Народни представители направиха дарения


31 Октомври 2014, Петък


Цялата парламентарна група на Патриотичния фронт от общо 19 души декларира, че ще дари първата си заплата за лечението на малкия Слави Едрев от Бургас.


 Към тях се присъединиха още двама депутати от БСП и един от ГЕРБ.
В социалните мрежи има няколко подети инициативи за изпращане на дарителски есемеси и всеки, който е загрижен за здравето и живота на детето, може да се включи в благородната инициатива.
Слави по рождение е с две диагнози: Детска церебрална парализа и Епилепсия. Въпреки досега провежданото лечение, съпроводено с рехабилитация, здравословното състояние на детето остава тежко. Единственият реален шанс да му се помогне е трансплантацията на собствени стволови клетки.

Още през август родителите му са получили потвърждение от руския онкологичен център „Н. Блохин”, че Слави може да бъде приет за изследване и лечение с използване на клетъчни технологии. Общата продължителност на терапията е 3 години, с вливания на всеки 2-3 месеца. Необходимата за това сума възлиза на 205 000 лева.
Дарителският есемес с текст на латиница DMS SLAVI може да се изпрати на номер 17 777.

Банковата сметка за събиране на средства за лечението на детето е следната:
Титуляр: Слави Пламенов Едрев
Банка: ПроКредит Банк
IBAN: BG53 PRCB 9230 1046 9890 19
BIC: PRCBBGSF

Народните представители от ГЕРБ – Бургас, също заявиха, че ще дарят първите си получени възнаграждения – на пострадалите от наводненията райони, главно на територията на общините Бургас и Приморско.


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки