Те го казаха


17 Май 2014, Събота


„Имаме нужда от Европейски съюз, който може да помогне за провеждането на свободни и демократични избори в Украйна.


Няма по-сигурен начин да се дестабилизира Европа от едни слаби и разединени Балкани. Така е реална опасността и Югоизточна Европа да бъде дестабилизирана отвътре чрез националисти, олигарси, корупция, пропаганда и енергийна зависимост"
сигурни ли сте, че правилно разбрахте президента Плевнелиев?

„На тази хлебарка Борисов краят ще му бъде следният – ще го смачкам. Заклевам се да бъда проклет, ако продам „България без цензура“ на Ахмед Доган. Наричат ме популист - нека съм популист - че искам да извадя българския народ от бездната на бедността. Аз съм патриот”
безумните брътвежи на предишната подлога на Борисов Николай Бареков стават все по-налудничави

„Страхливец, влез в Народното събрание! Ако си мъж, иди там, където те е избрал народа! Той идва веднъж на 20 дни, преди да влезе изпива по една водка с колегата си Вежди Рашидов в 8,30 сутринта. Аз сега му казвам, Бойко влез в час, след един месец ще станеш на 55 години, дай Боже да живееш още дълго,но ти си едно малко хлапе, което пречи на България”
депутатът от БСП Христо Монов се обръща към Бойко Борисов

„Национално отговорната позиция на „Атака” и Волен Сидеров в защита на християнските ценности явно е вбесила русофобите, които не са успели да сдържат нервите си. Заплахата очевидно е отправена заради удостояването на Волен Сидеров с руския орден „Звезда Отечества", който му беше връчен за развитието на българо-руските отношения"
из предизборните глупости на „Атака”, които твърдят, че Сидеров бил заплашен с убийство

„Съветът на федерациите няма правомощия да връчва такъв орден. Как е възможно космонавт да връчва нещо от наше име? Само ръководството на Съвета на федерациите може да прави това. Та този орден може да се купи дори от интернет!"
говорителят на Съвета на руските федерации твърди, че няма нищо такова като официално удостояване на Волен Сидеров с някакъв орден

„Очаквам скоро след 25 май да се окаже, че Бареков не съществува. Не го е имало. Бил е измислен и композиран като политически орнамент от пътуващото хореографско и музикално шоу на Нешка Робева и певицата Деси Добрева. Бил е просто реквизит, който след края на турнето ще бъде сгънат и прибран някъде. Едновременно много важен и съвършено безсмислен, Бареков е като захарния памук по панаирите - не е храна, но се яде и създава атмосфера на сеирджийско очакване”
Ясен Бориславов, вестник „Сега”

„Николай Бареков за мен е като внук на Ванга! Затова и спрях да подкрепям БСП, той е по-добър! Леля Ванга ми предсказа неговата поява, каза, че идва „снажен властелин на СиЕнЕн”
треньорката Нешка Робева. Вие преценете сами

„Българската селскостопанска наука през последните години е поставена на колене“
министърът на земеделието и храните професор Димитър Греков

„Емблематичен е примерът с университетската болница в Стара Загора, която умишлено е водена към фалит. Единственото лечебно заведение с нула стотинки в банковата си сметка. В много лошо състояние са общинските болници, както и някои многопрофилни. През 2009 година лечебните заведения са имали дългове 39 000 000 лева, за 4 години са близо 400 000 лева. За мен това показва липса на всякакъв контрол и мерки за стабилизиране”
здравният министър Таня Андреева

„Безработицата ще остане висока, средната заплата, която беше 808 лева през 2013 година, ще достигне 1000 лева през 2016, а икономиката много бавно ще набира скорост”
прогнози от новия годишен доклад на Института за икономически изследвания на БАН показват, че ни чака невесело бъдеще


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки