Не ни е нужна нова диктатура


23 Октомври 2014, Четвъртък


Ако доскоро казвахме, че господ е българин, сега можем да кажем, че той е и патриот.



Случи се – Патриотичният фронт зае достойното си място в 43-то Народно събрание.
Какво от това, че Лютви Местан казва, че ДПС няма да участва в управлението с националистически партии. И ние не искаме ДПС да участва в НС, защото е избрано с гласовете на необразовани и неграмотни, чужди на нашата държава граждани. Те дойдоха в България, защото са им платили билетите. Дойдоха да гласуват без да знаят нито една дума български. Не знаеха дори, че изборите не са за президент.

А тези, които гласуваха тук, дадоха гласа си, защото получиха по 3 кг месо. Съжалявам ги, но си задавам въпроса такива ли хора ще определят политиката в България?
Господа Симеонов и Каракачанов, вие направихте грандиозна крачка, когато си подадохте ръце. Дойде и резултатът. Ще направите голям триумф, ако направите още една крачка. Намерете общ език и сили да се обедините с останалите патриотични партии. Що се отнася до победата на ГЕРБ, тя не е с гласовете на целия български народ, а само на частица от гласувалите 1/3 българи от него. Това не е реална победа.

Патриотите заявяват, че не се стремят към кресла в неговото управление. Това е добре. Това управление не е желано, но може би ще трябва да го понесем само ако в него влязат министри от всички партии. Нова диктатура на Бойко Борисов не ни е нужна.
Докато не се изясни смъртта на Мишо Бирата и съпругата му, на Чакъра и защо Сретен Йосич не е допуснат в България, докато не се изясни кой иска да събори КТБ, аз не мога да приема такъв министър-председател.
Стефка Лилова,
София


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки