Националният фронт стъпи във възрожденско Дряново


Националният фронт стъпи във възрожденско Дряново
Специално за учредителното събрание във възрожденско Дряново бе дошъл съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев (в дясно)
18 Юли 2014, Петък


Поредна структура на „Национален фронт за спасение на България“ бе учредена на 12 юли, този път във възрожденско Дряново,

Автор: Десант

известно с една от най-епичните битки по време на Априлското въстание в едноименния манастир. Във форума участваха  местни жители, които с активността си доказаха, че родният град на борците за свобода Бачо Киро и Поп Харитон, както и на ненадминатия строител Колю Фичето, продължава да бъде огнище на патриотизма.

Като израз на почит и уважение към наследниците на едни от най-будните българи на срещата в балканското градче дойдоха съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и регионалният координатор за Габровска област Ивелин Райчев. Пред тях присъстващите демонстрираха своята решимост да работят за каузата на партията на СКАТ, защото вярват, че това е единствената политическа сила, която проявява грижа за страната и народа.
Участниците в учредителния форум обсъдиха обстойно целите и идеите на Националния фронт. Според тях положението в България става все по-тежко и всички, които милеят за нея, трябва да се обединят и заедно да се борят срещу олигархията и разграбването на националните богатства.

Присъстващите изразиха и своята увереност, че НФСБ е политическата сила, която след влизането си в Народното събрание ще отстоява твърдо вземането на нужните решения за възстановяване на българското селско стопанство. Новата организация на родолюбците бе оглавена от млад и амбициозен екип. За председател бе избран Ивайло Михов, а секретар стана Рачо Рачев.

„Тукашните жителите, а и обикновените хора в цялата страна, се страхуват да изкажат своите убеждения. Ние трябва да им вдъхнем смелостта да показват, че милеят за България. Същевременно да привличаме все повече хора в НФСБ. Само така Дряново може да сдобие с честно управление, в което да влязат истински патриоти“, подчерта след избирането си Михов.

След избора на ръководство дряновци споделиха най-наболените проблеми на населеното място. Сред тях са разрастващата се безработица и масовата бягство на младите хора в чужбина в търсене на препитание.
„Радвам се, че в град като Дряново интересът към Националния фронт и неговите принципи е толкова голям. Това показва, че партията оправдава очакванията на хората и все по-уверено се превръща в политическата сила, която ще спаси България“, обобщи своите впечатления от събранието Данчо Хаджиев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки