Те го казаха


25 Октомври 2014, Събота


„Ако има воля, няма непреодолими пречки между ГЕРБ и Реформаторския блок”
Меглена Кунева, по принцип права, но винаги готова за властта



„Няма откритост, няма камери - няма „Атака"
Волен Сидеров отказва да преговаря без камери, защото така не може да манипулира зрителите на така наречената си телевизия

„За пореден път Волен Сидеров намери „най-удачния” начин да покаже, че евроатлантическият път на страната му е чужд и че празнодумството е най-силната му политика”
Бойко Борисов се подиграва на Сидеров

„След като заработи 43-то Народно събрание, ще направя искане за сваляне на имунитетите на Волен Сидеров, Цветан Цветанов и Сергей Станишев”
смело изказване на главния прокурор Сотир Цацаров, което ще следим дали ще изпълни

„Неприятно е, че някои в БСП удрят своите, за да станат звезди. А трябва да удрят ГЕРБ. Има хора в партията, които не са разбрали, че колкото повече топят ръководството, толкова повече потъва партията"
Антон Кутев от БСП страда за „врага с партиен билет”

„Разговорите ни с представителите на „България без цензура” приключиха по-кратко, отколкото досега. Това се случи, защото по преценка на нашия преговарящ екип те не можеха да продължат като разговори по същество. Основното ни изискване е те да изразяват позицията на политическата сила, която представляват, а не просто личните си мнения"
Румяна Бъчварова от ГЕРБ

„Икономическата невидимост и империята „Пеевски” са голямата интрига около съставянето на бъдещото правителство - от това дали „България без цензура”, която е силиконовото ДПС, ще участва във властта ще проличи дали ДПС и олигархичният кръг зад партията ще бъдат също част от тази власт”
политологът Анна Кръстева нарича партията на Бареков „силиконовото ДПС”

„Нека първо да говорим за приоритети. Най-големият от тях е България. Всичко друго е следствие. Ако някои политици искат да оставят следа в историята, трябва да се съобразят с този факт и да предприемат съответните стъпки. Себичните - тези, които поставят интересите на партията пред интересите на обществото, скоро ще слязат от политическата сцена”
академик Стефан Воденичаров, председател на Българската академия на науките


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки