Троянски коне потеглят към Европа


Троянски коне  потеглят към Европа
Карикатура: Николай Арнаудов
23 Май 2014, Петък


Само истински патриоти могат да спрат чуждите мекерета

Автор: Стефан Солаков

След два дни ще станат ясни новите български депутати в Европейския парламент. Седемнадесет лични българи ще застанат в една своеобразна витрина, която ще отразява качествата и идеите на държавата, която ги изпраща да защитават нейните интереси в Страсбург и Брюксел. Според нашенските критерии това ще бъдат най-добре заплатените държавни представители в чужбина и този факт с право вълнува, а често и възмущава войнствения български избирател, недоволен от свършената досега работа на предишните ни евродепутати.

В миналия брой ви обещахме да разкажем малко повече за така наречения „втори план”, по който са посочени кандидатите за Европа, както и за кукловодите, дърпащи конците на голяма част от мераклиите за европейска служба.
Нека почнем с хората на ГЕРБ. Едва ли ще сбъркаме, ако ги определим като партийни пионки, местени от Главната кукла на американското посолство у нас,  носеща живописните прякори „Буда”, „Винету”, „Боко тиквата” и прочее.

Според прогнозите ГЕРБ ще изпрати в Европарламента 4 или 5 депутати и всички те ще играят в отбора на американската конспирация в Брюксел. За нашите любознателни читатели е излишно да повтарям, че целта на тази шпионска къртица в ЕП е разбиването отвътре на ЕС и превръщането му в послушен инструмент на щатските икономически и стратегически интереси на Стария континент.

В операция „Троянски кон”, провеждана от Вашингтон, активно ще участват и бъдещите евродепутати на БСП. Първите места в списъка на кандидатите заемат старите познайници и любимци на Комитета на американските евреи Сергей Станишев и Георги Пирински. Вторият е „отглеждан” от американските специални служби още преди да се роди. Баща му е бил активен сътрудник на ФБР, когато е живял в САЩ, а по-късно синчето непрекъснато е „подпирано” при изкачването му  по йерархичната пирамида на червената номенклатура в България.

За цвят между двамата в кандидатския списък е поставена една особа, за която катеренето към партийните върхове се състоеше от упражнения,  наблюдавани предимно във филмите за възрастни, излъчвани след полунощ в телевизионния ефир.
В социалистическата листа още двама лични кандидати за славата се открояват с противоречивите информации, с които разполагаме до този момент. За единия от тях неговите приятели на „Позитано” 20 упорито твърдят, че е протеже на английската тайна служба МИ-6, ние пък го помним с безсрамната му подкрепа на антибългарската декларация, приета от Народното събрание под натиска на Иван Костов и след внушението на агента на турския шпионаж Сезгин Мюмюн.

Тогава нашият народ беше обвинен официално, че е извършил геноцид над мюсюлманите в България и по този начин широко беше отворена вратата за серия от провокации от страна на Анкара, насочени срещу националната сигурност на страната. И сега ще изпратим в Европа именно това мекере, което и в бъдеще ще защитава чужди интереси и ще петни името на страната.

Противоречиви чувства буди и кандидатурата на една млада госпожа, появила се неочаквано в червените редици след дълги години живот и работа във Франция. Логично е да допуснем интерес и контрол на френските тайни служби върху нейното обществено и професионално развитие. Тук обаче се раздвояваме в нашия анализ, след като проследихме контактите на нейната майка, виден столичен политолог, с някои кръгове в Москва, където тя е учила и израствала в специалността си.

Братушките от КГБ нямат пропуск в тази област и са царе в дългосрочните вербовки на цели фамилии, заселвани и премествани по цял свят като пионки на великоруските стратегически интереси.
И така нека пресметнем до тук: 5 от ГЕРБ в отбора на Америка, 2 от БСП в същата гарнитура, 1 за англо-турското приятелство и само едно съмнение за „двоен” ездач! Но нека продължим нататък.

Любимците на „синята идея” са в списъка на РБ (Рамадановия блок). Тук „червената кукувица” госпожа Кунева е начело на най-пъстроперестото ято от политическата ни фауна. Още преди изборите стана ясно, че състезателната система на „рамадановците” е добре познатата приказка за орела, рака и щуката. Талибаните на Иван Костов натискат за техния кандидат Малинов, а турците на Касим Дал открито агитират в смесените райони за тяхното момче Корман Исмаилов, известен като едва ли не официален представител на премиера Ердоган в България.

Меги Кунева е в изключително неизгодна позиция и въпреки подкрепата на бившия американски посланик Пардю и на някои международни финансови кръгове, трудно ще додрапа до нова кариера в Европа. Очаква се грандиозен скандал, ако след голямата пушилка, вдигната от така наречените „реформатори”, най-накрая за Европарламента замине представителят на Анкара Корман Исмаилов.

Там той автоматично ще се присъедини към кавалкадата „троянски коне”, подготвяни от ДПС и от анадолската агентура у нас като яростни лобисти за приемането на Турция в ЕС. Това са хората, които открито и нагло ще работят срещу националните интереси на България и безмилостно ще създават ориенталски образ на нашата християнска държава, гордееща се с приноса си за европейската култура и цивилизация, и то векове преди да бъде стъпкана и заробена от ордата на османските варвари.
Партиите на Сидеров и Бареков са повече от ясни. Те ще се опитат да се преборят с дисбаланса в полза на западната и на турската агентура и да вкарат руски жребци в хергелето от троянски коне, които изпращаме в ЕП.

Нека си спомним, че преди време руският посланик в ЕС Чижов заяви в прав текст, че именно България е Троянският кон на Москва в Европа. Сега надеждите на Русия се крепят единствено на така наречените „русофили”, но и там нещата не вървят много гладко и затова „проектът Бареков” е обгрижван все по-активно поради реалната опасност от провал на „Атака”. По всичко личи, че руската агентура ще загуби мача с „колегите” от САЩ и Турция и с големи усилия ще пласира 1-2 бройки за „борбите” в ЕП.

Къде е Мосад, ще попитат по-любопитните читатели. Тази вездесъща шпионска организация също не дреме, нейният почерк може да се забележи в казаното по-горе за Станишев и Пирински, въпреки че там тенденциите са смесени поради силното влияние на ЦРУ. Най-разпознаваеми са ходовете на израелските агенти, ако проследим дейността на една дама, която също напира за ЕП. Викат й галено Тони Фарма заради големия хъс, с който работеше досега като евродепутат, за да лобира в интерес на наши и чужди фармацевтични компании, усвоили милиарди от европейските фондове.

Тя обича да се хвали с това като забравя, че в резултат на нейните „усилия” у нас, в България, лекарствата са може би най-скъпите в Европа и са недостъпни за мизерстващите български пенсионери. Тази госпожа не пропуска случай да критикува остро представителите на българския национализъм и същевременно да не крие симпатиите към присъствието на редица еврейски организации в дейността на Европейския съюз. Наскоро беше отличена като един от най-изтъкнатите лобисти на Тел Авив в европейските институции и този факт може би отговаря на въпроса кого искат да изпратят хората на Мосад като тяхна троянска „кобилка“ в ЕП.

Ако теглим окончателно калема, любезни читателю, ще видим заедно с теб, че само чрез отбора на истинските патриоти от НФСБ Европа ще получи читави защитници на нейните традиционни ценности. Заедно с това те ще бъдат и най-стабилните адвокати на българските интереси в общия европейски дом. Така че гласувайте за новото, много по-светло бъдеще на Отечеството и на нашите деца. Дойде времето да се докажем като европейски и наистина цивилизован народ и да изхвърлим троянските коне от нашия обществен живот.


В категории: Коментари , Горещи новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
zad kulisite na kapitana pe
15.07.2014 16:16:31
0
0
taj kato sme sajusnizi na evropejskia sajus i nato s koito imame razlishni dogovorenosti koito se otnasjat i do rabotata na nashi i shushdi tajni slushbi
bih preporashal njakoi ot vashnite za balgaria informazii a ne desinformazii
da se kupuvat i ot ne sajusni na balgaria strani
az naprimer iskah da patuvam za njakoi strani i sikupih naj neobhorimite svedenia za tesi strani i to po ofizialen pat .
2
русофил
27.05.2014 08:06:49
0
0
zad kulisite na kapitana pe написа:"no e dobre da se znae v kakav svjat shiveeme". На всички е ясно в какъв свят живеем, в зверилник, в който по силният изяжда по слабият, а ни заблуждават, че живеем в демократична Европа. Това е пълна глупост, западна Европа ни прие, под натиска на САЩ и НАТО, само заради територията ни, така както това става с Украйна. Но Украйна е на по добро стратегическо място за НАТО, и затова там се нариват милиарди евро, а бедният Ганю, е наврян в задният двор на ЕС, и никой не се сеща за нас. Както навремето( по време на робството), Европа се е държала към България, така е и сега, търсят само келепира, готови са да ни продадат на Анадола, но не и да ни помогнат. Ето какво мисли и споделя Петко Славейков за западните европейски страни, такива са били, такива са и сега-интриганти. Ето част от негово стихотворение:-"Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-с вета; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!" * Стихотворението е написано през март 1877 г., по време на обявяването на Руско-турската война. Русофоби проклети, американодупелижци, не се смятайте за по умни от Славейков!!! Ако имате мозък и най вече, ако можете да мислите, поучете се от думите на Славейков, той не ги е писал за този що духа, писал ги е за такива като вАС, ЗАБЛУДЕНИТЕ АМЕРИКАНОФИЛИ!!!
1
zad kulisite na kapitana pe
25.05.2014 06:20:03
0
0
NFSB da proshete dosietata na naj golemite organisazii kato cia ,kgb,mosad ,
turskata mit ,i na drugi sasedni darshavi i da vidi kakvi sa promenite v rabotata im i v kadrite im zashtoto vremenata se menjat ,metodite se menjat ,horata se menjat ,interesite se menjat ,no ako na valka go oblekat v ovsha kosha dreha
toj njama da stane ovza .i njama da zablee .
osven tova e dobre da se znajat biografiite na balgarski generali i polkovnizi
i ofizeri kato general zaimov ,general lukov ,general vasov i drugi
dobre e da si kupite knigi za darshavna sigurnost i dejnosta i metodite na rabota
i gi sravnite s dejnosta i metodite na shushdi ,,darshavni sigurnosti...
az lishno ne shelaja da si zatormozvam sasnanieto s istorii na tajni slushbi
no e dobre da se znae v kakav svjat shiveeme .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки