НФСБ: Пътят, по който сме поели, е правилен


НФСБ: Пътят, по който сме поели, е правилен
Активът на НФСБ в Стара Загора се поздрави за високите резултати на парламентарните избори
31 Октомври 2014, Петък


„Обединени около каузата „България над всичко“, ние доказахме, че в Народното събрание може да има достойни българи и родолюбци“.

Автор: Десант

С тези думи председателят на „Национален фронт за спасение на България“ и съпредседател на коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов откри срещата на активистите на родолюбивата формация в Сливен и Ямбол на 25 октомври.

На нея присъстваха народните представители от Патриотичния фронт Христиан Митев, Петър Петров и Димитър Байрактаров, секретарят на НФСБ Мария Петрова, областните координатори за Сливен и Ямбол Доброслав Иванов и Неда Карска, както и общинските лидери на НФСБ от региона. Целта на срещата бе да бъдат отчетени и обсъдени резултатите от отминалия парламентарен вот.

Патриотичният фронт постигна много добър успех в Ямбол и Сливен, като и в двете области подадените гласове за родолюбивата коалиция са над средните за страната.
Анализът за представянето на изборите показва, че подкрепата за спасението и възраждането на Родината, отстоявана от „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО“, се разраства и тепърва ще набира още повече поддръжници.
„Искам да благодаря на всички, които подкрепиха НФСБ и Патриотичния фронт. За успеха спомогна много и фактът, че посланията на националните ръководства на Националния фронт и ВМРО обединиха под знамето на патриотизма всички българи от региона, които милеят за бъдещето на страната“, заяви Неда Карска.

Няколко часа по-рано отчетна среща бе проведена и с лидерите на общински структури на партията на СКАТ в Старозагорска област. На събранието присъстваха и народните представители Валери Симеонов, Христиан Митев и Димитър Байрактаров.
„На 5 октомври Патриотичният фронт получи над 8,5 процента от гласовете в района, което е над средния за страната резултат и значително надвишава този от вота от 2013 г.
„Много съм доволен от работата на структурите на НФСБ в областта, както и от тази на колегите от ВМРО. Това е огромен успех за патриотичната кауза в региона“, отбеляза развълнувано Валери Симеонов.

Димитър Байрактаров, който бе избран за народен представител именно от Старозагорска област, направи анализ на кампанията и резултатите на родолюбивата коалиция.
„Подкрепата, която получихме в Старозагорско, ни задължава да не отстъпваме от позициите, които винаги сме защитавали - отстояване интересите на България и народа въпреки всичко. Защото високите резултати показват, че хората имат доверие  на Патриотичния фронт и затова трябва да продължим по същия път“, подчерта Димитър Байрактаров.

Присъстващите на срещата активисти изразиха своята подкрепа за парламентарната група на Патриотичния фронт и призоваха за конструктивни действия с другите парламентарни сили без ДПС, които да изведат страната от продължаващата икономическа и политическа криза.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки