Патриотичният фронт почете паметта на жертвите от протурския тероризъм у нас


Патриотичният фронт почете паметта на жертвите от протурския тероризъм у нас
12 Септември 2014, Петък


С едноминутно мълчание представителите на коалиция Патриотичен фронт отдадоха почит към загиналите - предимно деца и майки, в кървавия атентат на гара Буново.

Автор: Десант

Отец Николай отслужи заупокойна литургия.
На митинга присъстваха и представители на всички организации от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” – Национално сдружение на запасното войнство „За честта на пагона”, „Национал-демократическа партия”, Съюз на патриотичните сили „Защита”, Национално движение „БГ Патриот”, ПП „Свобода”, „Национално движение за спасение на отечеството”, както и партиите „Средна европейска класа”, „Целокупна България”, ГОРД, НИЕ, сдружение „Патриот”.

Изказване направиха съпредседателите на коалицията Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, кметът на община Мирково Цветанка Йотина, както и представителите на останалите партии и организации от коалицията.
Валери Симеонов обвини всички политици в неуважение към жертвите от тероризма, престъпно бездействие и немарливост към борбата срещу тероризма и посегателствата на турските тайни служби към сигурността на българската държава и граждани днес.
„Това не е политически митинг, тук са хората, с които дълги години преди създаването на НФСБ почитахме паметта на жертвите от протурския тероризъм у нас”, каза в заключение Валери Симеонов.

Пред паметника на жертви от атентата на гара Буново нямаше представител на нито една институция или друга партия – била тя управляваща или опозиционна.
„Днес, когато политиците в България отбелязват световния ден за борба с тероризма, трябваше да бъдат на гара Буново. В атентат, инспириран от турските специални служби, загинаха невинни жени и деца. А политиците ни днес пишат съболезнователни писма по повод атентатите срещу кулите-близнаци. Но докато службите на САЩ и Израел преследват терористите докрай, то наследниците на турските терористи са в българския парламент и управляват България”, възмути се Красимир Каракачанов.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки