Те го казаха


08 Ноември 2014, Събота


„Песните и закачките са чудесно нещо, но е нужно българите да знаят за какво си говорят политиците.


Партиите трябва да спрат да си говорят през медиите и Facebook, а да започнат трудния разговор за нужните реформи”
Eкатерина Михайлова от ДСБ за идеята на Радан Кънев и Бойко Борисов да се замерят с песни във Фейсбук

„Медийната среда в момента много здраво е насочена срещу здравия разум. А той изисква да дадем време на Бойко Борисов да влезе от една роля в друга, а именно да бъде дипломат"
социалният антрополог Харалан Александров

„Аз показах, че съм готов да поема всякаква отговорност, готов съм да жертвам партията дори, за да има правителство и стабилност”
Бойко Борисов отново манипулира и се прави на жертва

„На два пъти вече бяга от властта. Досега не е бил диалогичен. Борисов много иска да бъде Ангела Меркел в панталони и да се извиси и да стане обединител на нацията. Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш."
журналистът Иво Инджев цитира правилно големия Николай Хайтов

„Ще гледаме две-три години как вътре ще си мятат чинии един на друг и накрая къщичката ще се разпадне, покривът ще падне вътре. Това вече сме го гледали със СДС. Ако това трябва да бъде жизнен организъм - политически, който да може да се изправи срещу целия модел „Пеевски" и да го бутне, няма абсолютно никакво значение дали ще участват или няма да участват в това управление. Няма абсолютно никакво значение стига да остане една основа, на която да може да се гради бъдещата голяма политическа формация, способна да изрине модела КОЙ. Има много хора в Реформаторския блок, които нямат нищо против да участват в този модел. Какво търсят там, е голяма мистерия”
политологът Евгений Дайнов няма особено силна вяра в Реформаторския блок

„ДПС ще трябва да се съобразява с позициите на коалицията между ГЕРБ и Реформаторите, а не обратното”
депутатът от гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев разяснява на агата на ДПС Лютви Местан, че в момента е буква безгласна

„Светът е пълен с хора, които са против свободното движение на хора, стоки и капитали. Сред тях едно от първите места държат митничарите. Тяхното разбиране е просто: Трябва да има ред. Ако мине тираджията, без да даде 10 евро, ще настъпи глад, хаос, анархия. Апокалипсис сега и винаги, и вовеки веков. Амин!"
Цветан Гамишев, вестник „Труд”


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки