Не спира турската инвазия към България


Не спира турската инвазия към България
Преди години тогавашният турски президент Тургут Йозал бе казал, че ще постъпи с България като с Кипър
20 Ноември 2014, Четвъртък


Още на първото заседание на новия парламент ДПС внесе законопроекти, касаещи т. нар. „възродителен процес“



Често ръководителят на ДПС казва, че тяхната партия е гарант за етническия мир в България. Но какво се получава на практика? Още на първото парламентарно заседание на новото Народно събрание те внесоха законопроекти, касаещи т. нар. „възродителен процес“, настоявайки да бъдат приети закони, осигуряващи им известни привилегии.
Нееднозначни и субективни са оценките за онези времена. Нека се върнем назад и си спомним някои неща.

Претенциите на Турция към България не са спирали. По онова време срещу нас имаше над 600 платени агенти със стотици сътрудници. Те подготвяха автономия със столица Варна. През осемдесетте години на миналия век щяха да поискат автономията от ООН. Мобилни групи от т. нар. турско население обикаляха страната и организираха техните хора за съпротива в пиков момент. Дори персонално беше определено при бунт кой кого трябва да убие.

Започнаха и терористични актове. Крадеше се военна техника, залагаха се взривове, в резултат на което загинаха десетки невинни хора, дори и деца. Изпращаха се заплашителни писма до висши инстанции и отделни хора. Въобще мюсюлманите се настройваха срещу българския народ. Всичко това е документирано и ако не е унищожено, стои в архивите на МВР.

В едно свое писмо до президента Желев му зададох въпроса: „Вие често казвате, че страницата трябва да бъде прочетена преди да бъде затворена. Аз ви питам: прочетохте ли страницата за възродителния процес?” Той не ми отговори, но тези неща се премълчават популистично – да не се оневини тогавашното ръководство, което предприе тази мярка.

Това решение беше изпреварваща предпазна мярка и турското ръководство се вбеси. То започна злостна кампания срещу България и дори ни заплаши с война. Тогавашният президент Тургут Йозал се изказа, че ще постъпи като с Кипър. Турски изтребители провокативно летяха покрай границата ни. Нашите разузнавачи бяха засекли разговор между пилоти, че се готви набег над Булгаристан. Ръководните ни фактори бяха  обезпокоени и дори някои от тях бяха се изнесли извън София с тактическа цел.
Съветските ръководители не приветстваха решението на нашето правителство. Започнаха се разни дипломатически совалки, но се намесиха и прекратиха конфликта. Във Варна акостираха съветски бойни кораби, а по границата бяха разположени лазерни установки.

След Десети ноември 1989 г. новите псевдодържавници и псевдодемократи предадоха разузнаването, унищожиха армията и сега държавата ни е разграден двор. За турските, пък и за всички останали разузнавачи, пречки няма. За ислямистките емисари – също. Набират деца и ги обучават в ислямски дух. Масово ислямизират циганското население, като ги подпомагат материално. Заплашват хората от така наречените помашки региони, че там ще стане турско. Поради това някои от тях си връщат имената без окончание.

В световен мащаб радикалният ислям шества. Пантюркизмът също мощно се пропагандира. На картите в техните зони е поставена и България. А нашите политици проспиват всичко това. Дори с разни декларации Иван-Костовци се извиняват за възродителния процес.

След време, когато мюсюлманите в България надхвърлят един милион човека, ще поискат автономия и ще я получат. Косово е жив пример. Етническата партия ДПС ще е начело в това искане, защото тя е обхванала като метастази страната ни. И главната вина за това е на Желю Желев, който регистрира и поддържа тази противоконституционна партия.
Да се надяваме, че инициативите на НФСБ за изолиране на ДПС от управлението ще се осъществят. Това е от жизнено значение за България.

Христо Христов,
Правец


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
zad kulisite na kapitana pe
21.11.2014 09:40:15
0
0
ami kato preproshitate istoriata i istoriite na tursko osmansko sultanskoto minalo moshe da ustanovite i slabite i silnite mesta .
naprimer kogato armiata na sultanska turzia zagubila vojna sultana i negovoto pravitelstvo taka nareshenite staroturzi podpisal mir no ne sled dalgo vreme taka nareshenite mladoturzi narushili mira i zaposhnali vojna kojato zagubili i te
i taj kato az sam samo istorik i ne sam nito za mladoturzite nito za staroturzite
a sam balgarski patriot znam she ne e dobre da se postavja pod edin znamenatel
narodnost ,religia ,partia zashtoto navsjakade moshe da se ima podvedeni i nepodvedeni prijateli i neprijateli dori i vsred prijateli i neprijateli
i kato se znae she sas segashna turzia imame okolo 5 miliarda US $ dolara
targovii moshe da se vidi koj kakvi targovii pravi i koj kakvo pesheli .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки