Ясни са имената на трима от водачите на листите на патриотичната коалиция


Ясни са имената на трима от водачите на листите на патриотичната коалиция
Валери Симеонов и Красимир Каракачанов ще оглавят предизборния щаб на Коалиция „Патриотичен фронт”
15 Август 2014, Петък


Кабинетът да се погрижи за честни избори вместо да връща калинките, категорични са лидерите на Патриотичния фронт

Автор: Десант

Валери Симеонов и Красимир Каракачанов ще оглавят предизборния щаб на Коалиция „Патриотичен фронт”. Това решение на Политическия съвет на патриотичното обединение бе оповестено в четвъртък на пресконференция в столицата. 
На нея председателите на НФСБ и ВМРО-БНД обявиха и известните към момента водачи на листи: в Бургас и 23 МИР-София – Валери Симеонов; в Плевен и 25 МИР-София – Красимир Каракачанов, а в Пловдив-град – Славчо Атанасов. Номинациите продължават във всички структури по места.

Очаква се в понеделник коалицията да внесе подписите си за регистрация в ЦИК. 
По време на пресконференцията в четвъртък лидерите на Патриотичния фронт разкритикуваха бездействието на служебния кабинет за подготовката на предсрочните избори – нещо, което е приоритетна задача на този кабинет.
„Очакванията ни към това правителство са да повиши събираемостта на данъците, да намали контрабандата и да подготви провеждането на прозрачни и честни избори”, припомни Красимир Каракачанов и добави, че в точно тези действия правителството показва победа на  „гербокрацията” с връщането на Ваньо Танов и с абсурдната отпуска на правосъдния министър.

„Две груби явления наблюдавахме в изборите от 2013 и 2014 г. – масиран корпоративен вот и купуване на гласове – изтъкна Валери Симеонов. – Не виждам никакви действия на това служебно правителство за обезпечаване на честни избори” – констатира също той.
Лидерите на Патриотичния фронт са обезпокоени, че в избирателните списъци ще продължават да „живеят” близо един милион мъртви души, а статистиката да показва над 7 и половина милиона избиратели, което означава, че у нас няма лица под 18-годишна възраст. Това ще продължава да изкривява изборните резултати в полза на партиите на статуквото, категорични са Симеонов и Каракачанов.

Валери Симеонов маркира точки от конкретен план, който може да бъде приложен за осигуряването на честен вот: изчистване на избирателните списъци, да има дежурни прокурори с публични контакти за директни сигнали от граждани в изборния ден, контрол върху циганските тартори и заложните къщи.
По време на пресконференцията Валери Симеонов съобщи, че коалицията има подкрепа от всички слоеве в страната и се бори за максимален успех на предстоящите избори.

Каракачанов допълни, че Патриотичният фронт не е създаден, за да бъде патерица на някого, а за да въведе различен модел, но досегашните играчи нямат интерес от това.
Лидерите на Патриотичния фронт остро разкритикуваха липсата на позиция от страна на Външно министерство по повод изказванията на новия президент на Турция. Според тях неоосманизмът на Ердоган продължава да бъде водеща и опасна за страната ни и за ЕС политика. Затова една от първите им задачи в новия парламент ще бъде да върнат на дневен ред потулената от ГЕРБ подписка за референдум „Не на Турция в ЕС”.


В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
16.08.2014 14:19:12
0
0
ВЪВ ВАШИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ПО ТВ СКАТ КАЗАХТЕ ЧЕ ВАШИЯ ЕЛЕКТОРАТ БИЛ НАЙ ОБРАЗОВАНИ ,АМНАЙ НЕОБРАЗОВАНИЯ НА ГЕРБ. С ТОВА МИ ПАДНАХТЕ В ОЧИТЕ.ПРОТЕСТИТЕ КОИТО ЯХА ПОЧТИ ЕДНА ГОДИНА НЕ БЯХА ПРТЕСТРАЩИ ОТ БСП.,ДПС ,АТАКА И НФСБ А ОТ ПРДРНИЦИ НА ГЕРБ И СЕ ВИЖЛАШЕ ЧЕ СА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА.АЙ/ПОСЛЕ РАРАХ ЧЕ СТЕ СКРИТ КОМУНИСТ КАКТО И МНОГО ЛИДЕРИ НА С/ДС/,СТУЕНТИТЕ КОИТО БСП ПЛЮЕШЕ ПО ТЯХ НЕОБРАЗОВАНИ ЛИ СА.ВИЕ НЕ ВЗЕХТЕИПОЗИЦИЯ ТОГАВА.А БЕ И СИДЕРОВ СЕ ПИШЕ ПАТРИОТ ,А ГЛАСУВАШЕ С БСП И ДПС.В ПОЛЕДНОТО ПРАВИТЕЛСИВО.СЛУЧАЯ/С/КОСТИНБРОД/ПРОКУРАТУРАТА ГО ЗАМАЗА,А ТОВА БЕШЕИДЕЛО НА ДУДУКА И МАЯ И ТО В ДЕНЯ НА РАМИСЪЛ.НАУ КОПЕКТНИЯ БЕШЕ ГЕРБЮА ВИЕ ГО ПЛЮЕТЕ.НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ А ИСТИНСКИ ПАТРИОТ.
1
все още оптимист
16.08.2014 05:09:58
0
0
ВЗЕХ ДА СЕ СЪМНЯВАМ В ДУМИТЕ И ДЕЛАТА НА НФСБ.КРИТИКУВАТ ГЕРБ ,ПОВЕЧЕ ОТ МОШКНИЦИТЕ РОДОТСТЪПНИЦИ АНТИБЪЛГАРИ ОТ ББЦ,БСП И ДПС./УЖ СЕ КАРАТ ,АМА МАЙ ПАК ,''ЩЕ СЕ ОЬЕДИНЯТ В 'ИМЕТО НА НАЦИОНАЛОНИТЕ/РАЗБИРАЙ ТЯХНИТН/ ИНТЕРЕСИ.А ГЕРБ ПАК ЩЕ МА НАЙ МНОГО ПОДРЪЖНИЦИ НО БЕЗ ПОМОЩА НА НФСБ,РБ ИРЗС ТРУЛНО ЩЕ СЪСТАВИ ПРАИТЕЛСТВО И ЩЕ ПРИНУДИ ГЕРБ ДА ПРАВИ ОТСТЪПКИНА ДПС ВЪРХУШКАТА.АБЕ НИЕ БЛГАРИТЕ СМЕ ПРОСТИ .ТАКА БЕШЕ И ПРЕЗ 1393ЗА КОЕТО СИ ПЛАТИХХМЕ 500 г.НЕ СМЕ НВРОД,А САМО ВОЙВОДИ КУБРАТ НЕ ПОСЛУШАХА И СГРЕШИХЕ.ТОВА Е ЗАЛОЖЕНО В ГЕНА НИ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки