри инвестиции в България.
Когато си водещ в национална телевизия, не може да си бос и некомпетентен по елементарни въпроси на предлаганата от теб дискусия. „България във въздуха“ е точният превод на въздухарската телевизия и на нейните пишман икономически анализатори, които позволяват на един нискоквалифициран измамник да използва техния ефир за заблуда на българските зрители.

За БНТ нещата са ясни. Агентурата на ДПС държи здраво в своите клещи целия състав на обществената медия. Нейното управление де факто е в ръцете на Севда Шишманова, агент провокатор на Ахмед Доган и неговата престъпна етническа банда.
Тя се разпорежда с голяма част от финансовите постъпления в телевизията, плащани всяка година от българските данъкоплатци. Голяма част от тях изтичат в турски продуцентски компании, участващи през последните години в производството на филми и сериали с парите на БНТ.

Шишманова упражнява строг контрол и върху идеологическия щит, предпазващ ДПС от справедливия гняв на българските граждани. Репортери от т. нар. „турска редакция“ на БНТ редовно произвеждат репортажи за държавната телевизия на Турция (ТРТ), в които българският етнос се представя като общество на омразата спрямо малцинствените групи у нас.
Това е чиста проба идеологическа диверсия спрямо милиони наши сънародници и част от антибългарската програма на турските шпионски служби, работещи на широк фронт срещу националната сигурност на Отечеството.

Сега, когато Патриотичният фронт вече е незаобиколим фактор в Народното събрание, турските диверсанти са принудени да сменят досегашната тактика и да излязат на светло пред целокупното българско общество. Забележете, драги читатели, с каква неприкрита злоба техните говорители се нахвърлиха срещу присъствието на родолюбците в парламента и срещу тяхната подрепа на сегашното правителство!
И Лютви Местан, и турският посланик у нас лаят в координиран синхрон срещу патриотите и напълно съгласувано тези две задъхващи се от ярост „гугутки“ ореваха и коридорите на европейските институции в напразните напъни да злепоставят патриотичните сили в България.

Но, както се казваше в един хубав стар филм, Брюксел на сълзи не вярва! Още повече на крокодилските лиги на една ислямистка банда, която се опитва да унищожи християнските устои на България, а при успех да се прехвърли и на територията на главния враг – европейската ценностна система.
Най-важният рубеж в борбата срещу ислямските идеологически терористи в момента е битката за свалянето на новините на турски език от ефира на БНТ. Можем да го сравним с Шипченската епопея, когато високият български дух нанесе решаващо поражение на вековните ни душмани.

Затова и цялата турска агентура у нас сега е готова да се сражава яростно за запазване на този символ на османския реваншизъм.
За съжаление в битката за българската национална идентичност патриотите в Народното събрание не чувстват рамото на управляващите политици, които дойдоха на власт с безкористната подкрепа и на родолюбивите депутати.

Не се спазват предварителните уговорки, при които хората на премиера Борисов безусловно кандисаха и се съгласиха за отстраняване на турския тумор от националния ефир. Почувствали се вече сигурни във властта, „гербери“ и „реформатори“ започнаха да си правят оглушки и да нарушават съгласуваната програма за парламентарно сътрудничество.
Агенти на турската държава вече успяха да се загнездят и в новото българско правителство. Орхан Исмаилов бе преместен от Комисията за разкриване досиетата на тайните ни служби в Министерството на отбраната, т. е. „къртицата“ на Анкара отиде да рови нови дупки под темелите на националната ни сигурност.

Бивши кадри на ДПС влязоха в политическото ръководство на Министерството на здравеопазването и в Спортното ведомство, администрацията на Бойко Борисов отново е издънена от агенти на анадолското разузнаване, а премиерът явно нехае пред надигащата се вълна от „очи и уши“ на турската агентура в София.
Очакват се масови издънки и по линия на областните управи, както и на терена на т. нар. „втори ешелон“ на изпълнителната власт.

На всичко отгоре Красимир Велчев, депутат от ГЕРБ и досаден солдафон в кулоарите на парламента, се опитва да уплаши патриотичните медии с нов закон срещу журналистите, които според него клеветят горките депутати и безродни политици, позволяващи на чужди държави да се намесват във вътрешните работи на България.
Падението ще бъде пълно, ако позволим на нашенските политикани да вкарат вълка в кошарата и да позволят на чуждите душмани да си разиграват коня и в без това разградената територия на държавата.

Патриотите са готови да ударят челно всеки следващ опит за национално предателство. За да изпълнят волята на българския народ и да запазят родината от коварните атаки на външните й недоброжелатели.


В категории: Коментари , Горещи новини

6
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
6
ASPARUH
25.11.2014 17:53:33
0
0
A BRE 4OVE4ETA OMRAZNA MI OT TEZI TAKA NARE4ENI PATRIOTI I RODOLUBTSI.VSEKI SAVESTEN 4OVEK OBI4A RODINATA SI ,NO MILIONI BALGARI I AZ SME GLADNI.OBI4AM BALGARIA ,DA JIVEE BALGARIA,
PAK SAM GLADEN .NE SE PROMENI NI6TO.RAZBIRATE LI? OSNOVNIAT PROBLEM NA NARODA E B-E-D-N-O-S-T-A......
5
дъртака
25.11.2014 16:01:40
0
0
Някога Господ е казал:"...по делата им ще ги познаете какви са и кои са..."
4
24.11.2014 17:26:48
0
0
Ай кольо, патриот, санта мария вий сте тъпи неграмотни, дебили, идиоти, вземете се съберете и се гръмнете, бе гниди въшкави, осрани и сополиви![devil][lol]
3
ай кольо
23.11.2014 19:40:12
0
0
А БЕ ТЪПАНАРИ ВОЛЯТА НА НАРОДА Е МИЛИОН И СТО БЪЛГАРИ ЮА НЕ НА СТО ХИЛЯДИ.ТЕЗИ С НАЙ МАОКО ПРОЦЕНТТИ ИМАТ НАЙ ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ.СКРОМНОСТТА Е ГОЛЯМО КАЧЕСВТВ


2
патриот
23.11.2014 19:33:24
0
0
ОТ ''ОСВОБОДИТЕЛЯ'' И ПОРОБИТЕЛЯ'' НЕ МОДЕМ ЛА СЕ ОТХРВЕМ И СЛЕД 137 г.ЕДИНИЯ ИСКА 'ЗАЛУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ'. А ДРУГИЯ ТУРСКИ ВИЛАЕТ.ПРИ ТАКИВА ПРОДАЖНИ ДЪРАВНИЦИ,АНТИБЪЛГАРИ
1
Санта Мария
22.11.2014 19:52:21
0
0
До кога комплексираните и психично болните българи ще се оправдават с малцинствата...турците бяха изгонени насила от родината си БГ и крадливата и корумпирана бг държава фалира и до ден днешен е в лайна....българина кога най после ще се хване за работа....[bouncing]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки