Обединението на патриотите е добър знак за България


21 Август 2014, Четвъртък


Партиите, участвали досега в управлението на страната ни, трябва да бъдат изправени на подсъдимата скамейка



Честито да е на всички български патриоти, които милеят за България и българското, обединението на НФСБ и ВМРО. Най-сетне консолидирането на патриотите започна и се надявам да не спре.
Радвам се за това, защото, за да се защитят интересите на България и българския народ, нужно е обединяването на всички трезвомислещи в патриотични движения и граждански организации в единния Патриотичен фронт.

Това е необходимо, за да се влезе в управлението на държавата и да бъдат махнати от пътя на прогреса всички партии, участвали в разграбването и довеждането на България и нейния народ до просешка тояга от 1989 г. досега.
Най-вече това се отнася за противоконституционното, създадено на верска основа, ДПС, насаждащо омраза, заграбващо властта и парите на държавата и работещо срещу интересите и целите на България.

Партиите, участвали досега в управлението на страната ни, трябва да бъдат изправени на подсъдимата скамейка, защото умишлено работеха срещу напредъка на обществото, правеха всичко възможно нещата да не се случват и садистично водеха България към фалит и разорение.

От техните действия и бездействия пострада нашият народ, който сега води мизерен живот с малки заплати, ниски пенсии, с лошо или направо - никакво здравеопазване, с големи социални проблеми, липса на културен живот, спад на раждаемостта, почти масова емиграция на хора в трудоспособна възраст в търсене на препитание в чужбина.
Също и зачестилите самоубийства, увеличената престъпност, започнатите, но останали недовършени строежи и обекти от национално значение вследствие реализирането на различни схеми на ограбване с цел лично облагодетелстване.

Тези грабители си построиха къщи-палати, вили, хотели край морето, предприятия, инвестираха мръсните си пари във ВЕИ-та, като с това цялата държавна власт се съсредоточи в ръцете на  олигарси и други разни „величия“, като лишиха обикновените граждани и организации от възможността да участват в реализацията на проекти с евросредства.

Обединение е необходимо за всички патриоти, за да се спре заобикалянето на законите и те вече да важат еднакво за всички граждани на Р България. Да се приемат и нови, по-съвършени, като главният от тях да бъде, че тук, по нашите земи, има само една държава - България, и един народ – българският.
На много хора трябва да бъде потърсена сметка за делата им през последните 25 години. Включително на бившия агент на ДС Ахмед Доган с псевдоним Сава, както и на президента Георги Първанов, който награди този национален предател с най-високия български орден „Стара планина“.

Мястото на Доган също е в затвора, това става ясно на все повече хора у нас. При това далеч не само заради списъка с българските разузнавачи, който той предаде в посолството на Турция, но и заради опитите му да насажда омраза между българите християни и българите мюсюлмани и да турцизира цели райони от страната ни.
Макар да съм източноправославен, аз не съм религиозен фанатик и като човек уважавам правото на всеки да изповядва каквато си ще религия, стига тя да не проповядва насилие и убийства. И отправям призив всички българи да почнат да мислят като мен, независимо от това на кой бог се молят.

Единствените, които могат да се противопоставят на изкуствено насажданата от ДПС заплаха за верски конфликт у нас, са НФСБ, ВМРО и всички онези, у които патриотизмът не е заспал или унищожен. Всички сме граждани на България и сме изстрадали заедно свободите си.

Тези избори трябва да станат преломен момент в най-новата история на родината ни. На тях трябва да се реши дали ще продължим да вървим по пътя на разделението и изкуственото насаждане на верска омраза, или ще се обединим като едно цяло около водещите патриотични партии НФСБ и ВМРО, за да извоюваме правото си на достоен живот.
Както и да защитим териториалната цялост на страната ни от чуждите попълзновения. Отговорът на тези въпроси зависи от самите нас.
Димитър Душков,
гр. Белене


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки