Лигата на марионетките е строена за нови предателства


Лигата на марионетките е строена за нови предателства
Плевнелиев се увива около всеки пристигнал от Далечната земя емисар на чичо Сам, за да сложи в краката му достойнството и честта на поверената му държава
14 Юни 2014, Събота


Политическата перверзия у нас е напът да счупи всички досегашни рекорди. В края на миналата седмица министър-председателят на България беше „арестуван“

Автор: Стефан Солаков

от трима американски сенатори и доведен под конвой пред репортерите, за да заяви тържествено, че София обявява война на Русия.
Някой може да ме обвини, че преувеличавам или драматизирам ситуацията, но нека всички си спомним как преди 70 години царска България отново се изяви като балкански бабаит и под натиска на Хитлер обяви война на Съветския съюз и на неговите тогавашни партньори САЩ и Великобритания, борещи се заедно срещу нацисткото чудовище.

И до днес изчисляваме безсметните щети, които ни нанесе това идиотско решение на германофилската камарила в София. Нашата столица беше буквално срутена от англо-американската авиация, хиляди софиянци загинаха заради раболепието на тогавашните български управници.
Странно защо тези исторически злодеяния на днешните ни западни господари сега удобно се премълчават, а цялата вина за разгрома на царство България се хвърля на Съветската армия и на нейния злощастен паметник, редовно обругаван от „сините“ вандали, получаващи указания от посолствата на новите ни „братя по оръжие“.

Конфликтът между Русия и Украйна съживи Студената война в Европа и послужи като лечебен мехлем за закъсалата американска икономика. Военните поръчки на Пентагона отново заваляха като благодатен дъжд над Уолстрийт и военно-икономическия комплекс на САЩ.
Шефът на НАТО Расмусен препуска като млад жребец из подопечните му територии и надува бойната тръба, зовяща за нови милиарди в бездънната яма на ламята, наречена Северноатлантически алианс.

Дрънкането на оръжия подейства като виагра на някои ръководители на аборигенски държави, изпитващи необясним оргазъм от погалването на Големия брат. Вижте го само нашия президент Плевнелиев с каква палава чупка в кръста и с марковата за него кретенска усмивка се увива около всеки пристигнал от Далечната земя емисар на чичо Сам, за да сложи в краката му достойнството и честта на поверената му държава.
Стигна се до там, че всяко българско правителство вече може да бъде свалено от сайта на американското посолство в София. Достатъчно е да публикуват неодобрението на Вашингтон на различни действия от страна на управляващия кабинет и политическото земетресение ни е вързано в кърпа.

Скандалите около газопровода „Южен поток“ за сетен път демонстрираха факта, че ни управляват политически проститутки, а не достойни господа и дами, служещи единствено на българските национални интереси.
Впрочем тази нашенска реалност е отдавна добре известна и на Изток, и на Запад. Руснаците редовно ни изнудват в областта на енергетиката, използвайки пълната ни зависимост от мераците на техните олигарси.

Американците от своя страна редовно ни шамаросват заради флиртовете с Москва на шепа партийни търгаши, представящи се за русофили с единственото желание да забогатеят благодарение на все по-убийствените цени на пристигащите от Изток енергопотоци.
Пишейки тези редове, пред мен изплуваха няколко прелюбопитни информации, показващи как някои източноевропейски държави, членки на НАТО също като нас, са посрещнали идеята на Вашингтон за настаняване на съюзнически войски на тяхна територия. Чехия и Словакия решително отхвърлят този натиск на САЩ и съвсем откровено бламират усилията на Барак Обама да създаде военна психоза в непосредствена близост до руските граници.

„Не мога да си представя, че на наша територия ще има чуждестранни войници“, заявява словашкият премиер Роберт Фицо. Чешкият му колега Бохуслав Соботка също се дърпа и съвсем логично не иска нова Желязна завеса и Студена война между Европа и Русия.
Посолствата на САЩ в Прага и Братислава са буквално бесни от тази доста неочаквана съпротива на чехи и словаци и пълнят интернет с остри декларации срещу липсата на „съюзническа солидарност“ и „споделена отговорност“ на тези непокорни партньори в системата на западната отбрана.

На „черните овце“ обаче не им пука за вълненията на чичо Сам и даже си позволяват лукса допълнително да го дразнят като сравняват напъните за настаняване на натовски войски с бруталната окупация на Чехословакия през 1968 г., когато Пражката пролет беше жестоко потушена от нахлулата „братска“ Съветска армия.
Ще намерим ли някога у нас политици, които да се държат достойно като техните колеги в Чехия и Словакия? Въпросът е с повишена трудност, особено когато се вгледаме в брауновото движение на политическите партии, след като „замириса“ на оставка от страна на сегашното правителство.

Американците отдавна са вдигнали мерника на сбирщината, наречена кабинет „Орешарски“. Агентурата на Вашингтон постоянно донася за неспособността на премиера да контролира лобистите на Москва и техните задкулисни сделки с руските олигарси.
Със съдействието на тройния агент Ахмед Доган ДПС поиска главата на Орешарски и на правителството. Кукловодите на Станишев от Комитета на американските евреи го „посъветваха“ да приеме турското предложение и да сложи кръст на обладания от „московски дяволи“ неудачен кабинет.

Любимият на Бойко Борисов Серж предпочете да заложи на собствената си кариера, отколкото да се бори за оцеляването на правителството и на поддържащата го партия на социалистите.
Бойко Борисов, незнайно защо, е доволен от краха на Орешарски и компания, подсвирква си весело из коридорите на парламента и крои планове за повторното си царуване в обрулена България. Както винаги и неговите сметки са лишени от парафа на Главния кръчмар.

Впрочем нашият достолепен пожарникар вече беше привикан на килимчето във Вашингтон, където по всяка вероятност са му прочели инструкциите за бъдещо поведение, ако все още желае да остане жив в българската политика. Малодушната му реакция през февруари миналата година, когато напусна премиерския пост и буквално се укри в американското посолство в София, е отчетена като черна точка в досието му и нашенският „Буда“ ще трябва да положи много по-големи и прозрачни усилия, за да получи отново благословията на ЦРУ и чичо Сам. Техният верен слуга Цецо Физкултурний отново излиза на мода и по всичко личи ще контролира от близо най-видния у нас читател на „Винету“, за да го предпази от нови залитания и скандални резили.

И така – Лигата на марионетките у нас отново е оформена, строена и готова за действия, утвърждаващи България като държава васал на поредните й задгранични господари. Очакват ни нови, още по-срамни  политически предателства, които окончателно ще закопаят надеждите за възраждане на достойнството и националното самочувствие на българите.
До следващите избори и до следващия шанс да се изправим гордо като единна нация и да изритаме завинаги чуждите мекерета.


В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
mitko
14.06.2014 10:47:33
0
0
Кога точно България е обявила война на СССР,г-н Солаков?Такова нещо защо ли не мога да си спомня?Да нямате предвид 05.09.1944?Не всички в тази страна са идиоти,господине!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки