Боят настана, ето ги наш`те душмани!


Боят настана, ето ги наш`те душмани!
На истанбулския пазар Капалъ чарши подобни търгаши като Лютви Местан бързо биват обозначавани с живописните етикети „тепегьоз“ и „гьонсурат“, които едва ли има нужда да превеждаме на български език
18 Октомври 2014, Събота


Политическата шантонерка Местан изнудва парламентарния брокер Борисов

Автор: Стефан Солаков

Политическата рулетка около новото правителство вече се завъртя. За главен брокер на парламентарната борса бе припознат Бойко Борисов, а неговите три феи Цецка, Менда и Румяна вече извършиха челен сблъсък с парламентьорите от БСП. Поговориха си колкото да предизвикат интерес сред медиите и естествено не се разбраха за бъдещото управление на страната.

Цецка и Румяна са отрочета на партията столетница и едва ли биха изненадали с нещо ново днешните червени принцове от „Позитано“ 20. А от там, както се и очакваше, им бяха изпратили най-скучните кавалери, неспособни да впечатлят собствените си другарки, камо ли „железните дами“ на Бойко Борисов.

За ГЕРБ широко рекламираните консултации с евентуалните партньори в изпълнителната власт са нищо повече от пропаганден трик за заблуда на все още вярващите в бате Бойко наивници. Подобно на мафиотите на Ал Капоне, върлували през миналия век в Чикаго, днешните им български колеги се стремят „да окървавят“ набелязаните от тях партньори преди да ги притиснат до стената чрез компромати или финикийски съблазни.

Който клъвне на тази въдица, бързо ще бъде „кооптиран“ към политическата банда, тормозеща България вече 25 години и търсеща усилено нови мекерета за осъществяване на разбойническите си програми пред полуослепелите зеници на брюкселското началство.
Напълно разбираемо е, че Патриотичният фронт ще бъде най-любопитното парламентарно явление през новия политически сезон у нас. Елементарната аритметика го издигна като решаващ фактор при създаването на новото правителство.
И естествено тази перспектива стресна цялата многобройна орда от вътрешни и външни душмани на българската нация.

Най-бързо реагираха кукловодите на ДПС в Анкара, които светкавично инструктираха своите измекяри в София да започнат яростна пропагандна кампания срещу патриотите на НФСБ и ВМРО.
Лютви Местан, този оперетен политик, сменил султан Ахмед в името на по-тясното слугуване на Високата порта, артистично зачупи меките си китки пред зяпналите го дебилни репортери и със застрашителен фалцет посочи Патриотичния фронт като заплаха за европейското приобщаване на България.

Щеше да бъде смешно, ако не е трагично, и то по отношение на всекидневните пишман политически анализатори, които все по-трудно схващат какъв вонящ цинизъм се разнася от потурнаците на ДПС.
Тези анадолски подлоги седнали да обясняват на най-старата европейска нация що е това европейска ценност и как именно партията на османския феодализъм е едва ли не единственият представител и защитник на европейските стандарти у нас!?

Заедно с недопустимите нападки срещу истинските патриоти в новия парламент, Лютви Местан, явно уплашен от техните намерения да го наврат в миша дупка, се опитва да шантажира Главния брокер Борисов като му обещава безусловна парламентарна любов в продължение на цяла година, ако се отметне от идеята за държавно управление в компанията на патриотите.
На истанбулския пазар Капалъ чарши подобни търгаши като Лютви Местан бързо биват обозначавани с живописните етикети „тепегьоз“ и „гьонсурат“, които едва ли има нужда да превеждаме на български език.

Впрочем в съседна Турция има доста класни политици, които често пъти са споделяли своето недоумение и дори отвращение от поведението на нашенските депесари и особено от бруталното им отношение към собствените избиратели.
Неграмотността и стадните инстинкти на електората, постоянно лъган и мачкан от агарянските деребеи на Доган, Местан и компания, едва ли са доказателства за европейските претенции на т. нар. либерали в българския парламент.

Турчин от ДПС и европейски либерал – отвсякъде си е един комичен оксиморон, нещо като дървено желязо, или Ахмед Доган – главен хидроинженер на България.
Впрочем абсурдите около турската партия у нас са една нескончаема върволица от простотии, характерни за нискообразованите, но с големи претенции амуджи, дресирани и постоянно контролирани от шпионските им инструктори в Анкара.

Въпрос на време е да разберем дали Борисов и ГЕРБ ще се излъжат и ще повярват на коварния, но прозрачен отвсякъде Местан, протягащ меката си китка за любовна прегръдка, която би могла окончателно да погуби България.
Ангелът на бате Бойко е доста слабичък и често пъти бабаитът от Банкя позволява да го преметнат на политическия тепих, въпреки купчината наградни пояси, с които парадира и се гордее.

Ако Борисов успее този път да си запуши ушите за сладострастните призиви на политическата шантонерка Местан, пред него наистина се открива пътят към националноотговорното управление на България.
Всяка една положителна стъпка в това направление ще бъде подкрепена не само от родолюбците в парламента, но и от голяма част от българския народ. Времето, в което живеем, наистина е разделно и само обединените усилия на милеещите за България политици биха могли да спасят Отечеството от неоосманската проказа, много по-опасна от смъртоносната ебола, уплашила човечеството през последните месеци.

„Петата колона“ на Турция у нас в лицето на ДПС е именно онази политическа чума, която за кратко време може да опустоши Стария континент, ако получи интифа от Високата порта и активира „спящите си клетки“ в големите европейски центрове.
Между нашенските потурнаци и кръвожадните касапи от „Ислямска държава“ разликите са нищожни и единствено Патриотичният фронт е онзи жизнено необходим коректив, способен да стопира неоосманския джихад, насочил ятаганите на падишаха Ердоган срещу цивилизационните крепости на днешна Европа.

Тепърва ще се изясни „кой кого“ - дали ДПС ще запази своята тотална хегемония върху българската държава или нацията ще отвърне на удара и ще погребе мераците на анадолските мекерета да съсипят окончателно Отечеството.
Боят настана, родолюбците са готови да отстояват националните интереси срещу атаката на безродниците, дирижирани от външните антибългарски централи. Рано или късно победата ще бъде наша, защото зад нас е България!


В категории: Коментари , Горещи новини

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
23.10.2014 13:35:16
0
0
ДЯДО МИ КАЗВАШЕ НА ТАКИВА УПРАВНИЦИ''ГЬОТВЕРЕНИ''/ДУПЕДАВЦИ.
4
23.10.2014 13:32:18
0
0
ЩОМ ПАМЕТНИКА НА ЛЕНИН ПРЕД ЦУМ ,БЕШЕ ПО ВАЖЕН ОТ КОСТИТЕ НА ЛЕВСКИ НАМЕРЕНИ В МАЛКАТА ЦЪРКВИЧКА ПРЕД ЦУМ ,КАКВО ИСКАШ ОТ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ АНТИБЪЛГАРИ.АКО МУСТАКАТИЯ БЪЛГАРОУБИЕЦ БЕ НАРЕДИЛ ДА СЕ ИЗТРЕПЕ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ ЩЯХА ДА ГО СТОРЯТ.СЪОРАЗЯВАЙ СЕ С ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НО ЗАПЗИ ДОСТОИНСТВОТО ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ ,А НЕ СТАВАЙ ТЯХНА ПОДЛОГГА
3
23.10.2014 13:32:17
0
0
ЩОМ ПАМЕТНИКА НА ЛЕНИН ПРЕД ЦУМ ,БЕШЕ ПО ВАЖЕН ОТ КОСТИТЕ НА ЛЕВСКИ НАМЕРЕНИ В МАЛКАТА ЦЪРКВИЧКА ПРЕД ЦУМ ,КАКВО ИСКАШ ОТ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ АНТИБЪЛГАРИ.АКО МУСТАКАТИЯ БЪЛГАРОУБИЕЦ БЕ НАРЕДИЛ ДА СЕ ИЗТРЕПЕ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ ЩЯХА ДА ГО СТОРЯТ.СЪОРАЗЯВАЙ СЕ С ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НО ЗАПЗИ ДОСТОИНСТВОТО ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ ,А НЕ СТАВАЙ ТЯХНА ПОДЛОГГА
2
българофил
23.10.2014 13:18:38
0
0
ТАКОВА НЕЩО ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ДА СИ РАЗИГРАВА КОНЯ КАКТО СИ ИСКА НЕ МОЕ ДА СЕ СЛУЧИ В НИТО НЛНА БАЛКАНСКА ДЪРЖВА.НАШИТЕ ПОЛИТИЦ Т ЕЛИТА НЕ СА БЪЛГАРОФИЛИ ,А ДРУГОФИЛИ/ОТ ТЯХ НАЙ МНОГО НИ ВРЕЛЯТ РУСОФИЛИТЕ.ВИЖТЕ НИ ПАРТИНИТЕ НИ ЕЛИТИ СЕ ХВАНАЛИ ЗА ГУШИТЕ ,И В БОРЬАТА ИМ ПОМЕЖДУ ТЪРСЯТ ПАРТНЬОРА -ТУРЦИТЕ'ЦИГАНИТЕ ЕВРЕИТЕ.ТОВА ГОВОРИ ЗА НИЗКО НАЦИОНАЛНО САМОСЪЗНАНИЕ,НАРОЧНО ВТЪЛПЯВАНО ОЩЕ ОТ 1944 ,.СССР БЕШЕ ПО ВАЖЕН ОТ БЪЛГАРИЯ.
1
zad kulisite na kapitana pe
18.10.2014 15:04:19
0
0
diagnosa za ,,,bojat nastana no nashite dushmani ,,,no dushmanite sa raznoliki te sa i klevetnizite koito pravjat kompromati ,
izdajnizite koito izdavat lishni tajni , donoszizite koito klevetjat rodnini prijateli i drugi
rezeptite sa kojto kakvoto si misli i raspravja za drugite moshe bi ima bolni fantasii i si meshtae da bada takav za kakavto predstavja i raspravja za drugite
i neka GOSPOD da mu pomogne da stane takav
za naprimer si mislja i se predstavjam kato skromno bogat playboy i imam mnogo kandidatki po zelia svjat koito sashto si predstavjat she sa bogati playboyki
i shelajat da se zaposnajat i sprijateljat s mene i neka GOSPOD im pomogne
da stane taka
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки