Седмичен хороскоп


18 Юли 2014, Петък


18 - 24 юли 2014 г.


Овен Звездите ви предупреждават за повече търпение и самообладание. Може да започнете малък собствен бизнес. Неоценима помощ в това може да ви бъде оказана от роднини и близки приятели. Необходима ви е последователност и точни и добре обмислени действия. Време е да се замислите и за романтичните си преживявания. Съдбата ви готви поредната изненада.

Телец Периодът е благоприятен за пътувания и срещи с приятели, може да ви донесе приключения, неочаквани поврати в съдбата и заблуди. Не давайте необмислени обещания. Пробвайте да обърнете нещата така, че в края на краищата вие да сте печелившият. Действате със стари и изпитани методи. Общуването с природата може да ви зареди с много сили и енергия.

Близнаци Бъдете внимателни. Не се хващайте за рисковани ангажименти и непроверена информация. Обърнете внимание на предложенията на колегите си за нови проекти. Благоприятно е получаването на нова информация и работата над себе си. Сдържайте емоциите си. Хладният разум е най-добър съветник на всеки, попаднал в непредвидена ситуация. Ако не загубите решителността на действията си, е вероятно да постигнете желаните резултати.

Рак Период на изпитание за повечето от представителите на зодията. Находчивост, далновидност и внимателно обмислени стъпки може да ви помогнат да бъдете независими от всяка ситуация. Това са главните условия за успех. Възможни са рискове и екстремни ситуации. Дръжте под контрол емоциите си. Запазете спокойствие при всяка ситуация. Не взимайте бързо решение за брак, особено с човек отдалече.

Лъв Очакват ви приключения, неочаквани поврати на съдбата и лъжливи обещания. Бъдете по-предпазливи в общуването си. Съсредоточете се върху главното и не се занимавайте с дреболии. Вероятни са различни изкушения, които да ви отвличат. Те може да отнемат много от времето ви. Напразни надежди и измамни илюзии може да ви подведат извън начертания път.

Дева Не давайте необмислени обещания, които едва ли може да изпълните. Във всеки ваш ход трябва да се стремите да поддържате златната среда. Действайте с изпитани и проверени на практика методи и подходи. Избягвайте да експериментирате, макар да ви подтикват към това самите обстоятелства. Не очаквайте помощ от никого. Уповавайте се на собствените си сили. Звездите ви препоръчват повече спокойна атмосфера, тишина, трудолюбие и добросъвестност.

Везни Служебни или лични пътувания може да ви донесат положителни емоции, особено ако са на море. Мнозина мъже от знака имат възможност да се докажат пред своята избраница като душевно благородни и предани партньори. Може да срещнете пречки от страна на завистници. Звездите съветват жените от знака внимателно да се вгледат в своите партньори и да преоценят отношенията си с тях. Активизират се творческите ви възможности.

Скорпион Бъдете внимателни при контактите си с непознати хора. Вашият интерес може да се насочи към някои по-примамливи неща. Личният живот и деловата ви дейност през този период могат да станат обект на обществено внимание. Затова трябва сериозно да се отнасяте към спазването на нравствените и морални принципи, за нарушаването на които може да се наложи да се разплащате.

Стрелец Очакват ви приключения и неочаквани поврати на съдбата. Звездите ви предупреждават за опасността да се забъркате в рисковани занимания и съмнителни приятелства. Възможно е да ви предстоят непредвидени финансови разходи. Помъчете се да бъдете наясно с мислите и желанията си. Не давайте необмислени обещания, защото в скоро време може да сте принудени да се справяте с неочаквани промени в съдбата си. Избягвайте риска.

Козирог Отличавайки се с ловкост и завидна издръжливост и проявявайки удивителна жизнена сила, вие се стараете да обърнете всяка ситуация в своя полза. Все пак трябва да сте внимателни и предвидливи. Използвайте свободното си време, за да се заредите с повече положителна енергия, общувайки с природата или срещайки се с приятни за вас хора. Работата ви изисква максимална концентрация, дисциплина и организираност.

Водолей Периодът може да бъде изпълнен с неочаквани ситуации, изискващи адекватни реакции. Мъжете от знака ще решават служебни проблеми, свързани със стари грешки. Жените от зодията трябва да обмислят отношенията си с околните, защото може да понесат разочарование. Не се занимавайте с дребни неща. Може да се справите с всичко, в което вложите воля и ум.

Риби За вас започва поредният интересен период. Той е благоприятен за обновление, ако съумеете да концентрирате енергията си в правилната посока. Звездите са благосклонни към усилията ви. Творческият подход към работата, емоционалност и чувственост ви помагат за това. Постарайте се да пуснете личната си привлекателност и доброжелателност към околните в действие. Тайните ви оръжия скоро може да доведат до успех.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки