Интелектуалният ни и нравствен позор


22 Август 2014, Петък


Криминалната либерална пазарна икономика представлява диалектическо единство от углавни престъпления, които унищожават народа и икономиката.



Първият президент на криминалната либерална пазарна икономика – Жельо Желев, тласна икономиката към хаоса, разрухата и грабежа, като унищожи селското стопанство и военната промишленост и успя да обоснове идеята за ликвидирането на армията. България обаче се нуждае от армия, която да има по-голяма огнева мощ от турската армия, каквато имаше при социализма.

Държавните институции и днес продължават под диктовката на американските и европейските империалисти съвместно да ограбват и унищожават народа.
Необходим е революционен трибунал срещу всички лидери на прехода от опорочения реален социализъм към криминална либерална пазарна икономика, която ограбва народа.
Псевдозащитниците на животните защитават кучетата, като узакониха правото на четириногите да разкъсват хора.

Но ако са истински защитници на животните, трябва да забранят и да се колят и убиват животни, а самите те да станат вегетарианци.
Цената на Негово величество човека вече е по-ниска от цената на едно куче. България е единствената страна в света, в която псетата разкъсват поданиците й. А София е единствената столица, където кучета разкъсаха професор.

Към това углавно престъпление софийската  кметица Йорданка Фандъкова и съветниците от Столичния общински съвет прибавиха още едно тежко престъпление – броиха 6 милиона лева за приют за 2000 кучета, докато в същото време за 10 000 малки българчета няма места в детските градини и ясли. Очевидно кучетата са по-важни от децата на България!
Вървим към заличаването ни от картата на света. Но да не ридаем – кучетата ще ни заместят!

Крайно време е да се забрани отглеждането на животни в градовете. Тези, които толкова обичат животните, да вземат да се преселят в селата и да възстановят животновъдните ферми, които Жельо Желев унищожи със замах.
Крайно време е и този господин, както и всички лидери на криминалната либерална пазарна икономика, да бъдат съдени от народен трибунал!
Николай Стойнов,
Варна


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки