Седмичен хороскоп


17 Октомври 2014, Петък


17 - 23 октомври 2015 г.


Овен Лавина от дребни проблеми може да ви залее и ако не се организирате добре, може да останете под тях дълго време. Новите предложения изискват конструктивно мислене. Не се доверявайте на големи обещания. Някой иска да се отърве от вас и затова ви манипулира. Имате енергия, планетите ви дават шанс да свършите работата си и резултатите са много добри. Очакват ви приятни изненади.

Телец Опитайте да се концентрирате, за да изпълните докрай необходимото, останалото си идва от само себе си. Любимият човек ви подкрепя. Това ви дава сили да продължите уверено напред. Вашите желания не са плод на случайност, а дълбоко обмислени. Затова не се притеснявайте, давайте смело накъдето сте решили. В края на седмицата се очертават парични приходи.

Близнаци Имате силно начало на седмицата, енергията ви е достатъчна да свършите работата на трима души. Криле ви дава и любовта, имате нов интерес и много скоро може да направите първата крачка. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми. Предложенията, които правите, се приемат добре от околните. Може да погледнете по нов начин на стар проблем и да намерите начин да го решите. Не подценявайте интуицията си.

Рак Планетите ви дават вдъхновение и страст, това проличава във всичко, което правите. Действайте, не се отпускайте по течението. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това. Заставате на кръстопът. Изборът е труден и ако не се консултирате достатъчно добре с хората, на които държите, може да допуснете грешка. В интимния живот ви очакват големи изненади.

Лъв Звездите обединяват усилията си, за да подкрепят различните ви стъпки и действия. Вие сте изпълнени с устрем и динамика, а мисленето ви е прагматично и ви помага да се справите с нещата. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Трябва да покажете гъвкавост. Много разнопосочни интереси ви дърпат встрани, това предизвиква тревога в близките ви хора.

Дева В обществения живот се сблъсквате със сили, на които не сте в състояние да се противопоставите. И въпреки това опитвате. Това е рисковано. Най-добрата тактика за всички, които през тази седмица се оказват в трудна ситуация с екстремен характер и се опитват да излязат от нея, е да се търси компромис и точка на равновесие на интересите.  Приемете даденостите философски. Романтично настроените хора може да преживеят много силни чувства.

Везни Около вас е пълно с хубави изненади, трябва само да имате очи да ги видите. Залисани в ежедневните си ангажименти, вие сте оставили партньора си на заден план и сега трябва да поправите пропуските си. Не бързайте да правите следващата стъпка преди да сте преценили ситуацията от всички възможни ъгли.  В работата ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите някои удоволствия.

Скорпион Благоприятен период, замисленото е осъществено. Вие показвате качества достойни за уважение и така трасирате пътя си за отговорен пост в службата. Някои започнати дела може да са подложени на сериозни изпитания. Не се опитвайте да гоните два заека, съсредоточете силите си в едно нещо и го изпипайте добре. Разположението на звездите говори за това, че сте подложени на чужди влияния.

Стрелец Опитайте се да владеете своите нерви. Обстановката може да се подобри. Ситуацията е благоприятна да покажете хъс и решителност. Ако сте мотивирани, може да свършите много работа. В главата ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност.

Козирог Влиятелно лице може да ви помогне да осъществите плановете си. Носите голяма отговорност. Всяка казана от вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Решавате финансови въпроси. Не бързайте, все още има пречки, които трябва да преодолеете.

Водолей Планирайте нещата си. Трябва да покажете гъвкавост и адаптивност. Имате толкова много енергия, че няма да знаете къде да я вложите. Може да се проявите като авантюристи, да прилагате нетрадиционни подходи към съвсем обикновени неща. Отрицателните ви емоции са повече от необходимото и хората около вас може да изпитат гнева ви. Сърдите се за съвсем дребни и незначителни неща.

Риби Постарайте се да изглеждате разумни и спокойни в решаването на сложни казуси. Не влагайте прекалено много емоции, защото това определено ви пречи. Бъдете внимателни с околните, но не приемайте механично онова, което ви предлагат. Малодушието може да ви лиши от една прекрасна възможност. По-добре покажете независимост и следвайте собствените си планове.  Личният ви живот излиза на преден план.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки