Патриотите с нова структура във Варненска област


Патриотите с нова структура във Варненска област
Жителите на дългополското село Цонево са убедени, че НФСБ е единствената сила, способна да се противопостави на влиянието на ДПС в региона
21 Ноември 2014, Петък


Националният фронт учреди своя организация и в дългополското село Цонево

Автор: Десант

Структурите на най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“ се увеличиха с още една. На 16 ноември членове и симпатизанти от дълполското село Цонево учредиха местна организация на родолюбивата формация. Гости на събранието бяха общинският председател на НФСБ в Дългопол Недялко Неделчев, както и лидерите на организациите на партията на СКАТ във варненските квартали „Приморски“ и „Аспарухово“ - Атанас Симеонов и Стоян Проданов.

Присъстващите споделиха с тях убеждението си, че патриотичната формация, която е част от коалицията „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, е единствената сила, способна да се противопостави на антиконституционната ДПС. Влиянието на протурската партия в региона е особено силно заради смесения характер на местното население.
Новата структура на родолюбците бе оглавена от Стефан Дамянов, който изрази своята решителност в борбата с емисарите на етническата партия в Цонево.

„В цялата община Дългопол позициите на ДПС са много силни, партията на Лютви Местан разполага с хора на почти всички важни постове в местната власт. Националният фронт вече доказа в парламента, че може да отстрани кадрите на ДПС от управлението на държавата и се надявам ние да го направим и тук, в Цонево“, подчерта Дамянов.
В партийната работа ще му помага Мартин Карабашев, който бе избран за секретар на новата организация на НФСБ.

След избора на ръководство присъстващите на срещата обсъдиха проблемите и болките на местните жители.
Основната тема, която вълнува хората от Цонево, е липсата на адекватна социална и здравна политика от страна на общинските власти в Дългопол, които от години не са отпускали средства за развитието на селото. Заради самозабравилите се емисари на ДПС то е оставено почти без осветление, а пътищата, свързващи го със света, са изронени и трудно проходими.

„Обикновените българи не само в Цонево, но и в цялата страна, дълго време бяха лъгани от властта и вече не се доверяват лесно на каквито и да е партии. Към днешна дата обаче все повече стават хората, които са дълбоко убедени, че НФСБ е една различна политическа сила, чиято единствен­а цел е да спаси и възроди България. Затова и местните хора одобряват решението на Патриотичния фронт да подкрепи кабинета на ГЕРБ и Реформаторския блок, за да бъде преодоляна най-сетне икономическата криза и най-важното – да бъде изолирано ДПС от управлението на България“, заяви в края на форума Недялко Неделчев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки