Откриват приемна в ДФЗ за директните плащания


Откриват приемна в ДФЗ за директните плащания
16 Септември 2014, Вторник


Сряда става приемен ден за земеделските производители, които имат нерешени казуси или въпроси по схемите и мерките от директните плащания.


Това съобщиха от приемната на ДФ „Земеделие”.
Кандидатите ще могат да получават информация на място във фонда след предварително записване на телефон 02/ 81 87 589. Приемният ден в сряда се въвежда, за да могат бенефициентите да получават по-пълна и качествена информация. Горещите телефони за справки по директните плащания в рамките на работното време – от 9 ч. до 17.30 ч., се запазват – 02/ 81 87 479 и 02/ 81 87 449.

Кандидатите с проекти по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 (ПРСР) могат да си запишат предварителен час за посещение на телефон 02/ 81 87 217. В приемната по ПРСР се извършват консултации за проектите на частните кандидати, на общините, на вероизповеданията и на местни инициативни групи.
Кандидатите могат да обсъдят възникнали казуси, да направят проверка на предварителния и последващ контрол на обществените поръчки, сключването на анекси при промени по вече подписани договори и др. За всички останали въпроси производителите могат да се информират и на вече познатите горещи телефони, публикувани в секция „Информационен център”.

Продължават да функционират и телефоните за всички останали програми, които ДФ „Земеделие” прилага – селскостопански пазарни механизми, рибарство и аквакултури и държавни помощи.
Приемната се намира на първия етаж в сградата на Централно управление на ДФ „Земеделие” в София, кв. Павлово, бул. „Цар Борис III” № 136.


В категории: Съвети за земеделието , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки