НФСБ с растяща подкрепа сред своите членове и симпатизанти


НФСБ с растяща подкрепа сред своите членове и симпатизанти
Поехме ангажимент телевизия СКАТ да продължи да бъде „живото око“ в различните области на България и винаги да е там, където са проблемите на народа, каза в Пловдив Данчо Хаджиев
21 Ноември 2014, Петък


Членовете и симпатизантите на „Национален фронт за спасение на България“ категорично застават зад решенията на парламентарната група на „Патриотичен фронт - НФСБ


 и ВМРО“ за подкрепа на коалиционния кабинет на ГЕРБ и Реформаторския блок. На отчетни събрания на 15 ноември, активистите на родолюбивата формация в Софийска и Пловдивска области чрез специално гласуване изразиха пълното си одобрение за продължаване на политиката на Патриотичния фронт в сложната политическа обстановка след парламентарните избори.

Срещата в София събра ръководителите на структури на партията на СКАТ, освен от столицата, и от областите Перник, Кюстендил, Благоевград. Гости на събранието бяха съпредседателите на НФСБ Валери Симеонов и Данчо Хаджиев, народният представител Христиан Митев, секретарят на патриотичната партия Мария Петрова и областният координатор за София-град Силвия Трендафилова.
От анализа на политическата ситуация в страната бе направен извода, че телевизия СКАТ е основният инструмент, с който патриотите могат да помагат на обикновените хора в страната.

„Поехме ангажимент телевизия СКАТ да продължи да бъде „живото око“ в различните области на България и винаги да бъде там, където са проблемите на народа. Ще продължим да ги изнасяме пред обществото и да притискаме институциите с точни въпроси за незаконни практики“, категоричен бе Данчо Хаджиев.
Гласовете, подадени за НФСБ на вота за Народно събрание през май 2013 г., в столицата са 26 975, докато на отминалите избори на 5 октомври т.г. Патриотичният фронт е бил подкрепен от 34 318 души.

„Само за една година сме увеличили броя на хората, които са ни гласували доверие с над седем хиляди. Ние ще работим още по-усилено и през следващата 2015 г., за да може тази възходяща тенденция да продължи“, обеща Силвия Трендафилова.
В краят на събранието Валери Симеонов заяви, че е доволен от анализа на изборните резултати и оценката на активистите на НФСБ в София за дейността на депутатите от Патриотичния фронт: „Това са откровени разговори, в които, наред с положителното, има и немалко критика, която ни помага да намерим правилния път да защитим достойно националните интереси на България в Народното събрание.“

Няколко часа по-късно се проведе и отчетно събрание на ръководствата на структурите на Националният фронт в областите Пловдив и Пазарджик. На него стана ясно, че в сравнение с май 2013 г., на 5 октомври са подадени три пъти повече гласове за родолюбците, което формира най-голямото увеличение на подкрепата за патриотите през последната година.
„Освен доброто представяне на изборите, за мен най-важно бе и мнението на нашите активисти и симпатизанти за линията на поведение на депутатите на Патриотичния фронт. След тайното гласуване с гордост мога да обява, че имаме подкрепата нашите членове и общинските ръководства от региона“, заяви по време на срещата Валери Симеонов.

Високият резултат на родолюбците в Пловдив-град е отправна точка към местните избори през 2015 г.
„Сега трябва да работим, за да запазим доверието на хората в Патриотичния фронт и след година да предложим достоен човек за кмет на Пловдив, който да съумее да извади града от продължаващата икономическа и морална криза“, подчерта Славчо Атанасов, който бе избран за депутат от листата на патриотите именно от Града под тепетата.
В края на събранието присъстващите застанаха зад решението на НФСБ да оттегли подкрепата си за кабинета на Бойко Борисов, ако заместник-министъра на отбраната Орхан Исмаилов от ислямистката партия НПСД остане на поста.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки