Апотеоз на ненавистта към доброто на човека


Апотеоз на ненавистта към доброто на човека
Алън Дълес
31 Юли 2014, Четвъртък


Гей парадите са крачка към покварата на обществото



През последните години традиционно в София се провежда гей парад.
На този свят всеки, който се е родил, има право на живот. В природата има и аномалии. Хомосексуалистите са такива, каквито ги е създала природата. Преди години хората почти не ги знаеха. Но сега те често афишират присъствието си.
Такъв е и случаят с гей парадите, които стресират обществото и го тикат към покварата. В такива случаи народната мъдрост гласи: „Всеки има задник, но на когото го видят, на него се смеят“. 

Какво искат да покажат с тези паради лицата, изпитващи влечение към хора от собствения си пол – нов морал ли? Вярно е, че никой не бива да им пречи и църквата няма право да ги анатемосва. Действията им обаче нарушават морала и водят към унищожаване на общочовешките ценности. Тази година медиите срамежливо отразиха софийския гей парад. Но напоително бе упоменато, че английският и американският посланик са присъствали и приветствали участниците в събитието. Не си спомням тези дипломати да са ни поздравявали по повод националните ни празници.

Известно е отношението на западните ни приятели към посткомунистическите страни. Те не спират да предприемат действия за покварата на жителите на тези държави. В основата на всичко това е заложена следвоенната доктрина на САЩ. Любопитно би било да си припомним изявлението на Алън Дълес – директор на ЦРУ в периода 1953-1961 г. и ръководител на американските тайни служби в Европа по време на Втората световна война. Ето какво казва той:

„Ще свърши войната, всичко някак си ще улегне, ще се утаи и ще се уреди. И ние ще хвърлим всички сили, всичкото злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората! Човешкият мозък, съзнанието, са приспособени към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които вярват. Как? – ние ще намерим наши единомишленици…

Епизод след епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния на Земята народ, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание. От литературата и изкуството например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност. Ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобразяват и прославят най-низките човешки усещания, чувства и страсти.

Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството – с една дума каквато и да е нравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия…
Незабелязано, но активно и постоянно, ще съдействаме за безпринципност на чиновниците, рушветчиите, та да вършат каквото им скимне. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел…

Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни… Простащината и наглостта, лъжите и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на хората един от друг, безсрамието, предателството, национализмът и враждебността между народите, най-вече враждебността и омразата към руския народ – всичко това ние ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.

Само малцина, много малко хора ще се досещат и даже ще разберат какво става… Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгнем и духовните корени на болшевизма, ще опошляваме и унижаваме основите на родната нравственост. По този начин ще насаждаме ерозия и ще отстраняваме ленинския фашизъм.

Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният залог ще бъде младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така това ние ще направим…”
Читателите сами може да си направят изводите, както и аналогия със съвремието.

Христо  Христов,
Правец


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки