Нека се отървем от глада и... амнезията


Нека се отървем от глада и... амнезията
Бойко Борисов пак се замечта за властта
12 Юни 2014, Четвъртък


Още много ще има да гладува народът български – не за друго, а защото е лесно подкупен. Това за пореден път се видя на отминалите преди броени дни евроизбори.



Къде нахраниха електората, къде му подхвърлиха по петдесетина лева... И всички, които се продадоха, забравиха, че на другия ден след вота отново ще бъдат гладни.
Дали тези мои сънародници съзнават на какво се обричат?! А то е ясно - на още мизерия, на още глад и ровене по кофите.
Никой не може да ме убеди, че партия ГЕРБ е спечелила толкова гласове. Но гледам, че Бойко Борисов с хъс се е наежил и бърза да лапне пак кокъла - без никакъв срам, без никакви скрупули. Необръснат, смачкан, с мечешката си походка и просташката си наглост.

Забрави ли този човек за какво народът го изхвърли от власта?! И забрави ли същият този народ какво искаше преди година?! Каква е тази тотална амнезия, дето е налегнала всички?!
Но Борисов очевидно не може да разбере, че гласовете, които събра на 25 май, не са на тази част от електората, която го уважава. Това са гласове, получени от тези, за които утре и окото му няма да мигне.

Искрено съжалявам, че моята любима партия НФСБ остана без евродепутат. Но силно се надявам, че на следващите парламентарни избори тя ще заеме своето достойно място в българското народно събрание.
А на тези, които се продадоха за 20 лева, искам да кажа, че не е късно да осъзнаят грешката си, ако не искат да гладуват и занапред и ако искат да бъдат уважавани. Те не бива да се подценяват и да позволяват да изглеждат жалки и глупави в очите на "купувачите" си, които си купуват с техните и с нашите пари. А после ги забравят...
Стефка Лалова,
София


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки