И в „Атака“, и в „Бо-стан“ – навсякъде Ахмед Доган


И в „Атака“, и в „Бо-стан“ –  навсякъде Ахмед Доган
09 Август 2014, Събота


Чужди агенти извършиха преврат и наложиха куклен служебен кабинет

Автор: Стефан Солаков

Преди няколко дни Йордан Цонев, един от шефовете на ДПС, излъга най-нахално журналист, който го запита дали Цветан Василев, собственик на затворената Корпоративна търговска банка (КТБ), е поддържал близки контакти с Ахмед Доган. „Едва ли се и познават“, изтърси Данчо Ментата, полагайки адски усилия да не му трепне окото пред тази очевидна подигравка с наивния телевизионер.

Цонев е изпечен шашмаджия, направил пари в зората на „демокрацията“ като нелегален чейнчаджия из софийските сокаци около популярната тогава кръчма „Магурата“.
По-късно се занимава с производство на пици със съмнително качество и тогава най-вероятно е направил впечатление на новите „демократи“, които го привличат в политиката заради неоспоримите му качества на далавераджия с широк размах и безпогрешен усет към разнообразните форми на икономически рекет.

Днес Данчо Ментата е незаобиколима фигура в ръководството на антибългарската партия и досущ като Киряк Стефчов от безсмъртния роман на Иван Вазов изпълнява мръсните политически и икономически поръчки на яхналите България вече 25 години банда потурнаци, начело с проклятието на нашата държава, наречено Ахмед Доган.
Защо Цонев излъга за връзките между Цветан Василев и бившия върховен вожд на ДПС Доган? Защото очевидно разчиташе на невежеството на интервюиращата го телевизионна „звезда“, която преди да зададе тъпия си въпрос и да се задоволи с още по-тъпия и нагъл отговор, трябваше да направи елементарна справка, и то не къде да е, а в програмите на ТВ 7, обслужвала ревностно няколко години както шефа на КТБ, така и турската партия в лицето на нейния най-виден от всякъде момък, наречен Делян Пеевски.

Там щеше да се натъкне на помпозен телевизионен сериал, претендиращ да е политико-историческа сага за най-новата история на нашата държава. Заглавието е „Знакът на българина“.
Сценарият е написан по едноименен роман, възхваляващ най-великия наш съгражданин в годините на „демократичния“ преход. Познахте ли вече кой е този великан на съвременна България?

Явно сте се досетили и особено онези от вас, които са изтърпели безумните десетина серии, в които целият световен елит в лицето на американски и руски президенти, шефовете на ЦРУ, КГБ и МОСАД плюс папата и световната мафия – всички те са поразени от гения на модерната българска политика и падат в краката му с надеждата да ги забележи и допусне до своите тайни сараи в полите на една красива планина в близост до столицата на планетата, наречена София.

Драги читатели, спирам за малко, защото трудно намирам думи, за да опиша скудоумието и простотиите, изобилстващи в този гнусен телевизионен продукт, платен и широко рекламиран от банката, която по-късно открадна парите на хиляди вложители и най-безцеремонно отказа да отговори къде са изтекли техните спестявания.
Да налееш милиони народна пара, за да възхваляваш престъпната особа на може би най-големия българомразец Ахмед Доган, наистина е повод за незапознанство, както твърди Данчо Ментата. Иначе далаверите между Цветан Василев и боянския Дракула отдавна би трябвало да са предмет на задължително „опознаване“ от страна на българските прокурори.

Защото мафиотският брак между най-толерираната от държавата банка и „петата колона“ на Анкара у нас е очеваден пример за проникване и ерозиране отвътре на националната ни сигурност от страна на вражеска агентурна група, опитала се да нанесе смъртоносен удар върху целокупната икономика на България.
Усетили, че банката е пред фалит, шпионите на Високата порта направиха буквален опит за държавен преврат като предизвикаха дългосрочна политическа криза, сваляйки от власт кабинета на Пламен Орешарски.

Според анализите на експерти от разузнавателната общност, турската агентура е действала в синхрон с представители на ЦРУ, чиято близкосрочна цел е необратимото откъсване на България от руската орбита на политическо и икономическо влияние.
И така – най-великият българин и едновременно циганин от село Дръндар свърши своето пъклено дело и ни остави напълно безпомощни в ръцете на чичо Сам и неговите стратегически джелати.

Вече имаме служебно правителство, половината от което е съставено от прононсирани сътрудници на американските тайни служби. Куклата от „Дондуков“ 2 също влезе в дълго желаната роля на мекере № 1 на Вашингтон и със садистична наслада даде последни инструкции на кабинета от политически камикадзета, чиято основна мишена ще бъде Москва и икономическите контакти на Русия в нашата страна.
Ние, българите, унижавани и редовно ограбвани от нашите властници, тепърва ще научаваме какво е това пълен диктат на чужди държави върху общественото развитие на страната.

Първо ни вземат парите, после здравето и накрая ни превръщат в зомбирани слуги на измислени и фалшиви представители на т. нар. атлантически ценности.
Все по-засилващите се всеобхватни санкции срещу Русия неизбежно ще предизвикат още по-твърд отговор от Москва и съответните тежки загуби за родния бизнес. Сериозен удар се очертава още през това лято върху българския туризъм, на който най-силно разчита нашият постоянно актуализиран бюджет, да не говорим за хилядите труженици из националните ни курорти.

Отливът на туристи от България автоматично ще облагодетелства нашите турски съседи, които, въпреки че са партньори в НАТО, очевидно нехаят и си правят оглушки по въпроса за санкциите срещу Москва. Поговорката „Докато лудите се налудуват...“, разбирай нашите управляващи дупедавци, то тарикатите бързо се възползват от сервираната им на тепсия поредна глупост в бившия Дунавски вилает.

Ахмед Доган и неговото протеже Лютви Местан вече обмислят следващите коварни ходове за доубиване на българската държавност. След като стана ясно, че през последните години „Атака“ е била напълно под контрола на Боянските сараи, сега вече се лансира следващият политически проект, наречен многозначително „Бо-стан“.
Има се предвид един бъдещ съюз между потурнаците на Местан и апапите на бате Бойко, за който вестник „Десант“ и ТВ СКАТ разказаха доста отдавна, още когато папараци снимаха уж случайно една тайна среща на тогавашния опозиционен лидер Лютви Местан с министър-председателя Борисов в неговата вила в резиденция „Бояна“.

На нас, балъците, тогава ни бе обяснено, че Лютви бей се бил нещо объркал и вместо при президента Първанов, влязъл неочаквано в покоите на премиера. А оня без да му мигне окото сложил на софрата любимото си турско кафе.
Има нещо доста символично в натрапчивата страст на бате Бойко към кафето „алатурка“. Когато Мико Комико, бившият шеф на парламента, му секвестира кафеварката в парламентарната стая на ГЕРБ, Борисов реагира като ранена в сърцето пантера. Почувства се като младоженец, комуто е отнет най-ценния атрибут за предстоящото брачно веселие с шавливата ханъма от Движението за привилегии и салтанати.

Днес е повече от ясно, че ако българските избиратели отново допуснат грешката да дадат властта в ръцете на гербаджийските авери на Доган и Местан, то ще трябва окончателно да се разделим с надеждите за национално достойнство и суверенитет.
Поредното измекярство по адрес на Анкара и Вашингтон ще ни откъсне за дълго от цивилизования свят и ще ни превърне в забравена от всички балканска колония.


В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки