Те го казаха


07 Юни 2014, Събота


„Нямам отказ от СРС-та, от много време не разписвам СРС-та”
вътрешният министър Цветлин Йовчев си е решил проблема – не работи и затова няма в какво да бъде обвинен



„Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов беше осъден на четири години затвор по обвинения във възпрепятстване на правосъдието. Той обаче продължава да е дясната ръка на Бойко Борисов и влиятелна фигура в опозиционната партия ГЕРБ”
агенция „Франс прес” казва нещата 1:1. Защото Борисов не й плаща

„След присъдата Цветанов вече е канонизиран в ГЕРБ. Той е жертва. Знаете, че аз много съм се карал с него. Сложих умишлено още двама зам.-председатели, за да му се намали влиянието в партията. Но това, което съдът направи, ще мотивира хората да му дадат пълна подкрепа. Убеден съм"
Господ Бойко Борисов за своя светец Цветанов

„Трябва да се действа много бързо, решително, трябва да се покаже характер. Не можем да си позволим Бойко Борисов да ни обяснява как сме болни прасета и са навирили гребена, все едно кой знае какво са направили. Имаме два пътя. Единият е да си затраем, да се надяваме, че ще се размине бурята, агонията ще продължи в парламента. Като стигнем до следващите избори - когато и да са те, ще ни отнесат напълно"
Георги Кадиев от БСП в паника

„Голяма политическа кариера в Европа очаква лидера на БСП Сергей Станишев. Станишев е конвертируем в Европа много повече, отколкото в България, има европейска окраска и знае езици"
купилият си място в БСП депутат Мартин Захариев

„За мен щеше да е много страшно, ако вкарам само себе си в Европарламента. Тогава всички коментари щяха да бъдат „Ето, тя мисли само за себе си”. А най-големият кошмар ми бе да не вкараме нито един в Европарламента”
Меглена Кунева лъже по телевизията

„Анализът ни не включва промяна на лидера. Ние смятаме, че сега не е време за оставки. В анализа на всяка наша структура трябва да са ясни местните причини, допълнителните за резултати. Своето отражение върху гласуването даде и кризата в Украйна и отношението на БСП. БСП е партия, за която всички смятат, че е русофилска, и тази проевропейска позиция, която изразихме, даде своето отражение. Хората не виждат достатъчно лява политика от правителството”
на Димитър Дъбов от БСП му е виновна Украйна

„Няма никакво основание за паника за изпълнението на бюджета. Изпълнението на приходите и помощите по консолидираната фискална програма към края на април е на ниво 30,5% от годишните разчети - то е по-високо в сравнение със същия период на миналата година, когато е било 30,4% от заложеното"
според финансовия министър Петър Чобанов, положението е „цветя и рози”

„Виждам още, че не се учим от грешките си. Българите не се консолидираме за нищо, ние сме само против - винаги гласуваме "против", не "за". Да махнем някого, да накажем някого. Трагедията на България е, че няма приемственост. За толкова години не си надвиха егото и не седнаха всички политически формации да се разберат за 5 приоритета и който и да дойде на власт, да се върви напред в интерес на държавата. А всеки идва, нулира направеното от предишния, отрича го и започва неговата схема, с неговите хора, неговите фирми. И това се повтаря и повтаря. Никой нов управляващ не желае да решава проблемите, защото има изгода. Защото знае, че ще печели от тези схеми”
волейболистът Пламен Константинов мъдро е прозрял истината


В категории: Отблизо , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Kri
17.06.2014 02:21:11
0
0
Just what the doctor oreredd, thankity you!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки