ДПС ни използва като мост за ислямизация на Европа


ДПС ни използва като мост за ислямизация на Европа
Ако България искала да е европейска страна, не трябвало да санкционира председателя на ДПС за това, че говори на майчиния си език – заяви Местан по време на предизборната си кампания
30 Октомври 2014, Четвъртък


Този път със скрити средства, в случая - изборите в България, както и чрез насаждане на „евроатлантически ценности“


По време на предизборната кампания за предсрочния вот за Народно събрание, които се състояха на 5 октомври тази година в България, кандидат-депутатите Лютви Местан и Хюсеин Хафъзов надминаха всякаква демокрация, всяка предизборна етика и погазиха Изборния кодекс, чийто чл.181, ал. 2 гласи: „Предизборната кампания се води на български език.“

В предизборната си кампания партия ДПС, в лицето на господата Местан и Хафъзов, си позволи да агитира агресивно на турски език не само в няколко населени места в Република България, но и в Република Турция.
Така например на 21 септември в град Чорлу в Турция Хюсеин Хафъзов заяви на турски език: „Готов ли си да бъдеш лек за мъката ми, велик турски народе! България е зажадняла за вас. България ви чака! Чакат ви Родопите, Добруджа и Айтоското поле, и Лудогорието... Моят благороден велик турски народ няма ли да им даде да разберат на 5 октомври?!“.

Тези думи са не просто агитация на турски език!!! Това са думи, призоваващи към навлизане в точно упоменати земи от територията на суверенна България. И какво точно призовава г-н Хафъзов, турския народ да даде да се разбере на българския народ?!
На 23 септември в българското село Долни Воден на турски език агитира Лютви Местан, като призовава: „Надявам се и безрезервно вярвам, че на 5 октомври ще ни окажете такава подкрепа, че ще постигнем най-големия успех в историята на партията си... Защото колкото е по-силна партията ни, толкова повече вие ще се чувствате в безопасност... Ако вървим заедно, готов съм да жертвам живота си за вас, мои скъпи братя“!

Каква необходимост от безопасност внушава в главите на тези хора Местан и за какво точно той трябва да „жертва живота си“?! За чии интереси работи той?
На 29 септември в българското село Подкова пак Лютви Местан казва: „Искаме правата си според стандартите на Европа. Ако трябва, ще стигна до Страсбург. Ще започна дело. Местан срещу Република България. Но не защото не обичам родината си, а в нейно име. Защото ако тази родина иска да стане истинска европейска страна, не трябва да санкционира председателя на ДПС за това, че говори на майчиния си език.“

Без всякаква дипломатична етика, господинът си позволява да обвинява България в нетолерантност към малцинствата?! Скритата цел ни е ясна: чрез изкуствена подмяна на генетичния етнически състав на България тя да стане „входен билет“ на Турция за Европа! Да припомним, че само 3%  от територията на югоизточната ни съседка се намира в континента Европа.
България е държава с древна история на демократично управление. Основни негови принципи са били: „Душа – душа да не поробва. Дух- дух да не подвежда“ и: „Всеки роб, стъпил на българска земя, става свободен“, но... само ако живее и се труди по законите на държавата.

Българската държава е дала тласъка за културното развитие на много европейски народи. По древния български модел на управление са създадени 30 държави в Европа и Азия. Чрез думите си „ако тази родина иска да стане истинска европейска страна“ г-н Местан демонстрира историческа неграмотност по отношение на мястото на България в Европа.

Още в началото на I век от земите на съвременната българска държава тръгва разпространението на християнството в континента Европа. В много исторически източници от онзи период се казва, че по тези земи живеят българи. И пак по исторически данни се знае, че до края на XIV век на Балканския полуостров са съществували само християнски държави и църкви. А през целия период XV – XIX/ XX век с названието „Рум миллет“ мюсюлманите от Ориента назовават  Древен Рим или Римската империя и съответно завладените от Османската империя християнски римски територии.

Не случайно автономната провинция, дадена на разпадащата се Османска империя от Берлинския конгрес в етническите граници на България, е наречена Източна Румелия. Затова е логично да няма толкова джамии на територията на България, колкото му се иска на г-н Хафъзов. Известният факт за насилствено помохамеданчване на стотици хиляди българи християни през времето на завоевателно нахлуване на османлиите, както и през всичките векове на тяхната робска власт, не е основание да се иска изграждането днес на джамии на българска територия.

Нека отбележим и още един важен исторически факт от огромно значение за културното развитие на европейските народи: През 717 г. Маслама, брат на халиф Сюлейман, преминава Дарданелите и блокира по суша Константинопол с 200–хилядна армия. Византийската империя, осланяйки се на договора с България, се обръща за помощ към българския владетел Тервел, който незабавно се отзовава. При стълкновението между българи и араби пред стените на Константинопол през 718 г. арабите са разгромени. С тази победа на България над арабския халифат нашият владетел спира ислямизацията на Европа.

Но от 1393 г. до 1878 г. българският народ е жертвеният агнец на олтара на исляма, а обширната територия на българската държава – „санитарна“ зона, предпазваща Стария континент от османските набези.   
Сега, служейки на чужди интереси, с користни цели ДПС използва изрази като „демокрация“, „родина“, „майчин език“ и други подобни и подведе избирателите си от населените със смесен етнически състав райони в България. Тези граждани всеки път гласуват за хора, които преди 1989 г. са работили и продължават да работят против демокрацията в България.

Но има и такива сред тях, които прозряха, че ДПС насажда омраза между българи, турци, помаци, цигани и подвежда неграмотните възрастни хора под фалшиви лозунги. ДПС се оформи и като репресивен апарат, защото прилага заплахи към бизнесмени от районите с данъчни служители от нейните редици. Поради всичко това много от бившите й симпатизанти се отвратиха от нея.

Добре разбираме, че днес отново чрез действия на външни сили, българската територия се ползва за мост към ислямизация на Европа. Този път – не с военни, а чрез скрити средства, в случая - изборите в България през последните няколко години, както и чрез насажданите неясни понятия „евроатлантически ценности“ и „мултикултурализъм“. 
Нека припомним, че редица разузнавателни служби алармират, че бойци от „Ислямска държава“ преминават турската граница, прикривайки се като бежанци, за да навлязат в земите на Централна Европа. Познавайки крехкия етнически мир в България, определени среди от партия ДПС и техните скрити от българската общественост ръководители съзнателно съдействат за прокарването на този мост, използвайки политически ситуации.
Диман Абаджиев


В категории: Горещи новини , Трибуна

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
Самси
30.10.2014 15:42:30
0
0
А бе какъв е тоя примитивен народ, дето вечно говори за ятагани, поробване и рязане на глави, неблагодарен от гостоприемството и търпението, което се проявява към тях? Правят зулуми, гониш ги, те пак напират. Не можете ли да живеете в мир? Като не ви харесва тук,като не сте от тука, отидете си при своите.Който е по-пръв по време, е по-силен по право! Тук е имало хиляди, хиляди години народи преди вас!Те са си у дома, защо ще идвате да ги колите.Не ви ли стигна кръв?!?
3
Васундра
30.10.2014 14:47:27
0
0
Това е земята на Левски и Ботев. Мохамед се е родил в Медина.
2
Чавдар
30.10.2014 14:43:35
0
0
Защо не вземе да си иде в Анадола, стигая е бунил мира на Балканите! В родината си си говорел на майчиния език. Кога мина Босфора, кога реши, че Балканите са негови!
1
Делю хайдутин
30.10.2014 14:35:02
0
0
Подготвят ли си ятаганите като предишния път?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки