Те го казаха


07 Септември 2014, Неделя


„Службите за сигурност у нас се ангажират с дискредитиране на политически опоненти.


През годините винаги съм изразявал становището, че службите играят много важна роля в политическото преструктуриране в България. Понеже съм бил свидетел на много такива разработки, затова категорично съм заемал тази позиция. Не е изключено и днес. Използва се някаква анонимка, прави се разработка и дело и започват да следят различни опоненти - журналисти, политици. И най-вече - това оперативно дело винаги е секретно. Дори със съдебен акт не може да се освети"
Осман Октай, бивша дясна ръка на Ахмед Доган, разбира от тези неща

„Срещайте се с всички политически сили, всички трябва да имат равни изходни позиции. Задачата ни е да постигнем онзи краен легитимен резултат, който ще бъде приет от обществото. Не трябва да се правят никакви компромиси. Огнищата на местно ниво са известни, контингентът също. Установете добро сътрудничество с правоохранителните органи, за да се пресече това явление в зародиш"
служебният премиер Георги Близнашки отлично знае, че гласове пак  ще бъдат купувани

„Много ревах, бял ден не съм виждала вече четири месеца. Казах му, като не вървят нещата, не се прибирай в България. Аз мога да го видя веднъж в годината, но да знам, че живее спокойно. Какво значи банка? Или ще фалира, или ще му я вземат. То се е видяло. Искам да вляза в това помещение и да видя какво е. Представям си го страшно. Пеевски и Бареков. Видях какво направиха с него. Само те направиха това нещо. За едни пари, да кажем ако е за пари, да хващат човека и да мислят да го ликвидират. За едни пари да убиваш ти човека. Но ние нямаме държава. На тия, които го направиха, да им даде Господ да са като мене. Да живеят на стари години с такива дертове. В последните ми дни от живота"
Тота Василева, майка на Цветан Василев от КТБ, не е мислела така, когато синът й беше носен на ръце от политическата върхушка

„В листите на Реформаторите има твърде много сенки от миналото. Реформаторският блок не предлага истинска реформа на страната, а реанимира лица и субекти"
Борислав Сандов от зелената партия

„Поводът за външно наблюдение е, че съм заплаха за живота на Местан и Пеевски"
лидерът на „Народна партия свобода и достойнство” Касим Дал обяснява защо специалните служби го наблюдават внимателно

„За Мишо Миков ще ви моля да ме питате, ако е казал нещо преди 9 часа, че в следобедните часове коментарите ми са излишни”
Бойко Борисов явно намеква, че Михаил Миков от БСП е пияница

„Умирам като видя истерици в тежка ситуация, независимо дали става въпрос за професионално тежка ситуация или обществен проблем. Бойко Борисов се показа като актьор от латиноамериканската школа, от тези много драматични герои, които сега започват да си късат ризата, защото трябва да се внуши, че ако не е той да спаси положението, няма кой да го спаси. Айде стига с тоя драматизъм, стига с тези оперети и с тези латино сериали. Държавата е в бъркотия от доста време, която става по-голяма. Да сложим ред в бъркотията. Слагането на реда в бъркотията няма да стане като аз казвам „Или ме избирате за „Мис България", или аз няма да играя в тази игра. Или ми давате 121 гласа, или аз няма да играя"
Татяна Дончева от „Движение 21” се подиграва открито на Бойко Борисов

„Ако не се състави кабинет, се отива на нови избори. Така е по конституция, но това е много лош вариант. Той ще покаже колко е безотговорна българската политическа класа и колко трябва да бъде тотално махната. Ако направят тази глупост, да бъдат така добри да си се приберат по къщите при жените и децата и да не се занимават с политика"
бившият шеф на ЦИК професор Михаил Константинов прави прогноза


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки