Развей българското знаме


Развей българското знаме
12 Септември 2014, Петък


Десетки пловдивчани се наредиха на опашка за националния флаг на пл. „Съединение” в Пловдив, където на 6 септември коалицията на НФСБ и ВМРО – Патриотичен фронт,

Автор: Десант

откри предизборната си кампания. На символичното място водачът на листата в Града под тепетата Славчо Атанасов,  евродепутатът на патриотите Ангел Джамбазки,  кандидатите за народни представители  Васко Вътев, Слави Георгиев, Костадин Гаров, Александър Сиди лично подариха на дошлите пловдивчани родния трибагреник.

По традиция в навечерието на Съединението и празника на града, патриотичните сили раздават знамена тук, подчерта Славчо Атанасов. „Това ни е нужно – за повече родолюбие, за уважението към държавата, за Майка България”, добави водачът на листата на коалицията „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО”. „Мечтата ми е – това, което видях в някои други напреднали държави -  във всяка къща да има национално знаме. Така че какъв по-друг логичен старт за кампанията на патриотичните сили“, каза още Славчо Атанасов. 

„Национализмът е това, което трябва на България – не обяснения за ляво и дясно. Защото виждате как с години хората, определящи се за леви, провеждаха най-десните политики. Ние твърдим, че националният път е единственият пред България”, добави евродепутатът Ангел Джамбазки.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки