Те го казаха


27 Септември 2014, Събота


„Хората трябва да направят равносметка какво ни причиниха тези, които през цялото време правеха популизъм.


Защото България загуби своята европейска перспектива. А България има само един път и това е европейският път, който само ГЕРБ може да го гарантира”
популистът Цветан Цветанов от ГЕРБ обвинява популистите от БСП

„Остават ни 15 дни, в които трябва да решим искаме ли силна държава или ще оставим кораба на България да се разбие. Обещаваме ви да работим много, за да изпълним приоритетите на ГЕРБ"
Лиляна Павлова с характерната за ГЕРБ тактика на заплахата

„След 5 октомври са възможни всякакви сценарии, но само един е работещ - центристко управление, което само с наше участие ще е стабилно”
новият кандидат за месия Николай Бареков

„Имам нужда от сапун, а това беше човекът, който предложи операцията "Чисти ръце"
журналистката Диана Найденова за интервюто си с Николай Бареков

„Бях обявен за лош, бях обявен за черен. Защо? Защото казах проблеми, които сега дъвче всеки прохождащ политик. С нами Бог!”
демагогът Волен Сидеров, който използва за лозунг офицерски девиз от Българската армия и кани руски групи на предизборните си концерти

„Никога не съм подавала молба за членство в ГЕРБ, никога не съм била член на ГЕРБ. Ако бях насочила усилията си към ГЕРБ, най-вероятно щях да бъда член на ГЕРБ”
Калина Крумова, започнала политическата си кариера от "Атака", дала субсидията си като депутат на ГЕРБ в края на 2011 година и преди дни напуснала партията на Николай Бареков "България без цензура"

„България не може да се развива, ако се разкриват работни места само в 3-4 големи града. България трябва да се развива равномерно”
Михаил Миков от БСП е стигнал до поразяващи истини. Сам

„Поскъпването на тока с 10% е едно предизборно увеличение, което стимулира икономически интереси, които доведоха до това в НЕК да има такива дефицити. Попълват се дефицитите за АЕЦ „Белене”, "Цанков камък”. Това повишение е абсурдно. Не е нормално да има увеличение на тока, защото в системата и в НЕК имало дефицити. Това няма логика с пазарната икономика”
Мария Капон от Единна народна партия


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки