„Лудостта на Ахасфер“ може да затрие държавата


„Лудостта на Ахасфер“ може да затрие държавата
20 Септември 2014, Събота


Невежество и подкупност застрашават националната ни сигурност

Автор: Стефан Солаков

Изправен пред телевизионните камери, служебният премиер Близнашки надмина и най-песимистичните очаквания относно границите на невежеството, властващо по високите етажи на държавата. Невероятното задоволство, с което той обясняваше колко сме напреднали към върховете на световната демокрация, разкривайки стотици изборни секции в чужбина, с право привлече вниманието на изтъкнати наши специалисти в областта на психическото здраве.
Диагнозата не закъсня: господин Близнашки боледува от рядък психоматичен синдром, наречен „лудостта на Ахасфер“.

Ахасфер е легендарният Скитник евреин, лутащ се по белия свят над две хилядолетия, след като е бил прокълнат от самия Исус заради жестокото отношение спрямо измъчвания от неговите сънародници Божи син. В съвременната медицина „синдромът Ахасфер“ означава безпределна вяра в собственото безсмъртие на лудналия пациент.
Загледайте се, драги читатели, в изобилните напоследък изявления на служебния премиер, отнасящи се за бъдещата му кариера след края на сегашния мандат. С поглед на фанатичен мечтател той съвсем искрено ни уведомява, че ще остане още дълго време по върховете на властта и дори се надява да получи още по-амбициозни предложения за високи постове в държавната администрация.

Понесен на крилете на уникалното си самодоволство, този „безсмъртен“ политик трудно се адаптира към всекидневните оперативни проблеми, очакващи спешни решения от неговото служебно правителство.
За един толкова изтъкнат специалист по конституционно право е повече от странно, да не кажем подозрително, необяснимото безхаберие, когато стане дума за стотиците изборни секции извън България.

Според господин Близнашки това е триумф на демокрацията и човешките права. На обратното мнение са не само негови колеги прависти, но и мнозинството български граждани, които и без специална юридическа подготовка добре разбират, че българската държава доброволно се отказва от контрола над изборния процес в чужбина. Тук възниква и логичният въпрос:
В чия полза е извършено това опасно деяние, застрашаващо по най-брутален начин националната сигурност на Република България?

Дори и децата, гледащи редовно телевизия СКАТ и четящи вестник „Десант“, ще ви отговорят без да се замислят: налице е порочна изборна практика, обслужваща главно антибългарската партия ДПС и нейните турски кукловоди в Анкара.
Примерите са безброй и датират още от началото на предизборните кампании след смяната на тоталитарния режим. „Петата колона“ на Високата порта вече четвърт век разяжда като безмилостен термит основите на нашата трудно съвземаща се след промените държава.

Организацията е изключително прецизна и се ръководи пряко от шпионските служби на нашата югоизточна съседка. Емисари на турското разузнаване повече от две десетилетия обикалят смесените райони у нас и подготвят мюсюлманското население за деня „Х“, когато България ще бъде обрулена като узряла круша и отново покорена от настъплението на османските реваншисти.

За сведение на големия политически оптимист господин Близнашки номерът с избирателните секции е само част от плана за превземане на държавната власт в България.
Който не познава добре смазаните механизми на турската държава, трудно би се ориентирал в дейността на тази истинска бойна машина, насочена срещу националната сигурност на съседните й страни.

В същото време не се допуска и най-малък пробив на любимата за господин Близнашки изборна демокрация на територията на Република Турция. В деня на тамошните парламентарни избори турските граници се запечатват за 24 часа и пиле не може да прехвръкне от чужбина, за да гласува в местните избирателни пунктове.
За първи път тази година Анкара разреши гласуване зад граница, и то с пределно ясната цел да бъде избран за президент Реджеб Ердоган с необходимото мнозинство още на първия тур, като бяха използвани всички възможни хватки за недопускане на изненади по победния път на новия османски падишах.

Комично прозвучаха съобщенията в нашия печат, че Министерството на външните работи на България усилено се труди за разкриване и обслужване на стотиците избирателни секции в чужбина.
На всеки 40 заявления автоматично се разрешава откриване на електорален пункт дори и в най-затънтените точки на планетата. Ще рече човек, че става дума за лотария с разнообразни печалби, а не за националната сигурност на България.

Турските специални служби едва ли са очаквали такава аванта – за български парламент вече могат да гласуват в дюкяни, и кафената, и най-изпаднали амуджи от землянките на Югоизточен Анадол.
Достатъчни са 40 заявки, предварително подготвени от турските служби и изпращани на конвейер от едни и същи адреси, регистрирани във виртуалното пространство на нашите съседи.

Фасулска работа за анадолските шпиони е да контролират и щедро разкритите секции в Западна Европа, където ДПС с помощта на турската държава отдавна се създало аванпостове за електорална атака срещу България.
Самоубийственият Изборен кодекс, създаден от амбициозната кюстендилска фурия Мая Манолова и от нейните гламави съпартийци от „Позитано“ 20, е нагледен пример за пълното невежество на плеяда уж компетентни юристи, които от 10 ноември 1989 г. насам системно затриват българската държава, без да се усещат, че насреща ги дебне безкомпромисен и брутален до жестокост геостратегически враг.

Андрей Райчев, водач на групата подкупни социологически маймуни, която се пули и кълчи всяка сутрин из телевизионния ефир, директно заяви получената от неговите аверчета последна политическа поръчка: възхвала на новия османски падишах Ердоган и на неговия „солташак“ у нас Лютви Местан, предводител на все по-агресивните потурнаци, твърдо уверени, че участието им в управлението на България е задължително и вечно.

Както виждате, уважаеми читатели, „лудостта на Ахасфер“ се превръща в неизменна черта на сегашния ни политически елит. И най-страшното е, че в един отбор играят както диверсантите на турския шпионаж, така и министър-председателят на България, въобразил си, че ще остане в българската история като най-големия демократ и радетел за електорални свободи. А в същото време се превръща в национален предател и маша на антибългарските централи в чужбина.

На българския избирател най-сетне трябва да му „светне“ под шапката, че единственият път към спасение на Отечеството от чуждата агентура и от „съзнателното“ безхаберие на управляващите го политически подлоги минава през избирателните урни на 5 октомври т. г.

Нека покажем на всевъзможните душмани на България, че този път трудно ще ни измамят и превърнат в новите ратаи на турските аги и на местните продажни чорбаджии.
Дамоклевият меч на българските патриоти вече е готов да разсече окончателно коварния възел на националното предателство и да отреже завинаги мераците за възкресяване на мрачното османско робство.


В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки