Очаква ни решаваща битка с чуждите душмани


Очаква ни решаваща битка с чуждите душмани
Американските разузнавачи обръщат особено внимание на Ахмед Доган като кръстник не само на турската, но и на българската мафия през последните години
15 Ноември 2014, Събота


Стряскащи разкрития на ЦРУ за турски заговор срещу България

Автор: Стефан Солаков

Бялата му козя брадичка трепери от нездрава възбуда, устата му мели все по-неясни за аудиторията нелепости, а старателно поддържаното лустро на дългогодишен ловък политик буквално изтича през крачолите на скъпоструващия костюм. Лютви Местан, лидерът на най-мразената партия у нас, се топи като снежен човек през август и се превръща в бледа сянка на онзи „висок наратив“, с който се опитваше да ни баламосва през изминалите години.

Вербалната помия, с която той ни залива през последните дни от трибуната на парламента, е нищо друго освен панически страх, обзел една от емблематичните персони на българския преход, излетяла стремително нагоре в годините на „дългите ножове“ в нашенската политика и срутила се стремглаво надолу, откъдето се задава вълната на народното възмездие.

Картинката около Местан става все по-прозрачна след формирането на новото българско правителство. Плахите надежди, че Европа ще стопира участието на Патриотичния фронт във властта бързо изчезнаха и злобата изригна като вулкан от парламентарните банки на ДПС.
Водачът на групата башибозуци тръгна на директен сблъсък не само с родолюбците, но и с целокупното българско общество, отвратено от дългогодишните опити на незаконната партия да разгражда държавата и да превръща нацията в безгласна рая, обслужваща луксозния живот на шепа неграмотни потурнаци.

Изхвърлянето на ДПС от топлото и доходоносно ложе на властта ще донесе допълнителни травми на тази псевдолиберална паплач, позволяваща си да се подиграва на българите с безумните бълнувания за европейски ценности и атлантическа солидарност.

Както винаги, става дума за пари, и то за значителни количества финикийски знаци, постъпващи в черните каси на Боянските сараи и подчинените им многобройни фирми и фондации, подпомагани щедро от външните кукловоди на турската мафия у нас.
Няма власт, няма пари – тази класическа максима тепърва ще тормози елита на ДПС, свикнал да краде едновременно както от българската държава, така и от нейните чужди душмани,  щедро наливащи пари в своята „пета колона“ у нас.
На нашите читатели ще припомним как преди десетина години лидерите на турската партия се изпокараха и се хванаха за гушите след изчезването на половин милион долара, получени от тайните служби на Анкара.

Скандалът приключи с отстраняването на Осман Октай, дясната ръка на Ахмед Доган, от всички високи постове на партията. Специално от Високата порта пристигнаха инспектори на МИТ (турското разузнаване), за да проучат по-внимателно крадливата същност на своите мекерета.
Скоро след това огънят бе потушен, а Осман Октай, станал значително по-заможен от началото на прехода, обикаля самотен сутрешните телевизионни блокове и със садистична наслада клепа своите бивши съучастници в ограбването на нашето Отечество.

На 3 ноември тази година в Турция бе отбелязана годишнината от смъртга на един от най-прочутите анадолски мафиоти Абдула Чатлъ. Преди осем години той загива в нелепа катастрофа край село Сусурлук, на 100 км от Истанбул.
Заедно с него в луксозния мерцедес умират любовницата на мафиота и Хюсеин Кочадак, командващ секретните групи на турското правителство, осъществяващи дългосрочната подривна операция „Гладио” (кинжал).

Това е супер секретен международен проект на НАТО за война срещу страните от социалистическия лагер и техните тайни служби. Използват се секретни структури в почти всички членки на НАТО, включително и групировките на местната мафия.
Целта е една – чрез политически терор, атентати, преврати, политически убийства и клеветнически кампании да бъдат дискредитирани комунистическите държави, да се всее паника сред тяхното население и в крайна сметка да се стигне до изолацията им от тогавашната световна общественост.

Заедно с Чатлъ и Кочадак в катастрофиралия мерцедес пътува и единственият оцелял – депутатът Седат Бучак, отговарящ в турския парламент за финансирането от страна на правителството на отрядите за диверсии и „мокри поръчки“.
Грандиозният скандал принуждава тогавашния премиер Месут Йълмаз да обяви пред цялата нация, че наказателните диверсионни отряди са създадени и финансирани от турската държава с помощта на американските тайни служби.

Разкрити са над 3500 престъпления, извършени на турска територия и извън страната. В нелегалните операции активно участват и членове на неофашистката организация „Сивите вълци“, която оперира на широк периметър – от Балканите до редица страни на Западна Европа.
Любима дестинация на турските терористи е съседна България. Самият Абдула Чатлъ често пътува до нашата страна и ловко плете мрежата на нелегалната търговия с оръжие, наркотици, злато и западна валута.

Укрилите се у нас нелегални структури на „Сивите вълци“ след преврата в Турция през 1980 г. вече са се „интегрирали“ с местната мафия и спокойно изпълняват секретни операции на Анкара под небрежния поглед на нашите тайни служби, разгромени до голяма степен от „сините демократи“ на Иван Костов и Петър Стоянов.
Почти безпрепятствено на наша територия се избиват активисти на Кюрдската работническа партия (ПКК), успели да се измъкнат от лапите на турските специални служби.

На българските медии се пробутват информационните „партенки“ за разчистване на сметки между дребни турски мафиоти, а истината е повече от стряскаща – на наша територия вилнеят диверсионните отряди на шпионската централа МИТ, а българските органи за сигурност са безпомощни пред тяхната наглост и агресивност.
Не на последно място по важност е политическият чадър, който ДПС опъва над турските бандити и прави всичко възможно за разбиване опитите на нашето контраразузнаване да се противопостави на анадолското нашествие.

В доклад на ЦРУ от 2010 г. за обстановката на Балканите за България се съобщават доста тревожни  констатации. Части от този доклад са публикувани и в Уикилийкс, а по-късно са цитирани и допълнени от други разузнавателни източници. Ето някои откъси от анализите на нашите партньори от НАТО:
„Многочислените мюсюлмански общности в България незаконно избират за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи. Той е силно обвързан с моноетническата партия ДПС и активно участва в нейното външно финансиране от задгранични източници със съмнителен бизнес и произход. Хаджи е наводнил България с подозрителни проповедници от ислямския свят и Европа. Упорито внушава на българското общество, че в страната е започнала нова асимилация на мюсюлманите. И ДПС, и главният мюфтия нападат българските власти с обвинението, че участват в общия заговор на Европа за налагане на християнството и дискриминация на исляма.“

В България се установява много опасна и уродлива форма на турски ислямски национализъм, твърдят западните разузнавачи. Възраждането на османизма в Турция и широко рекламираното завръщане на Халифата неминуемо ще озлобят мюсюлманската общност в България и ще я конфронтират с местните християни.
С помощта на турските тайни служби ДПС агресивно се опитва да ислямизира българските цигани и в същото време да асимилира потурчените преди векове българи от т. нар. помашка общност.

Американските разузнавачи акцентират върху участието на ДПС в управлението на България като активен проводник за проникване на политическите, икономическите и мафиотски интереси на съседна Турция. Особено внимание те обръщат на появата на Ахмед Доган като кръстник не само на турската, но и на българската мафия през последните години.

Разказваме неслучайно тези поразяващи данни, съдържащи се в секретните доклади на партньорските служби. Няма съмнение, че голяма част от тях са били достояние и на нашите органи за сигурност, както и на контролиращите ги държавни институции. И сега най-важният въпрос – кой и защо е укривал тези смразяващи информации от българската общественост?

Днес, когато отново се спори за разместване, закриване и обединяване на тайните ни служби, трябва да бъдем нащрек повече от всякога. Защото в тези напъни за „реформи“ отново прозират опити за подчинение на специалните органи на политически структури, отдавна подозирани от партньорските служби в съучастие с подземния свят на българската и чуждестранна мафия.

Атаката срещу Корпоративна търговска банка също е брънка от дългогодишните диверсии на международната мафия и на нейните структури у нас. Зад тях надничат и тайните централи на нашите външни душмани, което би трябвало да ни вразуми и научи най-после да ценим, уважаваме и най-вече да защитаваме нашите разузнавателни служби от посегателствата на външни недоброжелатели.

През изминалия век Турция два пъти нанася смъртоносни удари върху националната ни сигурност. Атентатът срещу папата и анадолските провокации около „възродителния процес“ съсипаха нашата икономика и ни върнаха с десетилетия назад.
В началото на това столетие атаките на Анкара не стихват – турската мафия е съучастник в скандала с КТБ и активно саботира всякаква икономическа инициатива, която би дръпнала напред жизнения стандарт на българина.

За първи път днес се появява надеждата, че октоподът, наречен ДПС, ще бъде отстранен за дълго от ключовите позиции на държавната власт. Ако пропуснем и този шанс, историята няма да ни прости, защото България отново ще се превърне във васал на чужди кукловоди. На ход е правителството на Бойко Борисов, а Патриотичният фронт внимателно ще следи решаващата битка срещу нашите вековни тирани.


В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки