НФСБ стяга редиците си за предсрочния парламентарен вот


НФСБ стяга редиците си за предсрочния парламентарен вот
Валери Симеонов (в средата), Димитър Байрактаров и Гергана Микова се срещнаха с актива на НФСБ в Стара Загора
11 Юли 2014, Петък


Родолюбивата формация проведе разширени събрания с ръководствата на структури в Русенско и Старозагорско

Автор: Десант

За истинските патриоти каузата на „Национален фронт за спасение на България“ е единствената алтернатива за възраждането и просперитета на Родината. Под този наслов на 9 юли в Русе се проведе разширено събрание на ръководствата на структурите на родолюбивата формация от дунавската община и областта. Целта на форума бе да се направи обстоен анализ на представянето на НФСБ на отминалите избори за Европейския парламент. На срещата присъстваха съпредседателят на партията на СКАТ Валери Симеонов и регионалният координатор за Русенска област Николай Маринов.

Резултатите от вота сочат, че въпреки ниската избирателна активност, родолюбивата формация е запазила доверието на жителите на крайдунавския град и региона. Членовете и симпатизантите на НФСБ там вече са започнали активна подготовка за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври. В тяхна полза работи това, че във всички общини на областта са изградени партийни секции на партията на СКАТ.

„Учредяването на нови структури, по-тясното ангажиране на нашите съмишленици в дейността на НФСБ, привличането на младото поколение към каузата на спасението на Отечеството – това са основните насоки на нашата работа в месеците до вота“, набеляза най-близките цели на местните патриоти Николай Маринов.
Присъстващите на форума обсъдиха и наболелите проблеми на жителите на града и региона. Те единодушно изразиха своето убеждение, че Националният фронт трябва да заеме своето място в Народното събрание, защото това е единствената политическа сила, която поставя националните интереси над личните и партийните.

„НФСБ продължава процеса на разширяване на своите структури и мобилизация на членовете си. В Русе на евровота постигнахме много добри резултати и това ми дава увереност, че на 5 октомври те ще бъдат още по-високи и ще привлечем нови привърженици на патриотичната кауза“, подчерта Валери Симеонов.
Няколко часа по-късно на същата дата се проведе разширено заседание и в Стара Загора, в което взеха участие ръководствата на структурите от региона. Специални гости на срещата бяха съпредседателят на партията на СКАТ Валери Симеонов, регионалният координатор за Старозагорска област Калоян Калчев, общинският съветник от родолюбивата формация Гергана Микова и водещият на предаването „От упор” на телевизия СКАТ Димитър Байрактаров.

„Нашата цел е максимално добро представяне на парламентарните избори. Имаме всички предпоставки за това, защото симпатиите на хората от Стара Загора и областта са на страната на патриотичните сили и на Националния фронт”, обърна се към присъстващите Валери Симеонов.
Родолюбците разкритикуваха масовото купуване на гласове на евровота и призоваха хората, които милеят за бъдещето на България, да дадат своя глас за НФСБ, защото това е единствената партия, способна да изведе нашата страна от сегашния политически и икономически колапс.


Лидерите на регионалните структури в Старозагорска област се подготвят за предсрочните парламентарни избори

В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
17.07.2014 13:44:38
0
0
АКО НАРОДА ГЛАСУВА ЗА НФСБ/ЗА КОЕТО ЩЕ СЕ РАВАМ/А ДА УПРАВЛЯВАТ ТРЯБВА ДА ВЛПЕЗЕТЕ В УОАЛИЦИЯ С ГЕРБ,ЗАЩОТО ГЕРБ ЩЕ ИМА НАЙ МНОГО ПРОЦЕНТИ ,МПОРЕД СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ.АКО НЕИЩЕ ТРЯБВА ДА СТЕ С КБ .ТОГАВА ТОВА ЩЕ ПРИНУДИ ГЕРБ ДА ВЛЕЗЕ В КОАЛИЦИЯ/ЯВНА ИЛИ СКРИТА/С ДПС.ОТ ТОВАИЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ СТЕ ПАТРИОТИ ИЛИ САМО НА ДУМИ.САМО ГЕРБ НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ С ДПС.ТОВА ДА НЕ СЕ ЩАБРАВЯ.НА КОМУНИСТИТЕ НЕ МОДЕ ДА СЕВЯРВА.ЗА ТЯХ ЕИВАЖНО САМО ВЛАСТТА ,ДАЕ И С ДЯВОЛА.
1
бай кольо
11.07.2014 16:29:12
0
0
НФСБ Е НАЙ ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ НО ЗА ЛА Е ПОЛЕЗНА Е НЕОБХОДИМО ДА УПРАВЛЯВА ,КОЕТО МОДЕ ДА СТАНЕ КАТО СЕ СЪЮЗИ С ГЕРБ,РЗС,РБ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ С ДПС ,КБ ББЦЗАЩОТОТСА ПАРТИИ НА ОЛИГАРСИТЕ И НЕ СА ПАТИОТИЧНИ.ИДЕАЛНИ ПАРТИИ НЯМА ,НО И НИЕ И ВИЕ НЕ СТЕ ИДЕАЛН,
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки