Седмичен хороскоп


12 Септември 2014, Петък


12 - 18 септември 2014 г.


Овен Търпението ви е поставено на изпитания. Искате бързи резултати, действията на хората ви изнервят, защото са бавни и непродуктивни. В същото време се опитайте да осъзнаете, че не можете да влияете на всичко в този живот, оставете децата си да следват собствения си път на развитие. Не трябва да се страхувате за репутацията си, тя няма да пострада, ако се отклоните малко от пътя и покажете желание за компромиси и отстъпки.

Телец Избирате верния път към успеха. Много удачни се оказват връзките ви със стари и нови приятели. В благоприятна позиция сте да направите нови планове и дори да се заемете с реализацията им. Външни дразнители може да се опитат да нарушат семейното ви щастие. Отстранете ги, оставите ли ги да действат много - може да патите. Верен приятел може да ви помогне изненадващо.

Близнаци Съпътства ви невероятен късмет, затова не се осланяйте на инерцията. Направете онова, което сте решили, даже и да ви се струва трудно за изпълнение. Отдава ви се възможност да оправите отношенията си с някои хора. При това можете да помогнете и на други свои колеги или близки. Примерът ви може да стане заразителен, а общата, колективна работа да бъде успешна. Проявява се умението ви да намирате нестандартни изходи от заплетени ситуации.

Рак Периодът е подходящ за самообразоване и творческа дейност, без участието обаче на други хора. Разположението на планетите може да ви донесе възможност да се превърнете в център на внимание. Жизнената ви енергия е много, излъчвате очарование и привличате хората към себе си. Това може да се използва за преговори и постигане на важни споразумения. Постигате духовна хармония с най-близките си хора.

Лъв Не започвайте нови неща, довършете старите. Един поглед от друг ъгъл е много добро решение. Така приемайте нещата, че винаги да използвате два източника. Много е важно да сте обективни и точни. Периодът се очертава добър за търговците. Не бързайте да наемате помещение, в последния момент може да сключите много изгодна сделка. Жена от въздушна зодия ви стимулира и вдъхновява.

Дева Предстои ви да покажете талант и воля, за да преодолеете едно изпитание. Колкото и да работите, все ви остават недовършени неща. Само в любовта намирате утеха. Периодът е важен за политиците и хората, които упражняват обществена дейност. Налага се да решавате домашни проблеми. Има опасност да изпаднете в лошо настроение и това да се отрази на резултатите. Гледайте позитивно на ставащото, не търсете кусури.

Везни Имате главозамайваща идея. Планетите ви дават зелена светлина, именно сега може да експериментирате и да постигнете резултати. Иска ви се да укрепите връзките си с околните. Желанието ви да се включите в трупа или да си намерите нова среда е голямо и имате възможност да покажете талант и да бъдете приети. Красноречието ви е на нужното ниво, чувството за хумор също. Това ви помага.

Скорпион Анализирайте предстоящите задачи, потърсете хора, който мислят като вас. Не правете нищо, за да доказвате на някои нещо или да изявите надмощие. Извършвате голяма по обем работа. Силите ви са неизчерпаеми, впечатлявате околните с идеите си. В средата на периода няма да сте в най-добра форма, но се справяте със задачите си сравнително добре. Съветът е да не си поставяте неизпълними или прекалено трудни цели.

Стрелец Периодът е добър за планиране на проекти и финансови сделки. Може да имате среща с приятели и съмишленици, да обмените новини и идеи. Възможно е практическото осъществяване на една от идеите. Може да ви дадат пари или да ви върнат дълг. Искате да изглеждате добре и никой няма да може да ви попречи. Влиянието на планетите ви помага във всякакви дела, възстановява хармонията и реда в живота ви.

Козирог Съдбата ви дава възможност да покажете добротата си. Направете го, време е да се откажете от своето тщеславие и прекалена гордост. Хората около вас грешат, но това не е повод да се държите надменно и да ги наказвате с мълчание. Въздържайте се от оценки, причините са обективни и вие не сте в състояние да промените нещата в този момент. Запазете търпение.

Водолей Звездите ви дават очарование и талант да покажете най-доброто от себе си. Това може да се изрази в благородна постъпка или пътуване, което да се хареса и на останалите членове на семейството ви. Диалозите може да бъдат емоционални. Може да се натъкнете на различни предизвикателства. Възможно е да се опитате да убедите близките си, че в някои неща има хляб.

Риби Бъдете твърди, ако се налага да вземете някакво решение по лични въпроси. Връзки, които не ви носят нищо добро, трябва да приключат, в противен случай упорито ви дърпат назад. Периодът е сложен, но в крайна сметка взимате правилно решение. Непредвидени обстоятелства може да ви накарат да промените плановете си. Желанието на един човек може да съвпадне с вашето и това да направи идеята още по-привлекателна.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки