Националният фронт с две нови структури


Националният фронт с две нови структури
„На Бяла и на България трябват честни родолюбци, които поставят интересите на родината над всичко“, заяви регионалният координатор на Сливенска област Доброслав Иванов
15 Август 2014, Петък


Родолюбците учредиха местни организации в селата Бяла и Ресилово

Автор: Десант

Много българи продължават да се обединяват под знамето на най-българската формация „Национален фронт за спасение на България“. Към нея се присъединиха и жителите на китното сливенско село Бяла в Еленския Балкан, където на 11 август се учреди поредната структура на НФСБ.

Десетки бяха привържениците, които се стекоха в залата на читалище „Христо Ботев“, за да станат съпричастни на патриотичната кауза, вярвайки че политическата формация ще отговори на техните очаквания. Гост на форума бе регионалният координатор на Сливенска област Доброслав Иванов. Той отговори и на въпросите на присъстващите за подготовката на Националния фронт за предсрочния парламентарен вот на 5 октомври. Хората се вълнуваха още и какви спешни мерки са нужни, за да се спаси България от сегашната финансова и политическа криза.

„Мнозинството от селата в нашата страна са изоставени на изживяване от управляващите. Затова на Бяла и на България трябват честни родолюбци, които поставят интересите на родината над всичко.
НФСБ е единствената политическа сила, която последователно отстоява тази позиция, за да бъде спасена и възродена България“, обърна се към присъстващите Доброслав Иванов.

Начело на най-младата структура на партията на СКАТ застана Пламен Петров, който след избирането си заяви: „Националният фронт и телевизия СКАТ направиха много, за да изобличат демагогията и престъпленията на самозабравилите се управници и олигарси. Затова аз вярвам, че на предстоящите избори НФСБ ще бъде подкрепена от всички честни и трудови българи.“ Дясна ръка на новоизбрания председател ще бъде племенникът на известния български писател Геоорги Джагаров – Койо Джагаров.

„За мен НФСБ е партията, която полага реални грижи и за хората в малките населени места като Бяла. Затова сред първите ни цели ще бъде да се борим за разширяване на училището. Така ще се разкрият нови работни места и ще бъде създадена перспектива за младите хора в нашия град“, подчерта новоизбраният секретар на местните родолюбци.
Учредителният форум премина с бурни дебати за целите и идеите на партията на СКАТ. Според жителите на Бяла, положението в България става все по-тежко и всички, които милеят за нея, трябва да се обединят и заедно да работят срещу олигархията и разграбването на националните богатства.

Присъстващите изразиха и своята надежда, че Националният фронт е политическата сила, която ще вземе мерки за възстановяването на българското селско стопанство.
Няколко часа по късно на същия ден към семейството на НФСБ се присъединиха и хората от кюстендилското село Ресилово.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки