Патриотичният фронт е готов да поеме управлението на страната


29 Август 2014, Петък


Коалиция „Патриотичен фронт“ ще присъства със сериозна група в българския парламент и затова вече поставихме въпроса за съставяне на едно национално отговорно


правителство на спасението, което да е изградено на базата на решаването на около десет от основните проблеми на страната. То не трябва бъде тяснопартийно и ще бъде под егидата и с подкрепата на Патриотичния фронт.
Това заяви съпредседателят на „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов на пресконференция на коалицията, състояла се в Плевен на 26 август. На нея присъстваха също лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов и областните координатори на войводите и НФСБ за Плевен – Калин Поповски и Николай Маринов.

„Ние предлагаме една алтернатива на националното спасение, подписана на базата на приоритетите и на постигане на определено съгласие“, подчерта Валери Симеонов.
Красимир Каракачанов обърна внимание на факта, че за последните 20 дни са проведени две социологически проучвания, които потвърждават, че Коалиция „Патриотичен фронт" ще е сред участниците в следващия парламент.

„Ако ГЕРБ и БСП продължат да си играят на капризи, ние сме готови да поемем третия мандат и да предложим алтернатива – не само в парламента, но и пред цялото общество", изтъкна Каракачанов и поясни, че избирателната листа на родолюците ще бъде двойна,  което ще позволи да се ангажира потенциалът не само на основните участници, а и на другите политически сили в родолюбивото обединение.

„Не личностите правят политиката - правят я партиите, платформите и идеите. Порочно е когато се каже ГЕРБ да се разбира Бойко Борисов или да се поставя въпроса: „Ако го няма Бойко Борисов ще го има ли ГЕРБ?“. Ние декларираме, че сме готови да съставим правителство на националното спасение като приоритетите ни ще бъдат икономическото възраждане и насърчаване на производството и туризма“, допълни Валери Симеонов.


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки