Седмичен хороскоп


01 Август 2014, Петък


1 - 7 август 2014 г.


Овен Чувствате увереност в себе си и съумявате да поведете единомишленици за своята кауза. Звездите ви предричат, че имате всички шансове за постигане на поставените цели. При общуване с чужденци сте твърде импулсивни и напористи, което не е във ваш плюс. Не е изключено вашата активност и отговорност да провокира одобрението на партньори и колеги. Може да се появят нови идеи за намиране на допълнителни доходи.

Телец Този период е благоприятен за пълно разкриване на личността ви. Стремите се да проявявате остроумие, участвате в разни спорове и дискусии. Силата на чувствата обаче влияе върху емоционалното ви състояние. Отношенията с колеги и партньори напълно се стабилизират. Условията способстват за борба със собствения ви егоизъм. 

Близнаци Започва период, изпълнен с различни събития, но в същото време и за отстояване на вътрешната свобода, постигане на душевно равновесие и противопоставяне на низките страсти. Жизненият ви потенциал е висок. Справяте се във всичко много добре. Основните ви душевни препятствия са напоритостта, желанието да командвате и стремеж да се поддавате на страстите си. Изключително благоприятни са любовните отношения, пътуванията и срещите.

Рак Звездите дават възможност на много от вас да извлекат изгода, използвайки парите или някакви ресурси на други хора. Възможно е значително подобряване на финансовото положение и благодарение на интимния партньор. Жените от знака не бива да отстояват на всяка цена мнението си. Интересът към духовната страна на живота и търсене на отговори на вечни въпроси може да ви доведат до нови открития.

Лъв Страстни любовни отношения, раждане или възпитаване на деца, както и заниманията с любима работа ви дават сила и творческа енергия. Всяка работа изисква от вас максимално усилие. На жените от знака предстои запознанство, което може да се окаже начало на любовна авантюра. Мъжете от знака ги очакват интересни срещи. За да постигнете успехи, е много важно да промените стратегията си.

Дева Вашият живот започва нова спирала в развитието си. Вие навлизате в принципно нови отношения с околните. Предизвиквайки откровеността на хората, вие се стараете да се възползвате от техните връзки за укрепване на своето финансово положение. Трябва да поставите в ред мислите и чувствата си. Определете отношенията си към някои от обкръжаващите ви. Бъдете по-открити в чувствата си към любимите хора.

Везни Вие сте защитени от висшите сили и злините ви отминават. Ако ви предложат нов проект, съгласете се. Разширявайки възможностите си и кръга на делово сътрудничество, вие сте изпълнени с нови надежди, оригинални идеи и творчески планове. Тези, които се занимават с посредническа и рекламна дейност, имат добри шансове за печалби. Проявете предвидливост и внимание в общуването.

Скорпион От вашето настроение зависи и вашата работоспособност. Необходимо ви е да развиете по-строга самодисциплина, издръжливост и търпение. Внимавайте при боравене с личните си документи. Не трябва да сдържате вътрешното си напрежение. Трябва да се освободите. Поспортувайте или отидете някъде на плаж. Общуването с природата може да ви зареди с нови сили.

Стрелец Всяка работа изисква от вас доста усилия, нестандартен подход към нещата и нетрадиционни решения. В личен план вероятно ви очаква приятно известие или романтична среща. Сега моментът е изключително благоприятен активно да заявите за себе си и да завоювате обществена популярност и уважение. Притокът на сили ви дава възможност да преминете от областта на мечтите за прекрасно бъдеще към реални дела. Очакват ви нови и интересни познанства.

Козирог Всичко, за което се захванете, има успех. Дори и от най-заплетените ситуации извличате изгода. Жените от знака може да започнат любовен роман. Мъжете от зодията може да проявят излишна доверчивост. Подходящо време за различни пътувания и пътешествия в чужбина, получаване на допълнително образование. Възможно е да ви обхване жажда за някаква дейност. 

Водолей Занимавайте се само с най-главното и съхранете вътрешното си равновесие. Възможни са значителни промени в личен план. Романтично увлечение може да ви донесе известни проблеми. Старайте се по-щателно да скривате своите любовни връзки и творчески пориви. Благоприятно време за печелене на влияние. Възползвайте се от това и помислете как да повишите авторитета си.

Риби Препълнени сте с творческа енергия. Със своята красота, тайнственост и сексуалност вие изкушавате и съблазнявате. За да постигнете душевен покой, най-добре е да прекарате известно време на чист въздух. Възможни са проблеми с лъжлива информация и финансови неразбории, които да доведат до служебни противоречия. Необходимо е да анализирате подобни ситуации и да търсите достоен изход.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки