Време е българските мюсюлмани да се върнат при корените си


Време е българските мюсюлмани да се върнат при корените си
На помаците у нас от години се внушава, че са „турци“
25 Септември 2014, Четвъртък


Ако те не заявят ясно, че са българи, ще останат роби на ДПС, а душата им ще бъде изгубена, както и тяхната българска идентичност



Някога нашите пра-пра-прадеди, за да съхранят българщината и българския род, са били принудени под заплахата от ятагана да приемат исляма. И до днес при разрушаването на стари къщи, обитавани от български мюсюлмани, се откриват скрити старинни икони с лика на разпнатия Исус, на Дева Мария и на други християнски светии.
Това показва, че българите привидно са станали мюсюлмани, приемайки ислямската религия, като дълбоко в душите си са останали християни.

Никой от съвременните ни управници не казва истината, но има споразумение между Турция, Гърция и България, че народът на всяка от тези държави приема да се нарича по името на държавата, в която е роден, живее и работи. Това е изпълнено в Турция и Гърция и там няма българи с български имена. Но в България нищо такова не е станало.
За да бъдат разклатени устоите на България, е измислен и задействан така нареченият „възродителен процес“, макар че по своята същност той представлява междудържавно споразумение. Но разни хитреци и изменници на родината ни, използвани най-вече от Турция, оттогава до днес не спират да заблуждават с лъжи и да упражняват натиск върху мюсюлманите у нас, както и върху цигани и помаци, че те са били турци.
В цял свят се знае, че няма турски етнос, а турци са само гражданите на Република Турция!

Поради що мюсюлманите у нас се срамуват да се нарекат българи и се оставят да бъдат определяни като „турци“. Ако те не заявят ясно, че са българи, ще продължат да се лутат от бряг на бряг и ще останат роби на ДПС. А душата им ще бъде изгубена, както и тяхната българска идентичност.
Кръвожадните за власт и пари политици за пореден път смесиха политика и религия, решавайки предсрочните избори да бъдат в деня на мюсюлманския празник Курбан байрам, като очевидно с това целят отново да замаят главите на мюсюлманите у нас, че уж мислят за тях, докато в същото време насаждат религиозна омраза сред изповядващите друга вяра.

Но след като човек се нахрани, пак огладнява. След като падне нощта, слънцето пак изгрява. А както е казал Буда: „Всеки сам гради затвора си“. Затова изповядващите исляма у нас трябва да спрат да гласуват за ДПС и останалите провалили се досега с управлението партии, които ги държат като затворници, които имат право на свиждане само по време на избори.
Тези горди наследници на тракийските българи трябва да разберат, че от ДПС, за които дават гласа си, само ги унижават и искат да забравят българския си произход, защото Турция им дължи милиарди долари обезщетение за проведения от нея геноцид над дедите им.

Който иска да е турчин, може да е такъв само ако е турски гражданин. Но трябва да се знае, че в югоизточната ни съседка българските мюсюлмани, изселили се при смяната на имената им, са наричани преселници или гяури. Те са използвани само по време на избори от дерибеите на ДПС, а в Турция – от провъзгласилия се за диктатор Ердоган.

Време е българските мюсюлмани да се върнат при корените си и да не позволяват повече да им слагат табели по гърдите с надпис „турци“. Да се приема и следва исляма е едно, но да се приема и да се твърди, че тези, които го изповядват, са турци и да се карат да следват интересите на Турция, е предателство към България и народа й. Не бива да се забравя обаче, че султаните в Османската империя са използвали предателите, но после са ги обезглавявали, защото добре са знаели, че който е предал веднъж, ще предаде и втори път...

Сега е време, в навечерието на мюсюлманския религиозен празник и на извънредните избори, тези наши сънародници да погледнат в душите си и да разберат, че са истински българи. Защото, ако бяха турци, още при геноцида и прогонването на българите от Тракия, щяха да останат в Турция или в Гърция. Но те са дошли в България като бежанци, защото са български патриоти.
Родолюбците от НФСБ и телевизия СКАТ винаги са ги приемали като българи, независимо от изповядваната от тях религия. Те винаги са защитавали техните човешки и граждански права като на български граждани.

На всяка заблуда за имперски амбиции идва краят. В случая това се отнася и за религиозната инвазия на исляма. И за да не се гледаме накриво след това, е по-добре сега братята ни мюсюлмани да не позволяват повече да ги манипулират, като разделят народа ни на етноси и религии. Религиите са измислени, за да се управляват хората, а етносите отдавна са се смесили, най-вече в рамките на Османската империя.
Религията и вярата са лично право, а не обществено задължение. Под строй ходеха само комунистите и националсоциалистите на Хитлер.

Някога България е била поробена от чергарските тюркски племена, защото е била разделена на отделни царства, княжества и др. Сега отново е разделена от стотици партии и умишлено оставена без армия. И това са предпоставки да бъде завладяна лесно териториално или икономически. Пази Боже това да се случи! Дано нашите сънародници, изповядващи исляма, този път осъзнаят своята българска кръв и не гласуват на тези избори като предатели.
Димитър Душков,
Белене


В категории: Горещи новини , Трибуна

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
I write from abroad
16.03.2016 10:03:36
0
0
And I think need: peace on Earth and good among people
2
man
16.03.2016 10:03:08
0
0
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
1
българин
16.03.2016 10:02:37
0
0
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки