Седмичен хороскоп


24 Октомври 2014, Петък


24 - 30 октомври 2014 г.


Овен Сега повече от всякога се нуждаете от стабилност и морална подкрепа. Опитайте се да си осигурите помощта на близките, защото определено имате нужда от нея. Възможно е да възникне нестандартна ситуация. Вашето участие е решаващо, но не трябва да ставате роб на прекален оптимизъм или фантазия. Действайте по правилата, за да успеете да свършите качествено нещата. Погрижете се за здравето си.

Телец Предстои ви да сключите важно споразумение. Преди да го подпишете попитайте за всичко, което ви касае, така няма да останат неясноти, които после да ви задължат или обвържат прекалено. Възможно е да се изправите очи в очи с една неприятност. Всичко е в подхода, ако намерите начин да покажете деликатност и стил, може да решите затрудненията. Грубият подход води до поражение.

Близнаци Желанието да бъдете първи може да ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. В края на седмицата голяма част от вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Реагирате доста мнително. В очакване нещо лошо да се случи може да провалите една добра идея.

Рак Периодът е подходящ за всякакви начинания. Можете да получите нужната информация, да намерите хората, които са ви необходими, за да свършите работата, която ви предстои. Кадровите решения са важни, затова им обърнете особено внимание. Можете да направите компромис, от това няма да пострада самочувствието ви. Склонни сте да се налагате, но точно това ви вреди в отношенията с човек, на когото много държите.

Лъв Опитайте се да погледнете проблемите си малко по-отстрани и не драматизирайте излишно. От разбирателството с партньора ви зависи как се справяте с един общ проект. От него можете да извлечете значителни средства, така че колкото по-бързо започнете работа над него, толкова по-добре. Може да поемете една дръзка инициатива, а това на свой ред означава чудесно направена инвестиция.

Дева Това може да направи периода сложен, особен, изпълнен с противоречия. Девите може да покажат своята способност да насочват събитията в нужното русло. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. При повечето Деви сложната финансова ситуация може да ги напряга поне до края на годината. Възможно е да сте подложени на рискове. Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви.

Везни Навлизате в интересен период, всеки ваш ангажимент отваря по една нова врата пред вас. Спекулациите и финансовите начинания в средата на периода са особено опасни. Можете да избегнете ненужни разходи и ненужни разговори с хора, които обикновено се възползват от вас, а не ви помагат. Сега мислете разумно и прагматично. Около вас има много хора, но само единици заслужават внимание.

Скорпион Един малък елемент може да ви направи много щастливи. Може да се окажете в ролята на слушател, а не на говорещ. Приемете това изпитание с достойнство, има какво да научите от него, просто трябва да си направите нужните изводи. Финансовите ви въпроси са трудни за решаване. Звездите поставят вашата устойчивост на изпитание. Не отхвърляйте съветите. Има неща, които ви убягват от вниманието.

Стрелец Внимавайте при подписването на документи. Възможно е да се обвържете с клауза, която не сте прочели добре. Поискайте достатъчно време за размисъл и се консултирайте с хора, чието мнение цените. Желанието ви да доминирате е силно. За ваша изненада това няма да се възприеме лошо, а тъкмо обратното, идеите ви може да са приети с радост. Периодът носи положителна енергия. Може да ви се наложи да обърнете по-специално внимание на здравословното си състояние.

Козирог Преминавате кризисни моменти в работата си и може да разберете кои са истинските ви приятели. Некоректността може да ви изненада, но това не е повод за тревоги, хората са различни, просто трябва да знаете на кои да се доверявате и на кои не. Ангажирани сте с реализацията на работен план. Напредъкът е бавен и несигурен, но в крайна сметка стигате до победен връх.

Водолей Навлизате в градивен период, подреждате и уточнявате детайлите един по един, за да се получи накрая цялостна картина. Много представители на този знак може да се чувстват силно зависими от партньорите, с които работят, а така също и от различни обстоятелства, възникващи внезапно, сякаш без видима причина. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари.

Риби Един подарък на съдбата може много да ви зарадва. С удоволствие тръгвате на път, с весела компания прекарвате много приятно. Очакват ви страсти, любов и признания. Събитията се развиват динамично и вашата реакция може да не е особено адекватна. Всяка рязка дума може да доведе до скарване, затова бъдете коректни и мълчаливи. Финансовото ви положение се подобрява. Това не трябва да ви кара веднага да харчите пари.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки