Седмичен хороскоп


03 Октомври 2014, Петък


3 - 9 октомври 2014 г.


Овен Стар проблем най-сетне се решава. Това внася малко спокойствие в неспокойната ви душа. Едно събитие ви провокира да покажете качества и да използвате някои дадености. Целта е напълно постижима. В общуването с роднините може да възникне напрежение. Имате план за действие, но той много пряко зависи от финансовите ви възможности, а те в този момент не са много големи.

Телец Периодът е благоприятен за всякаква дейност, свързана с търговия и реклама. Може да намерите съдружници, които мислят и действат като вас. Това прави съюза ви силен. Осъзнавате, че ви се е натрупала много работа. Само ако се мобилизирате и мотивирате, можете да я свършите качествено. В противен случай или може да я оставите, или да се опитате да я прехвърлите на друг.

Близнаци Звездите ви поставят на изпитание. Колко е голямо вашето търпение, имате ли воля и можете ли да преодолявате препятствия. Ако имате до себе си близък човек, който ви обича и вярва, по-лесно може да се справите. Връщате стар, отдавна забравен дълг, но така се чувствате по-добре. За периода е характерна известна доза носталгия, някои събития от миналото ви изпълват с доброта и желание да помогнете на стар приятел или роднина.

Рак Любовта ви е подложена на проверка. Дали ще издържи, зависи от вас. Имате дразнители отвън, те не ви оставят на мира. Едно съмнение започва да дълбае дупка в душата ви, унищожете го преди да е направило непоправими беди. Работата ви върви леко и приятно. Настроени сте романтично, партньорът ви е много доволен от идеите, които имате. Някои въпроси предизвикват размисли, но вие си затваряте очите за дреболиите в името на голямата цел.

Лъв Периодът не е лек за вас, но с действията си вие можете да го направите още по-труден. Не проявявайте инат, доверявайте се повече на разума си. Вие се усамотявате и вземате едно важно решение. То може да не се хареса на по-възрастните от семейството, но вие отстоявате правата си. Започнали сте нов проект и полагате най-важната тухличка в него. Опитайте се да изолирате хората, които ви пречат.

Дева Амбицията да направите нещо, за което мечтаете отдавна, ви завладява. Възпира ви само материалният проблем, но и за това намирате решение. Навлизате в благоприятна позиция. Планетите ви помагат да стъпите на краката си и да продължите уверено напред. Настроението ви се движи от едната крайност до другата. Различни хора и събития ви изпълват с интерес и раздразнение. Намерете начин да сдържате гнева си, защото може да засегнете някои хора.

Везни По-младите представители на зодията може да отворят нова страница в живота си. Някои се замислят за брак. Стремежът ви към хармония се проявява в нестандартни дейности. Вие сте много артистични. С лекота преодолявате бюрократичните затруднения и излизате на чист път. При решаване на домашните проблеми се изисква да отстъпите. Открива се възможност да постигнете набелязаните цели.

Скорпион Спомнете си позитивните моменти в живота. Даже и да има проблеми ги преодолявате лесно и продължавате напред. Само не вменявайте вина и не търсете причините там, където ги няма. В живота черното и бялото се пресичат. Изпълнявате задачите си. Периодът е изпълнен с активност и приток на нова енергия. Има нещо, което ви мотивира и това ви подтиква към нестандартни действия. Освободете душата си от лоши мисли.

Стрелец Съветът на звездите е философски да погледнете на околните и ставащото, това ви помага да избегнете много конфликти. Бъдете внимателни към колегите си в работата. Ако имат нужда от помощ, дайте им я. Една от ключовите думи за периода е „дисциплина“. Аурата на болшинството от вас е усилена. Това привлича към вас други хора да се съветват и допитват до вас. Съблюдавайте чистота на помислите и заповедите.

Козирог Периодът ви носи дребни ядове и разочарования, но те се дължат най-вече на собствената ви натура и перфекционизъм. Не е време за важни дела. Отложете ги за по-късно, когато сте под покровителството на звездите. Ако сте невнимателни в постъпките, лесно можете да загубите нещо свое. Най-важното е да откриете в себе си източника на светлина. Ако сте честни, справедливи и добри, всичко е наред.

Водолей Това е период за отложени начинания. Идеите, които ви харесват, трябва да почакат малко. Не отхвърлите ли старите задачи, може да ви затрупа лавина от ангажименти. Интимният партньор може да ви разочарова. Няма да изпълни обещание, което ви е дал. Даже и да имате негативни емоции, опитайте се да ги задържите в себе си, правите по-лошо, ако невъздържано се нахвърлите върху него.

Риби Време е да помислите за себе си, да не се срамувате да бъдете и малко егоисти. Плановете ви може да се променят. Вътрешният ви глас говори едно, а разумът друго. Това може да ви обърка, в крайна сметка правите онова, което ви казват близките, даже и да разбирате, че не е правилно решение. В края на седмицата може да си позволите малко разточителност, една ваша мечта може да се сбъдне.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки