Седмичен хороскоп


08 Август 2014, Петък


8 - 14 август


Овен Вие може да постигнете пълен успех само при условие че се вслушате в мнението на околните. Уважавайте качествата на хората и не се стремете към лидерство на всяка цена. Разпределете силите си и вървете напред. Избягвайте риска и конфликтните ситуации. Увлекателната работа или стремежът към глобални проблеми може да ви срещне с интересни личности с които да намерите общ език.

Телец Излишъкът на енергия може да се окаже разрушителен. Вие имате дълбоко чувство за отговорност, ред и любов. Опрете се на тези неща. Ограничете контактите си с недоброжелателно настроени хора и завистници. Отдайте се на наблюдения и положителни емоции. Съумявате да планирате рационално силите си и своите ангажименти. Това ви помага да постигнете бързо поставените цели.

Близнаци Звездите ви предвещават успехи в любовта! Възможно е ново познанство, което може да прерасне в сериозни отношения. Внимавайте с новата информация, защото тя може да се окаже подвеждаща. Общуването с околните може да ви донесе известни илюзии. Неочаквана новина или спор с приятели може да ви накарат да се позамислите над някои неща от живота. Емоционална нестабилност вероятно е пречка в интимните ви отношения.

Рак Възможни са сериозни промени в личните отношения с някои хора. Може да се случи да попаднете сред интриги и сплетни и някой да се опита да ви използва като оръдие за осъществяване на чужди интереси. Постарайте се да вземете мерки това да не се случи и твърдо да отстоявате своите принципи и интереси.  През този период вие оказвате на другите също толкова силно влияние, както и някои от обкръжаващите ви хора на вас.

Лъв Съдбата отново ви изпитва. Вие трябва да доказвате своята твърда непоколебимост. Липсата на концентрация може да повлияе на вашата работоспособност. Това ви кара да бъдете неудовлетворени и раздразнителни. Критични забележки по ваш адрес могат да ви извадят от нерви и да напрегнат обстановката. Трябва да проявите практичен подход към нещата и да не сте злопаметни.

Дева Звездите ви препоръчват да сте по-въздържани. Ограничете контактите си с неподходящи хора. Не бива да рискувате със скъпи покупки. Постарайте се да се отнасяте критично към постъпките си. Приспособете се към обстоятелствата. Вероятни са пътувания, които да ви дадат възможността да се запознаете с интересни хора. Умението ви рационално да планирате време и сили може да обезпечи успех на намеренията ви.

Везни От вашата сдържаност и предвидливост зависи успехът ви занапред. Краят на седмицата е белязан с хармония и покой. Вероятно е да почувствате равновесие в мислите, чувствата и действията си. В спокойна обстановка може да се справите с повечето от текущите си задължения. Домът ви е за вас убежище, където може да се поотпуснете и да се заредите с енергия.

Скорпион Седмицата преминава под знака на интуитивната работа, подкрепена с точни действия. Препоръчва се да поставите в ред чувствата и мислите си. Ако вие посветите времето си на творчество, може да постигнете постепенно равновесие в емоциите си. Приобщете към заниманията си и децата. За осъществяване на плановете си може да ви се наложи повече да пътувате и активно да общувате.

Стрелец Звездите ви предричат успех във всичко. В резултат на него се чувствате удовлетворени от себе си и дори влюбени. Само ако успеете да планирате рационално времето и силите си, може да успеете да избегнете затрудненията. Периодът може да се окаже благоприятен за пътувания и командировки. Получените впечатления може да събудят по-голям интерес към живота. Отделете внимание на семейството си. Проявете търпение към близките си.

Козирог Не се отпускайте и не се занимавайте с ненужни неща. Замисленото сега има отражение и занапред. Благодарение на предприемчивостта си и деловите контакти вие може да постигнете сериозни успехи в деловата си дейност или собствен бизнес, с което да подобрите финансовото си положение. Но все пак звездите не ви препоръчват безсмислени рискове.  Вслушайте се в интуицията си.

Водолей Завършете започнатото и се захванете с нещо ново. Периодът е благоприятен за колективни занимания. Послушайте съвета на свои приятели. Техните разсъждения са правилни и точно навреме. Романтичните отношения на някои може да се увенчаят със сключването на брак или раждането на дете. Бъдете внимателни. Не правете грешки в обществото и личния си живот.

Риби Вероятно е да проявите несдържаност по отношение на околните. Внимавайте, защото от вашето поведение зависи и финансовото ви състояние. Отношенията с противоположния пол могат да ви помогнат да заемете лидерска позиция. Бъдете крайно внимателни в изказванията и в действията си. Последствията от необмисленото ви поведение може да доведат до разочарование.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки