Седмичен хороскоп


31 Октомври 2014, Петък


31 октомври - 6 ноември 2014 г.


Овен Мислете позитивно. Имате много поводи за вълнения. С малко пари можете да постигнете много. Чувството за самота и неудовлетворение изчезва. Промяна в обстановката може да ви ободри. Случайността ви помага да откриете неща, които винаги сте харесвали, но никога не сте притежавали. Може да си починете в домашна обстановка. Всичко, което сте постигнали, е дело на вашите усилия, можете да сте доволни от себе си.

Телец Възможно е да си имате проблеми с Дева заради обща работа или несвършени дела. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Очакват ви изненади. Не трябва да изпреварвате събитията. Всичко си идва на мястото, не е нужно да изисквате прекалено много, и то веднага. Запазете търпение и бъдете готови за някои малки компромиси.

Близнаци Вашата сърдечност, чувството ви за хумор са най-свежото нещо. Но не налагайте мнението си на работното място, има опасност да се скарате с някои хора. Погледнете на обстоятелствата по-ведро, няма защо да превръщате мухата в слон. Не е изключено да имате проблеми със здравето. Една настинка може да ви повали, не се грижите достатъчно за своята профилактика. Малко повече движения и витамини може да ви дойдат добре.

Рак По принцип периодът носи новости и изненади от всякакъв характер. Една част от Раците може да посрещат гости. Роднини ви помагат да преодолеете инерцията и отпускането. Опитвате се да бъдете превъзходни домакини. Може да се заемете с промени и размествания в дома си, да се погрижите и за външния си вид. Шопингът е удоволствие за вас, защото намирате неща, които ви отиват и не са скъпи. По-младите от зодията може да усетят любовта.

Лъв Усещате благосклонното влияние на звездите и това ви дава нови сили да продължите напред. Имате приятни преживявания с любим човек. Това разчупва еднообразието и ви кара да покажете и другата си страна – на авантюрист и човек, който обича щедрите жестове. Няма да съжалявате за дадените пари, защото знаете, че си заслужава. Към края на седмицата може да загърбите за малко работата.

Дева Навлизате в ползотворен делови период. Среща с любимия човек може да е страстна и вълнуваща. Не е изключено да вземете решение да живеете заедно или да направите далечно пътуване. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас. В средата на седмицата може да ви дойдат приходи от допълнителна работа. Помислете как да ги вложите разумно, не се натоварвайте с безсмислени неща. Периодът е напрегнат, изисква максимални усилия от вас.

Везни В този момент трудно можете сами да насочвате събитията. Възможно е да направите забележително откритие. Ако се придържате към добрите отношения и гледате позитивно на ставащото, в следващите месеци всичко е наред. Другият начин е да си хабите нервите като се взирате във всеки малък проблем. Имате вълнуващи срещи, научавате любопитни подробности. Около вас е пълно с изненади.

Скорпион Емоционалната ви раздразнителност си има причина, но това не трябва да променя плановете ви за важни решения, които вече сте взели. Намерете начин да разтоварите напрежението по друг начин. Семейството ви решава задача с едно неизвестно. Няма да вземете правилно решение, ако не проучите достатъчно добре ситуацията. Даже и да ви се струва нахално, питайте, търсете източници на информация.

Стрелец Нервната ви система е претоварена. Време е за малко почивка, вземете си няколко дни, ако искате да бъдете във форма за промените, които започват. Очаквате едно събитие с голямо нетърпение, но знаете, че то може да ви затрудни. Общувате успешно и помагате на хората. Отношенията ви са добри, продължавайте в същия дух, защото това определено може да ви потрябва скоро. Една уговорка може да се провали, но това не трябва да ви ядосва.

Козирог Звездите се грижат за вас и вашите нужди. Много неща може да получат добро развитие, даже и финансов въпрос може да се уреди по най-добрия за вас начин. Активно се заемате с реализирането на свой план. С помощта на вътрешния си глас и инстинкта може да разширите своите владения. Независимо от съблазните намирате сили да се откажете от ненужното и да следвате високата цел, която сте си поставили.

Водолей В главата ви се раждат нови мисли и желания. Събитията са такива, че създават условия да научите нещо ново и да го приложите на практика. Любовта ви разцъфтява. Срещата с един човек може да се окаже съдбоносна. Много неща се случват, но не са изключени и някои неприятни изненади. Не трябва да се натоварвате много, вършете работата си бавно и спокойно.

Риби Нуждите ви са големи, а съдбата ви поставя въпросителни, на които отговаряте цяла година. От това обаче излизате помъдрели. Някои от вас бавно, но уверено изкачват деловата стълбица, което им носи финансова стабилност и морална удовлетвореност. Дръзки и решителни сте в сложните ситуации, които хората ви създават. Очаквайте примамливо предложение, свързано с допълнителна дейност, на което няма да можете да откажете.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки