Националният фронт гледа с увереност към предсрочните избори


Националният фронт гледа с  увереност към предсрочните избори
Валери Симеонов (изправеният), Данчо Хаджиев и Силвия Трендафилова набелязаха задачите на НФСБ, свързани с предстоящия парламентарен вот
04 Юли 2014, Петък


Партия „Национален фронт за спасение на България“ трябва да се превърне в обединителен център за всички патриотично настроени българи.

Автор: Десант

Под този наслов в столицата на 28 юни се проведе разширено събрание на ръководствата на структурите на родолюбивата формация от София, и Софийска и Пернишка област. Целта на форума бе да се направи обстоен анализ на представянето на НФСБ на отминалите избори за Европейския парламент.
На събитието присъстваха съпредседателите на партията на СКАТ Валери Симеонов и Данчо Хаджиев, регионалните координатори за София-град и София-област и Перник -  Силвия Трендафилова и Венцислав Тоцев.

Валери Симеонов очерта три причини за незадоволителните резултати на НФСБ на евровота: „На първо място това бе невижданата досега по мащаб масова търговия с гласове. Купеният вот изкуствено е повишил и избирателната активност, която възлиза общо на около 35 на сто. Близо 15 процента от тях са именно следствие на тази търговия. Не отчетохме и че голяма част от симпатизантите на Националния фронт, като привърженици на родолюбивата идея, са скептични към работата на европейските институции.“

На срещата с активистите на родолюбивата формация от София и Перник бяха набелязани перспективите и задачите, свързани с предсрочните парламентарни избори.
Единодушно бе изразено мнение, че трябва да се работи за обединение на всички истински българи, отдадени на каузата за спасението и възраждането на Отечеството.
„В наши дни, когато вотът на хората се опорочава заради купуването на гласове, НФСБ има сложната задача, в името на просперитета на Родината, да привлечем всички честни и отговорни хора, за които България е над всичко и така да постигнем убедителен успех на 5 октомври“, заключи Данчо Хаджиев.

Ден по късно – на 29 юни, се проведе разширено заседание, на което се събраха ръководствата на структурите в Благоевградска и Кюстендилска област. Специални гости на срещата бяха съпредседателят на партията на СКАТ Валери Симеонов и лидерът на „Национален идеал за единство“ Борис Ячев.
Присъстващите се обединиха около мнението, че Националният фронт ще получи много по-голяма подкрепа на предсрочния вот.

„Хората са по-активни на парламентарни избори. НФСБ продължава процеса на разширяване на своите структури и мобилизация на членовете си. В Благоевград и Кюстендил на евровота постигнахме много добри резултати и това ми дава увереност, че на 5 октомври те ще бъдат още по-високи и ще привлечем нови привърженици на патриотичната кауза“, подчерта Валери Симеонов.


Ръководствата на структурите на Националния фронт в Благоевградска и Кюстендилска област се събраха на разширено заседание

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки