Седмичен хороскоп


10 Октомври 2014, Петък


10 - 16 октомври 2014 г.


Овен Звездите ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да ви е от полза. Спокойствието ви помага да вземете правилни решения и за бизнеса, и за личния живот. Събитията се стичат така, че някои от тях може да ви тласнат по пътя на агресията. Слабо място може да се окаже сърцето на Овните. Хората с творчески професии може да открият тайни източници на знание и мистичната природа на човека.

Телец Възможно е да получите интересно предложение от делови партньор. Работата не е лесна, но е интригуваща. Мнозина биха искали да бъдат на ваше място, а вие продължавате да изпитвате неудовлетворение заради дребни детайли. Така проваляте дните си и щастието ви не може да е пълно.  Интересът към вас може да разгори желание да бъдете любими, да се наслаждавате на интимно щастие.

Близнаци Периодът е подходящ за приключения, за внедряване на нови неща в живота. Предстои ви адаптиране, може да нарушите някои от принципите си, но затова пък да изпитате вълнения и да видите нови неща. Не се самообвинявайте каквото и да се случи. Нещата не са толкова прости, има пластове, за които вие дори не подозирате. Ако не се освободите от предишните окови, няма да можете да започнете нова връзка, работа.

Рак Съдбата може да ви накара да промените плановете си. Други неща излизат като приоритети, но все пак трябва да завършите старите дела, за да започнете нови. В противен случай може да се оплетете в разнородни задачи. Гледате по нов начин старите си проблеми. Парите придобиват друг смисъл за вас. Решенията са прости, но изискват смелост и желание да поемете отговорност, а точно това е проблемът при вас.

Лъв Навлизате в позитивен, удачен период. Хората около вас са изключително толерантни и това ви дава шанс да постигнете целите си. Няма да срещнете никакви затруднения, затова се заемете с проекти, които сте отлагали до този момент поради липса на смелост. В семейната среда няма да ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да ви поднесат голяма изненада.

Дева Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. Това не е добър атестат. Възможно е да покажете силно желание да бъдете независими и свободни. Тежат ви някои зависимости и ангажименти, които сте поели. Имате силна и точна интуиция. Вярвайте в нея, следвайте вътрешния си глас, за да спечелите. Събитията ви отварят очите за новото, което се задава, и вашето място в него.

Везни Планетите ви помагат да обедините творчеството с прагматизма и да постигнете добри резултати. Художниците и музикантите получават допълнителна космическа благословия. Обстоятелствата може да се стекат благоприятно за представителите на този знак. Дошло е време да разгърнете таланта си и да покажете на какво сте способни. Това е период за изпълнение на желанията ви.

Скорпион Опитайте се да бъдете добронамерени и коректни. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да ви натежи. Имате насъбрана емоционална енергия в душата си и е важно да я изкарате навън. Но не го правете на всяка цена, важно е какъв е човекът до вас. Освободете се от някои излишни страсти, това, което ви е нужно, е спокойствие и търпение. Нещата могат да имат добър завършек, ако и вие полагате усилия

Стрелец Внимателно се отнасяйте към хора с водни зодии, те са по-чувствителни и обидчиви и може да се засегнат от небрежно подхвърлена дума. Планетите ви помагат да решите много важен личен въпрос. Използвайте момента. Умението ви да работите съсредоточено, да контролирате емоциите си и да изслушвате ви помагат да се справите с професионалните си задължения и да затвърдите позициите си пред влиятелна личност.

Козирог Периодът е предназначен за активен труд, физически натоварвания и общуване. Не губете чувство за реалност. Много неща могат да ви се сторят лесни за осъществяване, но излишната ви увереност може да ви попречи да видите реалното състояние на нещата. Бизнес идеите ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари.

Водолей  Звездите ви препоръчват да се занимавате със спокойни видове дейност, изкуство, творчество, нещо, свързано с дома. Много добро въздействие върху вас имат философията и религията. Не бързайте, довършвайте започнатите неща бавно и разумно. Възможно е да водите откровени разговори с членовете на семейството си. Предстои ви решаване на материални проблеми.

Риби Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Очаквайте изненади, в по-голямата си част неприятни. За много от Рибите са реални сериозните финансови проблеми. Възможно е да бъдете въвлечени в кръга от грижи, които в голяма степен касаят и вашите роднини. Няма да имате голям избор, трябва да се съобразите с даденостите. Периодът не е от най-добрите, но вие самите правите нещо добро за другите.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки