Седмичен хороскоп


04 Юли 2014, Петък


4 - 10 юли 2014 г.


Овен В личен план звездите не ви съветват да взимате важни решения сега, защото те са продиктувани от моментни емоции. Желанието ви за нов опит в любовта няма да даде възможност на отношенията ви да преминат на друго равнище. Може да се открият възможности за пълната ви изява. Упорство и проницателност ви помагат да оцените всестранно обстановката. Така може да превъзмогнете препятствията.

Телец За да може да свършите всичко планирано, добре е да разпределите правилно усилията си между деловите ангажименти и любимите хора. При запознанството си с нови хора повече се доверявайте на интуицията си. За хората с творчески професии периодът е по-сложен. Тези, които обмислят творчески задачи, е необходимо да потърсят подкрепата на влиятелни хора.

Близнаци Жизненият ви потенциал е добър. Това се оказва положително за професионалната ви дейност, за отношенията ви с околните и за съдбата ви изобщо. Бъдете контактни и великодушни. Не давайте воля на емоциите си. Добросъвестност и умение да убеждавате, съчетано с общителност, може да ви помогнат да напреднете в кариерата и обществото. Звездите не изключват възможността на вашия път да се появят препятствия, особено ако намеренията ви са рисковани.

Рак Звездите ви предупреждават за възможни препятствия. Пазете се от ненадеждни хора. Даже стара дружба не може да бъде основание да им се доверявате. Следва да направите преоценка на стратегията си, да видите къде грешите и ако се налага - да предприемете някакви промени. Не се напрягайте. Потърсете по-лек път за решаване на задачите. Много време може да прекарате в срещи и разговори с различни хора, на които може да разчитате.

Лъв Възможно е да се наложи да отстоявате авторитета и възгледите си. Взрив от страсти може да попречи на хода на събитията и нещата да не се развият във ваша полза. В резултат на разногласията вие може да отстъпите от завоювани позиции. Не се подвеждайте по амбициите си. Проявете великодушие и сдържаност. Обърнете повече внимание на любимия човек.

Дева Вашите успехи стават предмет на обсъждане от страна на много хора. Обкръжаващите ви намират за доста по-привлекателни, отколкото се виждате вие самите. Задачите през този период могат да бъдат изпълнени само с решителни действия от ваша страна. Не се страхувайте да се изправите лице в лице с проблемите. Вие съумявате невероятно ясно и точно да се ориентирате в създадената ситуация и да реагирате правилно. Решението ви удовлетворява.

Везни Възможно е да ви се наложи да отстоявате своите идеи и житейски принципи. Не трябва да позволите на никого да ви оказва влияние. Старайте се да бъдете максимално независими. Не е изключено да бъдете обременени от нови задължения или обещания. Звездите ви съветват правилно да планирате своето време. Ако не загубите инициатива и решителност, лесно може да блеснете сред околните с приятните си качества.

Скорпион Периодът е благоприятен за служебна работа и флиртуване. Личният живот за вас има огромно значение. Възможно е младите представители на знака да вземат решение за създаване на семейство. Вероятно е срещи със стари приятели или любими да възродят светлите минути от изминали дни. Но все пак бъдете по-умерени и не прекалявайте.

Стрелец За да успеете да завършите набелязаното, трябва да съумеете да разпределите правилно силите си между работата и личния живот. Не бързайте да се съгласявате, ако ви предложат съвместно участие в примамлив проект. Не бързайте да променяте работата си. Предстоящите седмици не благоприятстват решителни промени. Периодът е белязан с преобразуване на вътрешната енергия и реализация на творческото начало.

Козирог Очаква ви късмет, приключения, творчески, делови и лични успехи. Извън дома се очертават нови перспективи. Възползвайте се от тях. Звездите ви съветват да се придържате към рационалните подходи на действие. Възможни са провокации и изпитания. Постарайте се да превъзмогнете дреболиите и суетата. Те биха ви попречили да направите правилни оценки и да обмисляте ходовете си.

Водолей Вярата в себе си е основа за успехите. Обърнете внимание на бюджета, бурният живот изисква доста разходи, за които трябва да сте подготвени. Помислете как бихте могли да се сдобиете с допълнителни доходи. Звездите не съветват мъжете от знака да се занимават с емоционални неща, макар те да се чувстват обект на внимание от страна на нежния пол. Жените от знака ги чака успех в романтичните отношения.

Риби  Вие сте обзети от вдъхновение и не бива да му се противопоставяте. Насочвайки енергията си към разширяване на контактите и многочислените срещи и пътувания се старайте да не се налагате над другите, защото това може да създаде ненужни усложнения. Поредният цикъл на вашата жизнена активност е отбелязан с чувството на превъзмогване на светската суета. Това ви дава възможност да оцените и премислите добре ставащото около вас.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки