Патриотичен фронт – чудесната новина


21 Август 2014, Четвъртък


Това беше много разумна идея. И дано най-после нашият народ прозре коя партия наистина мисли за него. Поне досега не съм чула тези двама лидери -



Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, да са се провалили в нещо. Радвам се, че си подадоха ръце. Надявам се, че ще намерят своето достойно място в 43-то Народно събрание.
Чух още една новина. АБВ в лицето на Г. Първанов ще ратува за президентска република. Четейки книгата на г-н Велизар Енчев „Аз бях в разузнаването“, си дадох ясна сметка какъв президент е бил той и какви позиции е заемал, когато е трябвало да отстоява исторически истини за страната ни.

Съветвам всеки, който не си е купил това издание, да го направи, да го прочете и да си направи извода какъв президент сме имали и дали този човек заслужава да е ръководен фактор в политиката.
И не само той - всички, които ни управляваха през тези 25 години, бяха слуги на ДПС. Всички го знаем, но никой не излезе да каже: „ДПС - вън от парламента!“. „Вън от всички областни управи“. Нашият народ не показа досега достатъчно зрелост и гражданска смелост.

Прегръдките и целувките, пиенето на кафе с протурските кадри на ДПС ни донесоха само беди. Крайно време е и аз се надявам с разумната политика на Патриотичния фронт да се отървем от тази язва, която разяде като тумор цялата ни държава.
Като октопод е разпростряла пипалата си в цялата ни икономическа система.
Разклатиха устоите на държавността ни. Защо се замълча за Христо Бисеров, къде отиде той? Скри се, замълча се!

Какво стана с КТБ? Кой я разклати? Пак няма виновни. Няма прокуратура. Защо не докараха Цветан Василев, за да каже кой източва „Булгартабак” и накъде се изнасят парите? Някои обаче имат интерес да се мълчи.
Народът чака, а президентът и правителството се покриха. Кой ще обясни на хората защо искаха да ги ограбят? По времето на Костов го преживяхме. Крадат от нас и партиите с техните субсидии. Много са. А тези пари могат да отидат в социалната сфера.

Не ни трябват и 240 хрантутници в Народното събрание. Проф. Чирков каза, че на една малка България и 60 й стигат. Нека са 100. Но за бедна България 240 са премного. Бойко Борисов иска само депутатите на ГЕРБ да са 120. Защо? За да може да харчи на воля грешни пари. Да се разхождат със скъпи коли по своите си лични далавери?!
Този човек се е наострил пак да прави самостоятелно управление, а ние ги видяхме през тези три и половина години какви ги свършиха...

Той и сега се изживява като министър-председател. Кой му дава тази увереност? Не те искаме, Бойко! Не го ли осъзнаваш? И твоята кохорта, която като овче стадо следва пастира си, ни омръзна. Нагледахме се на твоя театър. Ти за една година не си влязъл в НС дори 10 пъти. Такъв премиер не ни е нужен.
Надявам се 43-то НС да има нов вид, нови лица, заредени с енергия и любов към народа си, а не да мислят как да ни ограбват.

Очаквам с нетърпение парламентарните избори. Очаквам умни и честни хора. Ще бъда горда, когато на банките в НС видя депутати от моята коалиция „Патриотичен фронт“.
От сърце й пожелавам на добър път и победа. Бог да я благослови. Бъдете живи и здрави и никога не забравяйте, че под звуците на химна на Република България сте подписали едно споразумение за доброто на нашата изстрадала родина.
Стефка Лилова,
София


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки