Седмичен хороскоп


19 Септември 2014, Петък


19 - 25 септември 2014 г.


Овен Вашият живот стремително се насочва към нови сфери и съответната среда. Контактите ви с околните са пълноценни, правите си нужните изводи за това, което се случва и което предстои. Не разчитайте много на съдбата. Може да се наложи да се потрудите, ако искате резултатите да са задоволителни. Не гледайте мнително на новите неща, наслаждавайте се на предизвикателства, защото всеки ден такива няма да имате.

Телец В периода се борите с ново чувство. Общуването с околните ви товари. Всеки има проблем, който иска да сподели с вас, но и вие самите се колебаете в някои свои решения. Работата остава на заден план, дребни неща може да ви развалят настроението. В края на седмицата може да покажете симпатиите си към Риби, Рак или Близнаци. Може да си доставите удоволствието да заминете на кратко пътешествие.

Близнаци Планетите ви поставят пред някои нови възможности, а вие трябва да изберете коя от всички е за вас. Възможно е да сключите някои споразумения и да започнете да изпълнявате отговорностите си незабавно. Даже и да ви е трудно, проявете постоянство. Това е необходимо, ако искате да успеете. Свърши времето на вашата разточителност, навлизате в период, който изисква сериозно отношение към парите и хората.

Рак Вашата проницателност е изострена. Вие може да предвидите нещата преди още да са се зародили. Не бъдете нетърпеливи и припрени, всичко се нарежда както трябва, стига сами да не предизвиквате събитията. Всяка една грешка може да повлияе негативно на делата ви. Не бързайте, никъде няма да стигнете, ако подценявате детайли и хора, които ви заобикалят. Не трябва да бъдете мнителни към тези, които са ви лоялни.

Лъв Този период е труден за вас и много неща няма да знаете как да направите. Финансовите ви възможности се увеличават. Не е изключено ваши познати да станат посредници в сделка или да ви помогнат да придвижите успешно делата си напред. С влиятелни лица може да постигнете добро разбирателство. Виждате и чувате много нови неща. Вашият талант да ги съчетавате може да се прояви.

Дева В живота ви може да настъпят изменения. Кръгът ви на общуване може да се промени, не е изключено да се преместите в нов дом. Не ви плашат промените и това е най-хубавото. Когато рискувате, винаги печелите. Общуването ви с Телец може да е малко напрегнато заради разногласията, които имате. Не понасяте, когато някой се опитва да ви лъже или използва. Може да си размените не само оценки за ставащото, но и обиди.

Везни Анализирайте връзките си с хората, освободете се от тези, които не носят градивност. Семеен спор може да премине под знака на хапливи забележки. Имате възможност да сте сред силните на деня. Даже и да се чувствате сигурни в себе си, поддържайте формата си в добро състояние, защото много скоро може да се появи конкуренция и да ви трябват достатъчно сили, за да я преборите.

Скорпион Започва нов динамичен период в живота ви. Връзката ви с Телец няма да е от най-успешните. Предстоят катаклизми, взаимните спорове ви изнервят. Опитайте се да запазите спокойствие, не правете резки завои и не вземайте необмислени решения. Хората, с които се запознавате през този период, може да окажат голямо влияние върху вас. Спори ви в бизнес начинанията. Завладявате нови територии и печелите нови съюзници.

Стрелец Вие сте много организирани, лесно се справяте с всеки нововъзникнал проблем. Решително довършвате всеки ангажимент, за да си освободите място за новия проект, в който вашата личност е основна движеща сила. Общуването с представители на по-старото поколение може да ви се отрази благотворно. От тях може да почерпите много идеи, опит и знания. Възможно е да получите предложение за нова работа.

Козирог  Довършете своята работа и гледайте на нещата в перспектива. Останалото е суета. Вие сте щастливи. Животът ви поднася голяма изненада, при това приятна. Някои бариери падат сами, пътят пред вас е чист и равен. Сега можете да направите всичко онова, за което до този момент не са ви стигали силите. В обичайните си темпове може да постигнете повече, отколкото, ако бързате.

Водолей Недоброжелател в работата се опитва да ви създава проблеми. Ако си отворите очите по-широко, може да разберете някои неща, които са очевидни за другите. С повече дипломатичност бихте могли да избегнете неприятностите. Възможно е да възникнат непредвидени обстоятелства. За да излезете чисти от тях, трябва прагматично, с цената на някои компромиси, да реагирате.

Риби Трудно разграничавате мечтите и фантазиите от реалността. Не знаете точно накъде сте се запътили, но не ви се иска да спирате. Не са изключени разочарования. Възможно е да получите новини отдалече. Един проект е напът да стартира и вашата роля е значителна. Не се отпускайте, да разчитате само на другите е грешка. Вие можете да бъдете ръководна сила. Изненадващо посещение на стар приятел може да ви разтовари.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки