НФСБ отстоява националните интереси


НФСБ отстоява националните интереси
На срещата в Пловдив присъстваха съпредседателите на НФСБ Валери Симеонов (правият) и Валентин Касабов, бившият депутат Слави Бинев и лидерът на НИЕ Борис Ячев
18 Юли 2014, Петък


Родолюбивата формация проведе събрания с ръководствата на структури от Пловдивско и Старозагорско

Автор: Десант

НФСБ ще постигне високи резултати на предсрочния парламентарен вот.“ Под този наслов на 11 юли в Пловдив се проведе разширено събрание на ръководствата на структурите на родолюбивата формация от Пловдивска и Пазарджишка област.
На срещата присъстваха съпредседателите на Националния фронт Валери Симеонов и Валентин Касабов, бившият евродепутат от патриотичната партия Слави Бинев, регионалният координатор на Пловдивска област Константин Гаров и лидерът на „Национален идеал за единство“ Борис Ячев.

Резултатите от евровота сочат, че въпреки ниската избирателна активност на отминалите евроизбори, родолюбивата формация е запазила доверието на хората от региона.
Членовете и симпатизантите на НФСБ там вече са започнали активна подготовка за предстоящите парламентарни избори, за които се знае, че ще се проведат на 5 октомври. В полза на патриотите работи това, че във всички общини на Пловдивска област вече са изградени партийни организации на партията на СКАТ.

„Изборите за Европейски парламент бяха силно манипулирани и деформирани от мащабното купуване на гласове. Ние обаче отчитаме и коя е основната причина за това нашите симпатизанти да не гласуват за НФСБ. Много от хората, които се доверяват на формацията, не са счели, че има смисъл да гласуват за Европейски парламент. Затова в бъдещата си работа ще трябва да работим за това да спечелим тяхната подкрепа на изборите на 5 октомври“, обърна се към присъстващите Валентин Касабов.

Присъстващите на форума обсъдиха и наболелите проблеми на жителите на двата региона. Те изразиха убеждението си, че НФСБ трябва да заеме своето място в Народното събрание, защото това е единствената политическа сила, която поставя националните интереси над личните и партийните.
„В недрата на нашия народ има достатъчно здрав усет, мисъл и инстинкт за самосъхранение, за да стане ясно на всички, че ако сами не си свършим както трябва работата, никой няма да ни помогне. Затова усилията на Националния фронт ще бъдат насочени към по-нататъшното обединяване на българите, които милеят за бъдещето на Отечеството си.

Аз не се съмнявам, че на предстоящите парламентарни избори патриотите в Пловдивска и Пазарджишка област ще подкрепят идеите на НФСБ, защото фронтът остана единствената партия, която да отстоява и защитава последователно интересите на страната и народа“, обобщи в края на форума Валери Симеонов.


Активистите на партията на СКАТ от Пловдив и Пазарджик изразиха своята увереност, че родолюбивата формация ще постигне високи резултати на предсрочните избори

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки